Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 iul 2012 - Anul XVII, nr. 153 (5058)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Conform constructorului

Restricţiile de circulaţie pe Calea Unirii vor dura mai bine de două luni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Traficul rutier de pe Calea Unirii va fi îngreunat din cauza lucrărilor de reabilitare a podului de peste râul Suceava, precum şi a celor de la pasajul CFR din Burdujeni, timp de mai bine de două luni.

Graficul de execuţie al lucrărilor, cu o durată de nouă săptămâni prezentat de constructori la comandamentul de ieri dimineaţă, i-a lăsat fără grai pe reprezentanţii Primăriei Suceava.

Uimit, primarul Sucevei, Ion Lungu, nu a dat nici acum ordinul de începere a lucrărilor, deşi se preconiza că acestea vor fi demarate de miercuri, cerându-le specialiştilor din primărie să analizeze în detaliu toate lucrările şi termenele avansate, pentru a se vedea cât sunt de întemeiate şi dacă într-adevăr este necesară o perioadă atât de mare pentru execuţia lor.

„Nu vreau să blocăm circulaţia pe pod sau pe pasajul CFR până nu avem siguranţa că sunt îndeplinite toate condiţiile necesare pentru realizarea în timp a lucrărilor programate. Trebuie să avem mai multe discuţii cu constructorul pentru a se asigura că toate lucrările din grafic sunt prinse cu termene realiste şi că se vor face lucrări de calitate”, a spus Ion Lungu.

Şeful municipalităţii sucevene a cerut să fie făcute verificări amănunţite atât la graficele de lucrări de la podul de peste râul Suceava, cât şi la podul de cale ferată.

“Sunt lucrări mai sensibile, care ne obligă să impunem restricţii pe două benzi de circulaţie, să îndepărtăm de acolo traficul greu pe strada Gheorghe Doja şi să impunem o limitare de viteză autobuzelor societăţii de transport public local”, a explicat Lungu motivele pentru care acestor lucrări trebuie acordată o atenţie specială.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Restricţiile de circulaţie pe Calea Unirii vor dura mai bine de două luni.
 Vizualizări articol: 1555 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Restricţiile de circulaţie pe Calea Unirii vor dura mai bine de două luni5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei