Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 iun 2012 - Anul XVII, nr. 133 (5038)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Poliţia de Frontieră

Weekend cu focuri de armă şi contrabandă de ţigări

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Aproape 30.000 de pachete de ţigări de contrabandă au fost depistate, la sfârşitul săptămânii trecute, de lucrătorii de la Sectoarele Poliţiei de Frontieră (SPF) Rădăuţi şi Brodina, într-unul dintre cazuri fiind necesar uzul de armă.

Sâmbătă după-amiază, în jurul orei 15.00, un echipaj de la SPF Rădăuţi a observat mai multe persoane care se deplasau de la linia de frontieră către localitatea Vicovu de Sus. În aceste condiţii s-a decis urmărirea suspecţilor şi, pentru că aceştia nu s-au supus somaţiilor legale, au fost trase trei focuri de avertisment în plan vertical. Potrivit celor afirmate de ofiţerul pentru relaţii publice de la Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava, comisar Ilie Poroch Seriţan, au fost reţinute două persoane, Ionel P., de 22 de ani, din Putna, şi Marinel V., de 28 de ani, din Vicovu de Sus.

În apropiere au fost descoperite 20 de baxuri care conţineau 10.000 de pachete de ţigări de provenienţă Republica Moldova, în valoare de peste 70.000 de lei. Tinerii sunt cercetaţi sub acuzaţiile de contrabandă în formă agravantă şi de trecere ilegală a frontierei de stat.

Cu o zi înainte, o patrulă de la SPF Brodina a descoperit în vecinătatea graniţei mai multe colete abandonate în care erau 9.450 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de aproximativ 95.000 de lei. Tot vineri, de această dată în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, echipa de control a descoperit în microbuzul Mercedes Benz condus de cetăţeanul ucrainean Roman P., mai exact în locaşuri special amenajate după bancheta din spate şi în plafonul microbuzului, 5.800 de pachete de ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană şi Republica Moldova.

Ţigările, în valoare de 7.100 de lei, au fost reţinute în vederea confiscării, la fel ca şi în cazurile anterioare, şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 10.000 de lei, iar microbuzul a fost reţinut în vederea confiscării.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Weekend cu focuri de armă şi contrabandă de ţigări.
 Vizualizări articol: 1480 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Weekend cu focuri de armă şi contrabandă de ţigări0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei