Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 iun 2012 - Anul XVII, nr. 136 (5041)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Braţul lung al legii

A ameninţat cu incendierea o fată de 15 ani şi apoi a violat-o

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un sucevean în vârstă de 30 de ani a fost arestat de judecătorii de la Curtea de Apel şi aşteaptă să afle dacă va fi trimis pachet în Italia. O decizie în acest sens va fi luată mâine, când instanţa urmează să primească mai multe date despre fapta comisă de Petrică Dănuţ Olenici, din Horodnic de Jos.

Infracţiunea pentru care Curtea de Apel Torino a emis mandat european de arestare pe numele lui Olenici s-a petrecut în cursul anului 2003.

Potrivit oficialilor din Peninsulă, suceveanul, împreună cu un al complice, a violat o minoră în vârstă de 15 ani.

„Fata a fost târâtă în dormitorul lui Petrică Dănuţ Olenici, a fost ameninţată cu o brichetă să se dezbrace, dacă nu i se va da foc, şi a fost lovită, după care a fost imobilizată. Victima a fost închisă înăuntru şi astfel a fost privată de libertate”, se arată în mandatul european de arestare emis de autorităţile din Torino.

Petrică Dănuţ Olenici a precizat că nu este de acord cu predarea în Italia, arătând că are mari probleme de sănătate, fiind în evidenţele unui spital de psihiatrie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A ameninţat cu incendierea o fată de 15 ani şi apoi a violat-o.
 Vizualizări articol: 3543 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 5 voturi
A ameninţat cu incendierea o fată de 15 ani şi apoi a violat-o3.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Luaţi măsuri... ce asteptati! trimis de
(14 iun 2012, 20:21:56
Stârpiti fenomenul infracţional ... O să vină vremea când o să ne cumpărăm toţi pistoale ca să ne apărăm de hoţi şi derbedei? Si-o să dormim cu toporul langâ uşă sau lângă pat! Cum de a stat liber atât de mult timp?Fapta s-a petrecut in 2003...Trebuia să mai exerseze câteva ...violuri...că nu inteleg! Abia acum si-a adus aminte că-i bolnv.,să scape de pârnaie..Avem legi" proaste" care apără doar infractorii.Am auzit la ştiri ,azi despre eliberarea lui Nutu Camataru.. si m-a uimit! Condamnat pentru infracţiuni de crimă organizată,violenţă, proxenetism, cămătărie şi trafic de persoane- a facut doar 6 ani si ceva...Nemulţumit că a stat in detenţie cică vreo câteva zile in plus amenintă cu ...CEDO...Dar intrebarea de pus in "cartea prostilor " e alta: de ce pt asemenea infractiuni dar făcute,in occident ar fi primit 20-30 de ani de detenţie ... dar la noi in "românica" a fost blagoslovit" doar cu 6 ani... Ruşinică ...domnilor judecatori..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei