Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 iul 2012 - Anul XVII, nr. 153 (5058)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dezvăluiri

Nechifor sesizează faptul că angajaţii STS comentează pe monitorulsv.ro în timpul programului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a sesizat faptul că angajaţii Serviciului de Telecomunicaţii Speciale şi-au folosit calculatoarele în timpul programului pentru a posta comentarii pe site-urile de ştiri sucevene, majoritatea acestora fiind împotriva celor din USL şi a lui personal. Nechifor a spus că a descoperit acest lucru pe site-ul ziarului Monitorului de Suceava, www.monitorulsv.ro, acolo unde apar comentarii asumate de anumite persoane, cu pseudonime precum „Amaru” sau „Iconn” care comentau împotriva USL şi a lui personal atât înaintea campaniei electorale, în timpul acesteia, dar şi în urmă cu câteva zile.

„Am văzut o influenţă destul de importantă şi din păcate vizibilă a unor servicii ale statului român, care ar trebui să se ocupe cu alte chestiuni, dar care, din păcate, au ingerinţe în fenomenul politic. Iar lucrul acesta nu trebuie lăsat aşa, fără a fi prezentat. Decizia nu va fi la mine, ci la cei care coordonează aceste servicii, şi mă refer în primul rând la Serviciul de Telecomunicaţii Speciale”, a spus Cătălin Nechifor.

El a spus că la comentariile făcute de cei care îşi spune „Amaru” sau „Iconn” apare IP-ul calculatorului de pe care au fost scrise, acesta fiind de la Serviciile de Telecomunicaţii Speciale.

„Aceştia comunică cu cei care sunt consumatori de media şi au puncte de vedere politice, majoritatea lor fiind împotriva noastră, a celor din USL, şi împotriva mea. Deci sunt aceşti aşa-zici postaci pe internet, care, din păcate, vin dintr-o zonă din care nu mă aşteptam, şi anume din zona Serviciilor de Telecomunicaţii Speciale. STS este un aparat al statului care se ocupă cu totul şi cu totul alte chestiuni. Şi cer public celor care coordonează acest sistem să ia măsuri. Pentru că e culmea. Fiind Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, cred că au instrumente pe acolo să vadă care persoane au scris din cadrul aparatului propriu acele mesaje”, a mai declarat şeful administraţiei judeţene.

 

Nechifor: „Astfel de servicii au fost coordonate agresiv în campanie împotriva USL şi a mea personal”

Cătălin Nechifor a adăugat că o astfel de situaţie demonstrează faptul că în servicii speciale ale statului există o influenţă politică, însă aceasta trebuie să înceteze urgent. El a arătat că astfel de servicii sunt ale statului şi nu ale unui partid sau ale unui candidat.

„Astfel de servicii au fost coordonate agresiv în campanie împotriva noastră, a celor din USL, şi împotriva mea personal. Şi nu cer acum vărsare de sânge, dar cer ca cei care coordonează sistemul să facă lumină, să ne povestească şi să spună cine a făcut, de ce şi pentru ce a făcut. Şi mai am un argument legat de profesionalismul unor astfel de persoane, având în vedere  că e zona cea mai sensibilă, cea care asigură secretul convorbirilor oficiale”, a explicat preşedintele CJ Suceava.

Nechifor a mai spus că cei de la STS ar fi trebuit să fie printre primii care să ştie că nu poţi să ascunzi locul de unde se trimit astfel de comentarii şi nici ora la care au fost postate. El a arătat că unele dintre aceste comentarii au fost făcute în jurul orei 11:00, demonstrând faptul că „aceşti oameni fac probabil politică în timpul programului”. „Ori nu sunt profesionişti, ori a existat foarte multă rea-voinţă, ori a fost o comandă politică. Cred că aceste trei chestiuni trebuie clarificate de cei care coordonează acest sistem”, a mai spus Nechifor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor sesizează faptul că angajaţii STS comentează pe monitorulsv.ro în timpul programului.
 Vizualizări articol: 1001 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 14 voturi
Nechifor sesizează faptul că angajaţii STS comentează pe monitorulsv.ro în timpul programului3.4514

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   SERVICIILE ATACA USL PE BANII NOSTRI trimis de
( 4 iul 2012, 11:21:23
Am remarcat comentariile lui Amaru si Iconn .Pe langa faptul ca erau indecente si pline de vulgaritati referitoare la USL si Nechifor mai erau facute si in timpul programului.
Nu-mi convine ca din banii mei sa platesc securisti care in timpul programului si folosind logistica intreprinderii sa piarda timpul pe situri si sa scrie comentarii.Ei au alte sarcini nu sa atace guvernul.Dupa programul de lucru si pe calculatorul propriu si netul pe care il platesc pe banii lor pot sa scrie pana nu mai pot.
1.1  RE: SERVICIILE ATACA USL PE BANII NOSTRI trimis de
( 4 iul 2012, 11:37:20
Amaru' e băiat bun ( doar că-i "amărât")
e băiat bun(păcat că-i rău-intenţionat )
să fiu sincer uneori şi eu m-am întrebat :
o fi fost plătit să facă ... atât e urât ?
1.2  RE: SERVICIILE ATACA USL PE BANII NOSTRI trimis de
( 4 iul 2012, 13:48:21
neica-nimeni Torquemada nu se dezminte.
Aici era un comentariu care atrăgea atenția asupra faptului că declarantul de presă confundă flagrant IP-ul cu ISP-ul (furnizorul de servicii internet).
Apoi mai era un comentariu care afirma că AMARUL, prin natura postărilor sale anterioare, nu face parte din categoria postacilor spălați pe creier.

Dar Neica-nimeni Torquemada a intrat în acțiune și face exact ce vrea mușchiul lui, că doar suntem în Bantustan, ce naiba!
2.   Libertate trimis de
( 4 iul 2012, 11:26:16
hello!!!
3.   Au pus mana socialistii pe SRI? trimis de
( 4 iul 2012, 11:55:27
"Nechifor a spus că a descoperit acest lucru pe site-ul ziarului Monitorului de Suceava, www.monitorulsv.ro"
"El a spus că la comentariile făcute de cei care îşi spune „Amaru” sau „Iconn” apare IP-ul calculatorului de pe care au fost scrise, acesta fiind de la Serviciile de Telecomunicaţii Speciale."

Unde anume vede nechifor vre-un ip la comentarii?
Angajatii respectivi au fost urmariti la serviciu si li s-a monitorizat traficul. Probabil asta este ilegat si ospatarul o da pe la Braila cum ca a vazut IPul pe situl monitorului.
Din ce vad eu Monitorulsv nu afiseaza in pagina nici un IP.
3.1  RE: Au pus mana socialistii pe SRI? trimis de
( 4 iul 2012, 12:05:40
M-am inselat...
La Iconn apare providerul: "Romania | Serviciul de Telecomunicatii Speciale".
Sunt angajati la STS care nu stiu sa posteze comentarii de pe un proxy ca sa-si ascunda identitatea?!? Halal pregatire la cei de la STS. Ei ar trebui sa fie guru in servere si comunicatii "speciale".
3.2  RE: Au pus mana socialistii pe SRI? trimis de
( 4 iul 2012, 12:08:34
te agiţi ( sulfuric) degeaba !
ce el vede tu NU vezi , recunoaşte !
şi ... ştie el mai bine cum stă treaba
n-a ieşit în conferinţă să se caşte !
lături cu ochi verzi au fost "din gros"
şi aici şi pe alte "canale"
spaţiul de aici n-a fost tocmai frumos
au fost zile neuitate şi anormale

3.3  RE: Au pus mana socialistii pe SRI? trimis de
( 4 iul 2012, 12:13:42
„Noaptea bufnițele nu sunt ceea ce par!” - Fu Twin Peaks

Dar dacă cei care postează prin STS chiar folosesc proxy. Abia asta e distracție!
Chiar așa de greu este de obținut un proxy host și un port?
Think!
3.4  RE: Au pus mana socialistii pe SRI? trimis de
( 4 iul 2012, 12:30:53
Iaca la o simplă googăleală:

Domain name mae.ro
DNS server (NS record)
ns2.stsisp.ro (193.151.29.245)
ns1.stsisp.ro (193.151.29.205)
ns3.stsisp.ro (193.151.31.2)
IP address (IPv4) 193.151.29.6
IP address (IPv6) not available
ASN number 31313
ASN name (ISP) STS Serviciul de Telecomunicatii Speciale
IP-range/subnet 193.151.28.0/22
193.151.28.0 - 193.151.31.255
---------------------------------------
sau:
Domain name politiaromana.ro
DNS server (NS record) ns2.stsisp.ro (193.151.29.245)
dns.politiaromana.ro (213.177.4.2)
IP address (IPv4) 213.177.4.3
IP address (IPv6) not available
ASN number 31313
ASN name (ISP) STS Serviciul de Telecomunicatii Speciale
IP-range/subnet 213.177.0.0/19
213.177.0.0 - 213.177.31.255
----------------------------
Mai trebuie un număr de port și e gata treaba!
3.5  RE: Au pus mana socialistii pe SRI? trimis de
( 4 iul 2012, 14:24:31
@ABCDAR yep, ma agit degeaba, nu sunt platit ca tine. Macar imi spun convingerile mele. Mie mi-ar fi rusine de mine sa fiu platit ca sa trec in versuri niste mizerii venite de la partid. Chiar nu vezi cu ochiul liber pe cine aperi?!? Niste incompetenti de ospatari si plagiatori ajunsi stapani peste tara. Asta aperi tu de zor?
Urmeaza sa aflu ca ospatarul are studii informatice si nu stie diferenta dintre un IP si un provider. Si un pustan de 14 ani stie asta. Astia ne conduc, niste incompetenti.
3.6  RE: Au pus mana socialistii pe SRI? trimis de
( 4 iul 2012, 14:31:31
@TAZMANIANDEMOON - totusi daca ospatarul s-ar da la chestiuni de nivelul asta ar juca in divizia D in timp ce Flutur juca in Liga Campionilor.
Sa pui un informatician din PSD sa insele serverul monitorulsv si sa para ca posteaza de la STS e destul de usor de facut. Totusi ar fi un om politic mult prea mic sa faca asta. Ar fi bun de primar la  ☭ ia nu sef peste un judet.
Dar na, e PSD, nu exclud nimic.
3.7  RE: Au pus mana socialistii pe SRI? trimis de
( 4 iul 2012, 14:33:18
S l o b o z i a era scris acolo si a fost cenzurat automat.
3.8  RE: Au pus mana socialistii pe SRI? trimis de
( 4 iul 2012, 15:47:45
Mie mi-a cenzurat comentariul ăn care specificam faptul că cel ce confundă IP-ul cu ISP-ul are la bază mărețe studii de Informatică industrală.
Apoi îi luam un picuț apărarea amarului, cunoscându-i postările din ultimii 2 ani.
Nu e corect să fie categorisit postac atâta timp cât a dat și cu gheorghe flutur de pământ și cu proletcultiștii lingăi din presa locală.
Dar se pare că asemenea comentarii „încalcă regulile de postare” așa că mă limitez să scandez și să ovaționez prelung:
TRĂIASCĂ MULT IUBITUL NOSTRU CONDUCĂTOR, PREȘEDINTELE CONSILIULUI JUDEȚEAN SUCEAVA, TOVARĂȘUL CĂTĂLIN NECHIFOR!”
URAAA! URAAAA! URAAAA!
(OVAȚII ȘI APLAUZE PRELUNGITE!)
------------
P.S. OARE LA CE DRACU MI-OI FI BANAT CÂTEVA USERNAME ACUM 2-3 LUNI ÎN OFENSIVA CONTRA POSTACILOR PORTOCALII ?
Acuma am pierdut dublul lor și sunt cenzurat pentru comentarii nici măcar contra actualei puteri!!!
CIUDATĂ ȚARĂ!
CIUDAT ZIAR!
3.9  RE: Au pus mana socialistii pe SRI? trimis de
( 4 iul 2012, 16:44:54
apropo taszmanel maine le scriem din africa?
4.   Nechifor e informat prost trimis de
( 4 iul 2012, 12:36:00
Iata inca o dovada ca un om este inconjurat de niste nulitati in domeniu si sfatuit prost.
Citez de pe prima pagina a STS:
"Autoritatile publice ale statului roman in folosul carora functioneaza telecomunicatiile speciale sunt:
- Parlamentul Romaniei;
- Administratia Prezidentiala;
- Guvernul Romaniei;
- Institutiile care desfasoara activitati in domeniul apararii, sigurantei nationale si ordinii publice;
- Administratia publica centrala si locala;
- Autoritatea judecatoreasca:
- Curtea Suprema de Justitie;
- Ministerul Public;
- Consiliul Superior al Magistraturii;
- Curtea de Conturi;
- Curtea Constitutionala;
- Organele de conducere din cadrul organismelor guvernamentale si al unor organisme neguvernamentale de interes national."

Practic, un functionar de primarie sau de la CJ, suparat pe viata si daca stie ca nu este cautat si-n fund (sau poate el este IT-istul din institutie), poate sa creeze acest mic scandal. Fie n-a stiut (afisarea ISP-ului a fost bagata de Monitorul fara nici un comentariu), fie a vrut sa iasa in evidenta (personal as miza pe prima varianta).

Daca Nechifor avea niste oameni cu IQ mai mare de 2 pe parte tehnica, stia si domnia sa aceste lucruri si nu risca sa dea cu bata in rahatul turcesc. Cat despre pregatirea si dotarea celor din STS, n-are sens sa discutam. Suntem prea mici pentru asa ceva.
5.   Turnatori trimis de
( 4 iul 2012, 12:40:26
Postati de acasa mesaje , sau duceti-va in ariile wireless din oras , monitorul de suceava va da toate datele , IP in principal , care inseamna adresa voastra de acasa . Aici trebuie sa scriem doar cuvinte de lauda , daca nu o sa va treziti dati in judecata ! ABCDAR este deja vizat , pentru poeziile lui ironice , si mai sunt vreo cativa aici ... deci aveti grija ce comentati pe aici !
5.1  RE: Turnatori trimis de
( 4 iul 2012, 12:54:55
Costache, sper că nu vorbești și despre mine?
Io le-am dat și adresa de mail reală, numele real și adresa fizică reală!
La care i-o fi venind dorul să-mi manipuleze oscilatoriu partea corpului supusă circumciziei la poporul ebreu, este invitatul meu.
5.2  RE: Turnatori trimis de
( 4 iul 2012, 14:28:24
da, seriosi spuneam:))!
5.3  RE: Turnatori trimis de
( 4 iul 2012, 16:02:06
Să vină, nenică, și turnătorii și judecătorii și melițienii când le-o pofti inimioara: la crăcănat de ziuă, la nămiaz, în crepuscul de amurg sau noaptea la ceasul hoților de cai.
Îi așteptăm cu ospitalitate - cu un AG7 dindărătul ușii.

Căci, ce p***a mă-sii, cu o moarte suntem datori toți.
Dar nu e totuna „leu să mori ori câine-nlănțuit!”

WELCOME!
6.   Usl =dictatura trimis de
( 4 iul 2012, 14:01:06
sa fim seriosi..
7.   Oare? trimis de
( 4 iul 2012, 14:03:45
D-le Nechifor asta intra in fisa postului?Asta trebuie sa faci matale?Nu prea cred.Mai bine pune mana pe treaba si continua ce a inceput d-l Flutur, si nu-ti mai flutura ''descoperirile'' prin ziar.S-au facut toate treburile in Suceva si acum ai timp de prostii?Cu aeroportul cum ramane???Spor in toate!
8.   CHIAR ASA? trimis de
( 4 iul 2012, 15:12:45
Doua probleme:tie iti convine sa platesti din buzunarul tau salariile unor bugetari care in timpul programului in loc sa-si indeplineasca sarcinile de servici bantuie pe situri si scriu comentarii?
-sa pomenesti de Flutur care a fost prim-vicepresedinte si acuma secretar general al unui partid,PDL,care a fost cel mai odios,dictatorial,corupt,antir partid din 1990 incoace si care a stat mereu in dreapta lui Boc si in pozitia inclinat in fata lui Basescu mi se pare o mare impietate .
9.   Ptr Radumamii trimis de
( 4 iul 2012, 15:29:01
D-le, tocmai pentru ca nu imi convine, ca din banii contribuabililor, un stimat domn, in loc sa-si faca treaba, cutreiera site-urile in cautarea celor care nu ii impartasesc ideile.Si DAAAAA, mentionez de Flutur, pentru ca a fost primul presedinte al CJ Suceava, care a facut ceva pentru orasul nostru, de fapt a facut un brand din Bucovina.Inca nu l-am judecat pe Nechifor dupa fapte, ca pana acum nu a facut nimic, dar astept sa continue toate proiectele bune si frumoase pe care le-a inceput Flutur, nu cred ca cred prea mult de la un demnitar care lucreaza pe banii sucevenilor.
10.   Ptr Radumamii trimis de
( 4 iul 2012, 15:40:59
Se pare ca sari la gatul tuturor care nu-ti impartasesc parerile politice, suntem in democratie, deci am dreptul sa sustin pe cine vreau fara sa fiu ''atentionata'' ca unui domn ce naviga pe internet nu i-au placut parerile mele.Nu te obliga nimeni sa-ti placa sau sa-ti displaca ce scriu eu, nu scriu pentru tine ca sa-ti dai cu parerea, asa ca...limiteza-te la a-ti asuma cele scrise de tine, fara a te baga in seama cu toata lumea doar ca sa arati ce sustinatori infocati are USL-ul.
11.   Monitorul trimis de
( 4 iul 2012, 16:06:03
In primul rand e foarte urat ca monitorul dezvaluie numele userilor la comanda politica, asta ne aduce putin cu gandul la vechea securitate. Restul e cancan...
12.   Ptr.Lourdes trimis de
( 4 iul 2012, 16:21:23
In primul rand nu sunt bugetar asa ca stau pe site si pe net pe banii mei proprii.
In al doailea rand nu sar la gatul nimanui si sigur ca fiecare e liber sa-si expuna ideile si credintele,observatiile si problemele.dar in acelasi timp e normal sa ne dam cu parerea si sa avem pareri contradictorii asupra evenimentelor.Nu ma poate opri nimeni sa-mi exprim parerile vizavi de ce se discuta aici pe forum.Imi voi exprima mereu ceea ce cred si voi analiza cele spuse de colegii mei de forum asa cum si ei fac acelasi lucru.
13.   Un ziar de trei parale trimis de
( 4 iul 2012, 16:26:11
e o mare problema ce se intampla in Romania zilelor noastre... nu se mai respecta nimic.. v aduceti aminte de cazul de la Dornesti... cu Primarul prins saracul intr un conflict , desi el comandase o vendeta, impotriva unei vaduve cu doi copii, aflati in curtea lor...politic,,,politic...oare ,d le redactor sef de la acest ziar sa intelegem ca politic inseamna haiducism? sau mai sigur fascism? avem dreptul sa vorbim dar nu ne asculta nimeni, acum avem dreptul sa vorbim dar ne asculta toata lumea si ne aude cine vrea...cand fiul meu a fost amenintat in ,,direct" ,la d voastra in ziar, ati sters comentariul , nu l mai puteti trimite catre ,,adrisanti'' , politia nu poate cere , nu poate descoperi, dar acum puteti pe cheltuiala noastra sa cautati , sa dezvaluiti date pe care promiteti ca nu le dezvaluiti...VOI SUNTETI CEI CARE INCALCATI LEGEA, VOI ZIARISTII, CITITORIL ARE DREPTUL LA ASTA
14.   Comentariu trimis de
( 4 iul 2012, 16:32:10
deci cotinuu caci vad ca stergeti cuvinte... VOI NU!!! e problema d lui NECHIFOR sa descopere ce bugetar platit din banii nostrii face cu totul altceva in timpul serviciului , dar din bun simt nu scriu la ziar ca m a deranjat faptul ca ma critica pe mine , sau partidul meu,sau...problema e ca si bate joc de banii publici...asta era ideea ,nu? d le ziarist de tei parale, apropo , eu m am semnat, stiti de unde sa ma luati ,nu ma cautati cu SRI , etc ,chiar n am nimic de ascuns
15.   Ptr Radumamii trimis de
( 4 iul 2012, 16:35:11
D-le nu am zis ca esti bugetar, ma refeream la d-l Nechifor, cred ca are treburi mult mai importante de facut in oras decat sa vegeza asupra celora ca nu-l plac.Pe mine personal nu ma intereseaza parerea nimanui, aici o includem si pe a ta.Singura cerinta pe care am adresat-o d-lui Nechifor a fost sa-si vada de treburile lui de la CJ si sa nu-si piarda vremea, pe banii cetatenilor, cautatu-i pe acei care nu il agreaza.Daca tu esti multumit de un presedinte al CJ, care se ocupa de altele decat cele de care ar trebui, e dreptul tau.Sper ca, cat de curand, sa dezbatem realizarile stimabilului.O zi buna.
16.   Ptr.Lourdes trimis de
( 4 iul 2012, 16:44:08
Da,am inteles acum mesajul tau si sunt de acord cu tine.Iti doresc de asemenea o seara placuta si sper sa avem dezbateri productive in continuare,deoarece este in folosul nostru al tuturor sucevenilor.
17.   Test de logică elementară... trimis de
( 4 iul 2012, 16:46:01
... care este proba CONCRETĂ care leagă persoana celui care a postat de efectuarea acestei activități în timpul serviciului?
Doar simpla apreciere a unui caracter cu vădite tendințe semiparanoice?

IPOTEZĂ: (bazată pe faptul că AMARUL a declarat că este DEPARTE DE URBE)
Dacă așa zisul postac AMARUL este șofer la consulatul României din TASMANIA?
Ora locală este UTC+10.
Ora României este UTC+2.
Scăzând diferențele REZULTĂ CLAR POSIBILITATEA ca, ceea ce unora cu logica deficitară li se pare activitate în timpul serviciului, să fie de fapt O ACTIVITATE EFECTUATĂ ÎN TIMPUL LIBER.
Dacă Amarul, după serviciu (adică după ce-l duce cu limuzina pe consul la amanta lui thailandeză) se întoarce la garaj și parchează. Apoi își ia laptopul și se milogește la portar ca să-l lase să intre o țâră pe ruteru' de la consulat, mai ales că parola de acces o știe chiar de la consul (drept răsplată că l-a adus într-o noapte pe șestache, beat mangă, de la o petrecere a burlăcițelor locale.)
Acuma să-mi răspundă un licențiat în informatică industrială:
Dacă amarul se conectează în condițiile sus-enunțate, oare ce ISP va apare la comentariile lui, făcute pe pagina unei fițuici nenorocite din țara de mlaștină?
Eeeeeee?a

18.   ... trimis de
( 4 iul 2012, 17:02:38
Niste basisti...
19.   ... trimis de
( 4 iul 2012, 17:04:04
Alti basisti...
20.   Comentariu trimis de
( 4 iul 2012, 22:45:53
vax!
21.   Comentariu trimis de
( 4 iul 2012, 23:48:21
ha,ha,ha,
22.   Chiar nu pot să cred, pârâciosule! trimis de
( 5 iul 2012, 02:10:46
roşcovanul-pistruiat-osp�
22.1  RE: Chiar nu pot să cred, pârâciosule! trimis de
( 5 iul 2012, 02:24:55
comentariul n-a intrat, însă după ceea ce scrie în articol cred că te consideri un om important, astfel încât unii oameni plătiţi din bani publici să fie "nevoiţi" să te denigreze la ordin. află pe această cale că eşti un om jalnic, ai preferat să te plângi ca o babă "pi şanţul monitorul" înainte de a demonstra că eşti un bărbat responsabil pentru funcţia pt. care ai fost ales. mai există indivizi care ştiu să aprecieze valoarea unui om indiferent de etapele vieţii, însă tu până în prezent nu ai demonstrat nimic în afară de demagogia caracteristică fiecărui politician. Poţi să dai un exemplu concret de fond european atras de CJ SV în perioada cât ai fost DIRECTOR fără să fie "ghimpe" pt. suceveni? mulţumesc RCS&RDS pt găzduire.
22.2  RE: Chiar nu pot să cred, pârâciosule! trimis de
( 5 iul 2012, 02:36:39
şi mai e o chestie de ce nu le dai un host-ing la lingăii de zi cu zi de p-aici. sau să le faci un forum unde să mintă ca nea Florin, adevăratul prim - ministru. puneţi mâna pe o carte (nu as, damă etc.), se cheamă "FURTUL UNEI NAŢIUNI" scrisă de unul Galacher şi publicată în 2004. "Istoria îşi bate joc de cei care nu o cunosc, repetându-se" _ N. Iorga
22.3  RE: Chiar nu pot să cred, pârâciosule! trimis de
( 5 iul 2012, 09:36:17
AVE, nenea Amaretto!
O vrut niște derbedei de-ai lui moș Chifor să scrie p**a pe gardul matale dar io nu i-am lăsat și i-am suduit!
Ș-am mai vorovit de bine de matale dar alt derbedeu neica-nimeni dindărătul unei interfețe se crede Torquemada și a șters comentariu.
Niște țărani! de Dinu Săraru

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei