Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 mai 2012 - Anul XVII, nr. 117 (5022)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Plimbat cu maşina

Câine abandonat pe străzile Sucevei de un bărbat din Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Considerată de mulţi doar o poveste urbană, abandonarea câinilor aduşi din alte localităţi pe străzile Sucevei s-a dovedit ieri a fi reală, după ce un bărbat a fost surprins pe când elibera un câine dintr-un sac, chiar în centrul municipiului.

Acest lucru s-a întâmplat în zona Autogării, unde un bărbat care călătorea cu încă două femei a scos din maşină un sac din care a dat drumul unui câine pe stradă. Scena a fost surprinsă de agenţii de pază ai FGM, care au sunat imediat la Primăria Suceava, oferind o descriere exactă a celor întâmplate.

Viceprimarul Lucian Harşovschi a plecat imediat în acea zonă şi i-a găsit acolo atât pe proprietarul autovehiculului WV Vito SV 59 DGL, cât şi câinele abandonat, care nu vroia să se îndepărteze de singurele persoane pe care le cunoştea.

Şoferul maşinii a spus că a adus câinele să-l lase pe străzile din Suceava la rugămintea unei femei, iar după ce i s-a atras atenţia că riscă închisoare de la trei luni la şase ani pentru abandon de animale, s-a chinuit să cheme din nou câinele la el, să-l prindă şi să-l ducă înapoi de unde a venit.

Viceprimarul Sucevei a spus că “este pentru prima oară când primim informaţii clare în privinţa abandonării de animale pe străzile Sucevei. De multe ori ni se semnala abandonarea unui număr mare de câini într-o zonă sau alta a oraşului, dar cei care sunau nu puteau să ne ofere numărul maşinii, sunau prea târziu şi ofereau puţine informaţii. Acum am avut la dispoziţie atât numărul de înmatriculare al maşinii, cât şi o descriere exactă a acesteia. Sperăm ca şi alţi cetăţeni să fie la fel de prompţi şi să ne avertizeze când asemenea lucruri se petrec, pentru că altfel nu vom putea stăvili acest fenomen, al abandonului de animale pe străzile oraşului”.

Cazul de ieri va fi cercetat de organele de poliţie, care vor stabili ce sancţiuni riscă bărbatul surprins când elibera un câine pe străzile oraşului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Câine abandonat pe străzile Sucevei de un bărbat din Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1721 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Câine abandonat pe străzile Sucevei de un bărbat din Fălticeni5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ? trimis de
(23 mai 2012, 19:26:25
Asta da stire electoralaaaaaaaa
2.   ? trimis de
(23 mai 2012, 22:13:50
Volkswagen Vito ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei