Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 aug 2012 - Anul XVII, nr. 181 (5086)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   12 imagini |   ø fişiere video

La Suceava

Aparate care înlocuiesc chirurgia estetică şi întrec în rezultate orice dietă sau antrenament de fitness

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două aparate marca LPG, revoluţionare în domeniul remodelării corporale şi faciale, precum şi al dezvoltării şi definirii masei musculare, au fost prezentate în premieră la sfârşitul săptămânii trecute, la hotel Imperium, de reprezentanţii Endermo Clinic, un centru de înfrumuseţare unicat în România, deschis de puţin timp la Suceava, pe strada Mărăşeşti.

E vorba de Huber Motion Lab, singura tehnologie la nivel mondial care arde depozitele de grăsime simultan cu dezvoltarea musculară şi corectarea posturii, un aparat revoluţionar, lansat recent în Franţa şi singurul din România la ora actuală, şi de Cellu M6 Endermolab, aparatura de ultimă generaţie pentru remodelare facială şi care „topeşte” grăsimea acolo unde nici măcar dietele drastice şi antrenamentele chinuitoare de la sala de forţă nu reuşesc să o facă.  

 

Cellu M6 Endermolab – o şedinţă de 30 de minute are efectul a zeci de şedinţe de masaj manual

La prezentarea de la sfârşitul săptămânii trecute au luat parte zeci de invitaţi, printre care şi primarul municipiului Suceava, Ioan Lungu, preşedintele Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor, deputaţii Sanda-Maria Ardeleanu şi Ghervazen Longher, şi cardiologul Mihai Creţeanu.

Descrierea performanţelor celor două aparate a captat atenţia tuturor celor prezenţi, mai ales că echipa de kinetoterapeuţi Endermo Clinic le-a arătat şi mai multe exemple ale eficacităţii tehnologiilor aduse în premieră la Suceava.

Primul aparat prezentat a fost Cellu M6 Endermolab, o adevărată inovaţie tehnologică, în care platforma tehnică a fost ingenios integrată într-un cub, sub patul de tratament.  

Practic, clientul primeşte un costum special LPG, se întinde pe patul din piele premium şi este masat cu ajutorul unor dispozitive speciale, al căror rol este diferit: slăbire, tonifiere şi resculptare, netezire. O şedinţă de 30 de minute, susţin kinetoterapeuţii Endermo Clinic, are efectul a câtorva zeci de şedinţe de masaj manual.

„Este ideal pentru îndepărtarea <volumelor mari>. Nu doar netezeşte orice celulită sau remodelează formele inestetice. Revoluţionează prin tratamente de adevărată remodelare a întregii siluete, chiar şi ţesutul cu probleme. De câte ori nu am ţinut dietă, am alergat până la epuizare şi totuşi nu am slăbit acolo unde ne doream. Această tehnica elimină grăsimile profunde rezistente la dietă şi la sport. E o metodă 100% naturală, bazată pe stimularea celulelor adipoase pentru a ajuta la eliminarea treptată a grăsimilor. Avem patru rezultate ţintite ale acestuia aparat excepţional: grăsimea profundă şi încăpăţânată este eliminată, iar silueta remodelată, formele sunt resculptate, pielea este fermă, tonifiată, şi celulită este netezită, iar pielea catifelată”, explică managerul Endermo Clinic, Dana Popovici.

Cellu M6 Endermolab are şi o a doua componentă, cea de endermolift –remodelare facială sau lifting facial nechirurgical. La fel, 100% natural.

„Practic, se stimulează fibroblastele (celulele tinere) pentru activarea colagenului şi a elastinei. Este o tehnică antirid. Scopul: tenul este redensificat şi mai tonifiat, iar ridurile sunt netezite şi luminozitatea naturală este redată”, le-a vorbit celor prezenţi Luminiţa Dumitru, director tehnic în cadrul firmei Top Line, societatea prin intermediul căreia au fost aduse cele două aparate la Endermo Clinic Suceava.

 

O sală de fitness şi una de forţă, într-un singur aparat. Trei minute pe Huber fac cât două ore la sală

Al doilea aparat şi vedeta prezentării de altfel, Huber Motion Lab, este un aparat unic în România, existent la ora actuală doar la Endermo Clinic Suceava. Aparatul a fost caracterizat de Luminiţa Dumitru drept „un laborator, o întreagă sală de fitness, forţă, gimnastică, într-un singur aparat”.

Clientul se aşează pe platforma oscilantă a aparatului, se prinde de braţele acestuia şi începe o serie de exerciţii interactive 3D (aparatul are integrate peste 400 de exerciţii), schimbându-şi periodic poziţia corpului, în funcţie de rezultatele pe care doreşte să le obţină şi antrenamentul ales, fiind ajutat la început de un specialist Endermo Clinic.

Practic, rolul Huber Motion Lab este acela de corectare a posturii, de ardere rapidă şi eficientă a grăsimilor, scădere în kilograme şi centimetri şi câştig de masă musculară.

„După numai un abonament, pierzi 10% din masa de grăsime şi câştigi două kilograme de masă musculară”, a continuat să explice Luminiţa Dumitru.

 

Rezultatele după un abonament (16 şedinţe) de Huber Motion Lab

Reprezentantul Top Line, firma care a dus aparatele la Endermo Clinic, a subliniat faptul că, folosite împreună, Cellu M6 Endermolab şi Huber Motion Lab au rezultate spectaculose.

„Iată ce se întâmplă după 16 şedinţe cu cele două aparate, un abonament practic, care a însemnat patru ore de efort real. Voi ştiţi că atunci când mergeţi la sală, ca să faceţi sport şi să slăbiţi, trebuie să ajungeţi la o anumită valoare a efortului ca să putem arde grăsimile şi nu neapărat zaharuri. Uneori, ai nevoie de două ore de fitness corect ca să atingi acea valoare. Şi când alergi până îţi dai ficatul afară şi eşti roşie şi lac de apă, nu înseamnă neapărat că îţi faci un bine. Tu poţi să pierzi în momentul acela orice, dar numai grăsime nu. Cu Huber vă ia trei minute să ajungeţi în această fază. Trei minute versus două ore de sală. În cele 16 şedinţe au fost patru ore de efort şi iată rezultatele potrivit studiilor făcute: 5 centimetri în talie, 16% reducere din grăsimea localizată pe abdomen, 5% din masa totală de grăsime, 100% eficacitate în arderea grăsimilor. Datorită combinaţiei inteligente între stimulare naturală şi ardere a grăsimilor, rezultatele sunt foarte longevive. Imaginaţi-vă 16 şedinţe, în total patru ore de efort maxim, după care o lună de zile nu mai faceţi absolut nimic. Masa musculară continuă să crească, grăsimile continuă să fie arse”, exemplifică Luminiţa Dumitru.

 

Ce tratamente se mai pot face la Endermo Clinic

Centrul de înfrumuseţare Endermo Clinic se află pe strada Mărăşeşti şi are şi un site propriu – www.endermoclinic.ro. Este o investiţie unică atât la nivelul judeţului, cât şi pe plan naţional, prin faptul că adună la un singur loc cele două tehnologii - Huber Motion Lab şi Cellu M6 Endermolab, dar şi alte aparate cu efecte spectaculoase.

De exemplu, la Endermo Clinic există şi un alt aparat inovator capabil să rezolve un spectru larg de defecte corporale. Futura-pro este constituit dintr-un complex de 44 de unde care se pot combina în peste 150.000 de stadii progresive, într-un program în care ţintirea poate fi cu efect de slăbire în greutate, slăbire în centimetri, eliminarea celulitei, tonifierea musculară.

La Endermo Clinic se pot face, de asemenea tratamente pe bază de oxigen, prin terapie de oxiendodermie, ce combină acţiunea masajului conectival cu infuzia de oxigen care introduce în profunzimea pielii ingredienţii activi. Rezultate: reducerea gradului de celulită, fermitate cutanată, îmbunătăţirea aspectului pielii, scăderea procentului de ţesut adipos, repararea vergeturilor şi a cicatricelor etc.

Centrul de înfrumuseţare de pe strada Mărăşeşti are în ofertă şi tratamentul de împachetări cu parafango şi thalassalgo care detoxifică, exfoliază, hrăneşte şi relaxează pielea. Rezultatele sunt spectaculoase: la fiecare şedinţă se pierd 2 până la 5 centimetri din ţesutul adipos, iar după zece şedinţe se obţine pierderea a 4-6 kilograme.

Clienţii Endermo Clinic pot solicita şi şedinţe de epilare definitivă (atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi) prin tehnica luminii intens pulsate (IPL), cu o garanţie de zece ani.

De asemenea, printre serviciile oferite se află şi bronzarea organică prin SunJunkie. Concret, în câteva minute eşti bronzat(ă) ca şi cum ai fi stat o săptămână la soare. Cu ajutorul sistem de pulverizare SunJunkie, se aplică pe corp o „brumă” fină automatizată de soluţie bronzantă. Durează 5 minute şi se usucă în câteva secunde.

Este cea mai sigură metodă de bronzare pentru un bronz perfect, în orice lună.

Un alt aparat din dotarea Endermo Clinic este Hydraderm Lift cu dublă ionizare, destinat unui tratament de lifting care tonifica musculatura facială, fiind pusă la dispoziţia clienţilor gama completă de produse profesionale Guinot (creme, geluri, seruri).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aparate care înlocuiesc chirurgia estetică şi întrec în rezultate orice dietă sau antrenament de fitness.
 Vizualizări articol: 8553 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 15 voturi
Aparate care înlocuiesc chirurgia estetică şi întrec în rezultate orice dietă sau antrenament de fitness3.0515

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tot ce a fost laudat inainte,e bun de aruncat acum trimis de
( 6 aug 2012, 13:34:28
Aceleasi metode de abureala cind apare ceva nou, pentru a sfida concurenta! Toate astea cu mereu acelasi scop: de a stoarce bani.
Nu se uita ca participarea somitatilor creste vizibil valoarea produselor si cota lor de sensibilizare a publicului credul si snob!
2.   Shut up and take my money! trimis de
( 6 aug 2012, 14:38:58
Din titlu imi dau seama ca suna prea bine sa fie adevarat. Prieteni dragi. Alimentele pe care le consumam, mediul, stilul de viata, toate sunt toxice si nocive. Nu exista metode fulger ca sa arati precum idolul tau din revista. Daca vrei rezultate, inarmeaza-te cu vointa, rabdare si consecventa. Incepe cu nutritie. Poti sa faci cata sala vrei, daca apreciezi alimentele cantitativ in loc de calitativ, efortul tau aproape ca e egal cu 0. Consulta-te cu un nutritionist si ai sa fii surprins de faptul ca unele alimente pe care ti le dadea mama ta ca sa cresti mare, iti fac rau sau nu te ajuta deloc, neavand valoare nutritionala semnificativa. Ai sa descoperi valoarea alimentelor crude, nealterate termic etc. Combina nutritia cu exercitiile si cu odihna si abia atunci ai sa vezi rezultate: fizic si psihic. WonderMachines de astea, sunt pentru oameni care isi fura singuri caciula.
3.   * trimis de
( 6 aug 2012, 15:08:08
antrenamentul fizic (se ştie) ..dăunează sănătăţii
românu-i unleased când iese în oraşhappy
fripturi , lături , scursuri ... în culmea cantităţii
nimeni nu-i spune grasei : la fitness,marş !?

copiilor li se predă "educaţia fizică .. teoretică"happy
căci fermentaţia lăuntrică cere haleală,nu sport
umflaţii claxonează din maşini când văd o atletică
(îşi zic) treningu' şi-adidaşii ...doar la grătar îi port
4.   Io zâc așa: trimis de
( 6 aug 2012, 16:02:19
Care purșică nu-i stiscăfütă de rezultatele marafeturilor astea LPG, poate să urmeze un tratament intensiv cu RPG 7 (Ruchnoy Protivotankovyy Granatomyot sau - în ingliș - Rocket-propelled grenade).
La noi în țară sunt disponibile (încă) sub denumirea AG-7 și au un randament fenomenal în modelarea corpurilor stil butoi ale cetaceelor conjugale, mai ales dacă se utilizează niște încărcături cumulative.
Efect garantat și imediat - nu mai rămâne nici pic de celulită generată de ceafa de porc, shaorma, kebab, grătar sau frigărui.
După o singură ședință de tratament, doamnele devin atât de silfidice și filiforme încât pot fi ținute în portofel, în buzunarul de la ceas sau acasă pe țemineu într-o urnă minusculă.
promoție: primii zece domni care-și înscriu narvalii în program sunt scutiți de plata contravalorii loviturii utilizate și primesc un voucher ăn valoare de 500 RON, utilizabil ăn magazinele specializate Ursus, Ciuc, Bergenbier, Timișoreana, Bermas, etcaetera.
5.   Comentariu trimis de
( 6 aug 2012, 17:28:35
nu santem noi invatati cu asemenea lux peste vreo 100 de ani vom citi si comentarii de alt gen de aprecieri romanul nu stie ce e aia dieta ,sport ,ore fixe pentru mic dejun prinz cina etc etc fructe verdeturi etc departe de lumea civilizata santem ce sa mai vorbim citi dintre cei ce scriu comentarii isi permit un abonament intr-un centru ca asta unic in tara alte orase nu si-au gasit au venit la suceava aici au gasit oameni cu bani ce vor sa dea kg jos
5.1  RE: Comentariu trimis de
( 6 aug 2012, 17:44:36
M1R3LA,dă-mi voie să te ajut (pari grăsuţă )
eşti constipată emoţional sau ..financiar ?
mai sari peste câte-o măsuţă , mătăluţă
şi-ai să-ţi (re)capeţi soţul ... domiciliar

salariul dietetic ( ciuntit în mod băsist )
pare-se că nu te-nviorează .. de la mâncare
ţi-a fugit (deja) soţu' ? bagă un acatist !
şi (poate mai ferice ) altu-n locu' lui îţi sare
6.   In premiera... trimis de
( 6 aug 2012, 19:47:20
Poate noi, pe piata din Suceava...Acum 3 ani, un salon de remodelare corporala, gen firma de apartament, din Botosani avea Cellu M6 si nu se lauda asa grozav.
7.   Comentariu trimis de
( 7 aug 2012, 11:28:31
Dragilor...de cat sa comentati la ceea ce nu cunoasteti...oricum daca ati vedea un asemenea aparat va prindeti urechile...de invidie si prostie e plina lumea...mergeti fratilor si incercati-le si apoi mai vorbiti...nu trebuie sa fii grasuta ca sa frecventezi un salon de infrumusetare/remodelare...uit la toate vedetele ca ele frecventeaza astfel de saloane... si cum arata...daca vreau sa arat bine la 50 de ani, normal ca voi merge la un astfel de salon...mai lasati invidia deoparte si interesati-va intai ce poate face un astfel de aparat...apoi mai vedem comentarii!!!Eu, una, sunt foarte multumita de rezultate!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei