Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 oct 2012 - Anul XVII, nr. 240 (5145)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sprijin de la UE

Ajutoare alimentare pentru 5.800 de suceveni, distribuite de luni la sediul de primărie din Burdujeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pachete cu zahăr, orez, făină, bulion, paste făinoase şi alte produse alimentare necesare în orice gospodărie, vor fi împărţite de luni, 15 octombrie, la peste 5.800 de suceveni.

Beneficiarii acestor ajutoare trimise de Uniunea Europeană în cadrul programului PEAD 2012 sunt familiile şi persoanele singure beneficiare de ajutor social, persoanele cu handicap grav şi accentuat, pensionarii sistemului public de pensii cu venituri sub 400 lei, şomerii indemnizaţi şi neindemnizaţi, beneficiarii unor legi speciale (veterani, deportaţi, deţinuţi politici, etc).

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a spus că la nivelul municipiului reşedinţă de judeţ au fost identificaţi 5.817 beneficiari: „Cei mai mulţi beneficiari sunt pensionari cu venituri mici, sub 400 de lei – 2.362, urmaţi de persoanele cu handicap – 2.323. Acestora li se adaugă 691 de şomeri indemnizaţi, 210 şomeri neindemnizaţi şi 39 de beneficiari ai legilor speciale”.

Fiecare dintre cei care se regăsesc într-una din categoriile menţionate au dreptul la 15 kg de făină albă de grâu, 5 kg de mălai, 7 kg de orez, 7 litri de ulei, 0,8 kg de paste făinoase, 0,5 kg de biscuiţi, 1 kg de fasole, 1,56 kg de mazăre, 0,8 kg de bulion, 1,6 kg de roşii în bulion şi 3 kg de zahăr.

Beneficiarii ajutorului alimentar de la UE sunt aşteptaţi să ridice produsele de la sediul de primărie din Burdujeni, de luni până vineri, în intervalul orar 09.00 – 14.00. Solicitanţii ajutoarelor alimentare trebuie să se prezinte cu actul de identitate în original şi copie după cuponul de pensie/şomaj/handicap sau deciziile în baza cărora sunt încadraţi în categoriile respective, precum şi cu adeverinţă de la AJOFM pentru şomerii neindemnizaţi.

Pentru început vor fi distribuite doar o parte din pachetele cu alimentele alocate de UE, mai exact şase categorii de alimente din cele 11 enumerate – făină albă, bulion, paste făinoase, zahăr, orez şi fasole, celelalte cinci categorii de alimente urmând să fie împărţite după ce vor ajunge la Suceava.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la numerele de telefon 0230/516445 sau 0230/516368.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ajutoare alimentare pentru 5.800 de suceveni, distribuite de luni la sediul de primărie din Burdujeni.
 Vizualizări articol: 2052 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Ajutoare alimentare pentru 5.800 de suceveni, distribuite de luni la sediul de primărie din Burdujeni3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei