Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 iun 2012 - Anul XVII, nr. 136 (5041)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scandal în stradă

Indivizii care au sărit la bătaie cu topoarele, de faţă cu poliţiştii, trimişi în judecată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi indivizi din satul Feteşti, comuna Adâncata, au fost trimişi în judecată în cursul zilei de ieri de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, fiind acuzaţi că au bătut doi soţi din localitate, agresiunea petrecându-se chiar sub privirile poliţiştilor chemaţi la faţa locului, poliţiştii care au fost nevoiţi în cele din urmă să facă uz de armă pentru ca violenţele să nu degenereze.

Incidentul s-a petrecut pe data de 19 mai a.c..

Cei doi inculpaţi, Stelică Ursu (31 de ani) şi Constantin Sandu (47 de ani), aflaţi în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, au fost daţi pe mâna judecătorilor pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe, port fără drept a obiectelor folosite sau confecţionate pentru lovire.

În dosar a fost cercetat şi fiul lui Constantin Sandu, acesta fiind scos de sub urmărire penală şi primind o sancţiune administrativă de 1.000 de lei.

 

După ce au folosit de două ori sprayul lacrimogen, poliţiştii au făcut uz de armă

Întreg scandalul care i-a adus pe cei inculpaţi după gratii a plecat de la faptul că unul dintre ei, Stelică Ursu, ar fi agresat un minor, iar tatăl acestuia, Gheorghe Lupu, a chemat poliţia.

Supărat pe tupeul consăteanului său, Stelică Ursu a sărit la bătaie la acesta, chiar de faţă cu poliţiştii, unul dintre agenţi fiind nevoit să folosească sprayul iritant lacrimogen pentru a-l îndepărta pe scandalagiu.

În altercaţie a intervenit şi fiul celuilalt inculpat, Constantin Sandu, care a încercat şi el să-l lovească pe săteanul care a anunţat poliţia, şi acesta fiind îndepărtat de poliţişti cu un jet de spray iritant lacrimogen.

Aparent stins, scandalul a reizbucnit după aproximativ un sfert de oră, când, explică procurorii, Stelică Ursu a venit însoţit de Constantin Sandu, ambii fiind înarmaţi cu câte un topor.

Cei doi i-au luat la fugă pe Gheorghe Lupu şi pe soţia acestuia, bărbatul fiind lovit cu toporul în mână şi reuşind să se refugieze în curtea casei sale. Având toporul asupra sa, Stelică Ursu a intrat în curtea victimei, cu intenţia a continua agresiunea, moment în care unul dintre poliţişti a folosit arma din dotare şi a tras un foc în plan vertical. Stelică Ursu a fugit în pădure şi a dispărut de la domiciliu, prezentându-se singur, a doua zi după-amiază, la postul de poliţie din Adâncata.

Pentru calmarea spiritelor, la faţa locului au fost chemaţi  luptători din cadrul Serviciului de Intervenţie Rapidă al poliţiei.

Anchetatorii susţin că la agresiune au asistat zeci de săteni din Feteşti, care au declarat că le-a fost creată o stare de temere şi indignare şi că nu este prima oară când inculpaţii au provocat scandal în comunitate, fiind cunoscuţi cu un comportament violent.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Indivizii care au sărit la bătaie cu topoarele, de faţă cu poliţiştii, trimişi în judecată.
 Vizualizări articol: 1096 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Indivizii care au sărit la bătaie cu topoarele, de faţă cu poliţiştii, trimişi în judecată5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Minciuna din parte "militiei" trimis de
(14 iun 2012, 14:57:27
nu este adv nici 10% din ce v-au dat militiei pt articol...asta e cand pt o avansare in grad iti trebuie un dosar,baga lumea la puscarie nevinovata...asa-i domnule Halaicu????ca dumneavoastra ati anchetat acest caz.sa va fie rusine.
2.   Si "adevarul"? trimis de
(14 iun 2012, 22:08:00
Matale esti lupul sau ursul? Poate ne povestesti cum a fost...winking

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei