Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 sep 2012 - Anul XVII, nr. 218 (5123)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Deschidere de an şcolar

Cătălin Nechifor le-a vorbit elevilor suceveni despre performanţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a participat în cursul zilei de ieri la festivităţile de deschidere a anului şcolar de la cinci unităţi de învăţământ din judeţ.

Pentru început, Nechifor a fost prezent alături de vicepreşedintele CJ Suceava Alexandru Băişanu, de prefectul Florin Sinescu şi de şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean, Gheorghe Lazăr, la deschiderea anului şcolar de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” din Suceava.

Şeful administraţiei judeţene le-a vorbit elevilor despre performanţă. Cătălin Nechifor a subliniat faptul că „Petru Rareş” este un colegiu la care se munceşte foarte mult pentru performanţa educaţională, lucru demonstrat şi prin premiile internaţionale câştigate de elevii acestei unităţi de învăţământ.

El a arătat că „Petru Rareş” este unul dintre liceele „de top” din judeţul Suceava, subliniind că „aici se face performanţă, sunt şi condiţii, şi sunt convins că doamna director, cu profesorii de aici, cu toţi care se ocupă de educaţie vor reuşi în acest an să ducă mai departe şi baza materială, şi sistemul de educaţie, aşa încât elevii să poată avea un start important în viaţă”, a spus Nechifor.

La rândul său, vicepreşedintele CJ Alexandru Băişanu a ţinut să le dea „o veste foarte bună” elevilor şi profesorilor de la Colegiul Naţional „Petru Rareş”, transmiţându-le acestora că învaţă, respectiv predau, la cel mai bun liceu din judeţul Suceava.

În ceea ce-l priveşte pe prefectul Florin Sinescu, acesta a făcut un apel la profesori să-i formeze şi să-i ajute pe elevi pentru a da tot ceea ce au mai bun în ei.

„Instituţia Prefectului este implicată în organizarea desfăşurării în cele mai bune condiţii a învăţământului la nivelul judeţului Suceava şi de aceea ştiu că învăţământul este motorul care stă la dezvoltarea unei societăţi. Vă urez un an bun şi să aveţi rezultatele pe care vi le doriţi”, le-a transmis Florin Sinescu elevilor şi profesorilor de la Colegiul Naţional „Petru Rareş”.

 

Şeful învăţământului sucevean le-a cerut profesorilor să fie cu zâmbetul pe buze

În discursul său, şeful învăţământului sucevean, Gheorghe Lazăr, le-a transmis profesorilor să fie cu zâmbetul pe buze la fiecare oră, astfel încât şi elevii să răspundă „frumos pentru note bune”.

Lazăr a făcut un apel şi la părinţi, cărora le-a transmis să sprijine şcoala în toate demersurile, astfel încât copiii să aibă o educaţie bună, care să corespundă standardelor actuale.

 

Nechifor a apreciat dezvoltarea Colegiului Naţional „Spiru Haret”

O altă şcoală la care Cătălin Nechifor a participat la deschiderea anului şcolar a fost Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret”, el apreciind modul în care s-a dezvoltat această unitate de învăţământ. Nechifor le-a transmis elevilor că şi el este informatician.

Şeful administraţiei judeţene a subliniat că îşi doreşte ca şi elevii acestui colegiu să înveţe să desluşească tainele informaticii, „o materie extrem de importantă pentru viitorul nostru, al tuturor”.

La deschiderea anului şcolar de la Colegiul „Spiru Haret” a fost prezent şi primarul Sucevei, Ion Lungu, care a declarat că parteneriatul dintre administraţia publică locală – şcoală – părinţi şi Biserică va asigura o educaţie bună a elevilor.

„Am toată convingerea că numai educaţia ne poate salva şi că progresul unei naţiuni, dacă vreţi al unui oraş, nu se poate face fără educaţie”, a spus Lungu, care a apreciat şi modul în care directorul colegiului „Spiru Haret”, Virginel Iordache, conduce această unitate de învăţământ.

Printre oficialităţile care au mai participat la deschiderea anului şcolar de la acest colegiu s-a numărat şi consilierul local PSD Tiberius Brădăţan.

Tot în cursul zilei de ieri, preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, a mai fost prezent la festivităţile de deschidere a anului şcolar de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava şi la şcolile cu clasele I-VIII din Mihoveni, comuna Şcheia, şi din Berchişeşti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălin Nechifor le-a vorbit elevilor suceveni despre performanţă.
 Vizualizări articol: 1506 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 5 voturi
Cătălin Nechifor le-a vorbit elevilor suceveni despre performanţă1.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Performanta trimis de
(18 sep 2012, 11:17:14
Edilii nostri ar fi mai bine sa ne povesteasca despre "performanta" de a opri toate lucrarile la soseaua de centura a orasului. Ar fi un subiect mult mai interesant decat campania electorala prin unitatile de invatamant.
2.   Cu cine sa faci performanta? trimis de
(18 sep 2012, 13:57:49
aiureli,gargara ieftina si dezinteres total.nimic gratuit pentru copii nevoiasi,taxe,rechizite scumpe,conditii inexistente si mai punem si notele renumitilor dascali la titularizare de 1 si 2 si mai discuta de performanta.mai bine liniste totala.mare rusine si mare nesimtire.
3.   Letargie... trimis de
(19 sep 2012, 08:30:26
A iesit in sfarsit domnul Nechifor din barlog.Probabil lucreaza in secret la proiectele promise in timpul campaniei.Cata sila....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei