Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 iun 2012 - Anul XVII, nr. 136 (5041)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Organizaţia Kult-Art

Controversatul spectacol „Monoloagele vaginului” ajunge şi la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizaţia Kult-Art aduce, în premieră, la Suceava, în această lună, miercuri, 20 iunie, şi joi, 21 iunie, două reprezentaţii de excepţie regizate de Mona Gavrilaş, în interpretarea actriţei Diana Giubernea, spectacole care au stârnit ropote de aplauze peste tot unde au fost jucate. Este vorba despre piesa „Monoloagele vaginului”, o adaptare după celebra şi controversata piesă a Evei Ensler, şi „Iubitul meu… Leonard”, spectacol inspirat de viaţa şi personalitatea muzicianului-poet Leonard Cohen.

Primul spectacol va avea loc la Dom Polski, miercuri, 20 iunie, începând cu ora 19.00. Al doilea spectacol are ca locaţie Pub-ul Boem „La Fierărie” şi se va juca joi, 21 iunie, începând cu orele 17.30.  „Iubitul meu... Leonard” îl are în centrul atenţiei pe însuşi Leonard Cohen, interpret iubit şi admirat în lumea întreagă.

După cum ne-a spus Alina Stredie, de la departamentul comunicare Kult-Art, despre „Monoloagele vaginului” a curs multă cerneală de-a lungul celor şapte ani şi au avut loc peste 300 de reprezentaţii finalizate în aplauze nesfârşite, cu critici apreciative, atât la adresa regizorului Mona Gavrilaş, cât şi la adresa interpretării excepţionale a actriţei Diana Giubernea, răsplătite şi cu numeroase premii la festivaluri de teatru din ţară şi străinătate.

Biletele pentru cele două spectacole se pot rezerva începând de astăzi, până în preziua spectacolului, la numărul de telefon 0742 804 401 sau pe adresa akultart@gmail.com, unde se poate procura biletul online la spectacolul dorit. Tariful pentru un bilet la spectacol este de 20 de lei. Pentru cei care îşi procură bilete la ambele spectacole, biletul are tariful preferenţial de 15 lei. Organizatorii anunţă că locurile sunt limitate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Controversatul spectacol „Monoloagele vaginului” ajunge şi la Suceava.
 Vizualizări articol: 1360 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 4 voturi
Controversatul spectacol „Monoloagele vaginului” ajunge şi la Suceava2.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei