Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 sep 2012 - Anul XVII, nr. 221 (5126)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Din 15 octombrie

Căldură doar pentru asociaţiile care ajung cu datoriile în 2012

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mii de suceveni riscă să stea în frig în această iarnă dacă asociaţiile de proprietari din care fac parte nu achită datoriile restante măcar până la nivelul lunii ianuarie 2012.

Conducerea Termica Suceava a lansat ieri un avertisment către asociaţiile de proprietari cu datorii neplătite încă din 2011, precizând că vor fi debranşate de la sistemul de încălzire chiar de luna viitoare.

Directorul general al Termica Suceava, Ovidiu Dumitrescu, a precizat ieri că, în ciuda eforturilor depuse în scopul impulsionării plăţilor către Termica, unele asociaţii de proprietari figurează în continuare cu restanţe la plata energiei termice furnizate anul trecut.

“În contextul dificultăţilor financiare cu care se confruntă în momentul de faţă Termica, atragem atenţia că asociaţiile de proprietari cu restanţe la plată până la data de 31 decembrie 2011 riscă să nu fie realimentate cu energie termică în sezonul rece următor”, a declarat conducerea Termica Suceava.

Caloriferele sucevenilor ar urma să se încălzească cu energia furnizată de Termica în jurul datei de 15 octombrie, în funcţie de evoluţia temperaturilor exterioare.

Pentru a beneficia de căldură, asociaţiile care sunt pe lista neagră a datornicilor către Termica, cu datorii la nivelul anului 2011, trebuie să încerce să ajungă cu plăţile în 2012, în unele cazuri fiind posibilă şi încheierea unor contracte de eşalonare a datoriilor pe o perioadă de maxim trei luni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Căldură doar pentru asociaţiile care ajung cu datoriile în 2012.
 Vizualizări articol: 1267 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Căldură doar pentru asociaţiile care ajung cu datoriile în 20125.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   De ce //???? trimis de
(21 sep 2012, 20:59:37
De ce acum cu noul Director se pot lua masuri (legale) pentru cei care nu platesc?
De ce pe vremea lui Placinta nu se luau aceste masuri ?
De ce .....Placinta acum e mare sef la firma care va construi noua centrala?
De ce... poate cei in drept vor fi (sau nu) curiosi sa afle adevarul? de ce a ajuns centrala in asemenea situatie financiara???
Oare seamana cu lucrarea ministrului Vladescu la Oltchim ???!!!!
2.   Ce are Vladescu la Oltchim? trimis de
(22 sep 2012, 08:26:04
Ce sa faca P.P.P.Placinta daca nu-l duce capu`. In 8 ani cat la oblojit Lungu s-a tinut de smecherii financiare. Schimb de terenuri contra bani cu primaria, inchis ochii la datoriile de la pprimarie, licitatii pentru carbune suspecte si alte chesti si socoteli. Avea timp P.P.P.Placinta sa faca o centralizare paralela cu cea de la asociatii si firma care citeste repartitoarele, iar acum era posibil cititul si facturarea pentru fiecare consumator. Nici acum nu-i tarziu, dar implica un nou departament. Aici e bun director Gemanari, ca tot le are cu matematica. S-o eie usurel cu pixul si hartia, sa faca ordine si dupa sa ia un soft cu aplicatie pentru asa ceva si sa puna baza de date la punct. P.P.P.Placinta urmareste profituri de pe urma certificatelor verzi, bani pentru energie produsa prin cogenerare de inalta eficienta, din fondul taxei care o ia statul de la toata lumea. Numai ca se scumpeste gazul si certificate verzi tin pana-n 2014. E un bluf cu noua centrala, singura solutie e modernizarea cet-ului pe carbune si dezvoltarea unor industrii pe langa cet, pentru a folosi aburul si apa calda in flux continuu. Faceti sere pe sute de hectare ca sta pamantul parloaga pe langa cet.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei