Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 iun 2012 - Anul XVII, nr. 133 (5038)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tragic

O femeie din Stulpicani a murit lovită de trăsnet, în timp ce mergea la soţul său

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

O femeie de 39 de ani, din comuna Stulpicani, Elena Horga, şi-a pierdut viaţa duminică, după ce a fost lovită de trăsnet. Femeia se afla pe muntele Vlahu şi mergea la soţul său, care era cu oile pe munte. La un moment dat o furtună puternică a surprins-o pe femeie în timp ce se afla pe o păşune, fiind lovită de un trăsnet. Potrivit prefectului judeţului Suceava, Florin Sinescu, tot în comuna Stulpicani pârâul Suha a depăşit cu 4 centimetri cota de atenţie.

Sinescu a mai spus că în comuna Crucea cinci case au fost inundate în urma unei ruperi de nori, care a durat mai puţin de 10 minute. La rândul său, primarul din Crucea, Dorin Rusu, a spus că cele cinci case se află în centrul comunei, fiind inundate de apele pârâului Crucii. Dorin Rusu a explicat că cele cinci case au fost inundate după ce un podeţ care face legătura cu cantina Companiei Naţionale a Uraniului a fost colmatat cu lemne provenite de la o exploataţie forestieră. El a arătat că imediat s-a intervenit cu şapte motopompe şi cu mai multe utilaje pentru înlăturarea bucăţilor de lemn care au împânzit întreaga zonă.

Nu în ultimul rând, prefectul judeţului Suceava a anunţat că tot în urma ploilor de ieri după-amiază, în comuna Ostra au fost inundate trei gospodării, iar conducta de alimentare cu apă potabilă a fost ruptă.

Florin Sinescu a mai spus că două linii de medie tensiune au fost afectate de furtună, fiind probleme cu alimentarea cu energie electrică în zonele Vultureşti şi Vicovu de Sus – Putna. Prefectul a subliniat că echipele E.ON au intervenit pentru remedierea problemelor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O femeie din Stulpicani a murit lovită de trăsnet, în timp ce mergea la soţul său.
 Vizualizări articol: 2029 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
O femeie din Stulpicani a murit lovită de trăsnet, în timp ce mergea la soţul său1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei