Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 mai 2012 - Anul XVII, nr. 111 (5016)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Stricteţe

Lucrările de asfaltare a bulevardului principal al Sucevei, sistate luni seara din cauza calităţii îndoielnice a asfaltului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrările de turnare a asfaltului pe Calea Unirii au fost sistate luni seara, prin decizia dirigintelui de şantier, deşi condiţiile atmosferice permiteau astfel de lucrări.

Astfel, în decursul serii şi în timpul nopţii au fost făcute doar lucrări de frezare a vechiului strat de asfalt, deşi, conform dispoziţiei date de primarul Ion Lungu, noaptea se fac lucrări de frezare, iar seara, pe lumină, se toarnă asfalt pe porţiunile deja frezate.

Cauza acestei schimbări de program a fost lămurită la comandamentul de marţi dimineaţă, când primarul Ion Lungu s-a arătat mirat că nu s-a asfaltat nimic în seara precedentă.

Răspunsul venit din partea constructorului a fost că nu aveau suficiente porţiuni frezate, încât s-a lucrat pentru a crea front de lucru pentru asfaltare. Pe de altă parte, dirigintele de şantier, Laurenţiu Cheleneagră, a spus că a sistat turnarea asfaltului după ce a constatat că acesta nu întrunea calităţile necesare.

Mai mult, acesta a sesizat organele de inspecţie în construcţii, să verifice calitatea asfaltului la staţia de asfalt, pentru a se asigura că sunt respectate normele de calitate necesare.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, l-a felicitat pentru fermitatea de care a dat dovadă şi i-a cerut ca şi de acum înainte să fie la fel de atent cu calitatea lucrărilor efectuate.

“Fac apel la dvs să fiţi foarte foarte exigent. Cu aceşti bani nu ne mai întâlnim curând, trebuie făcute lucrări de calitate foarte bună”, a spus Ion Lungu.

În prezent, lucrări de modernizare stradală se execută atât la bulevardul principal, cât şi în Burdujeni Sat, pe strada Căpitan Grigore Andrei, unde s-a turnat un covor de asfalt, precum şi pe strada Plevnei.

Alte străzi care trebuie să fie modernizate sunt deocamdată blocate din cauza lucrărilor de modernizare şi extindere a reţelelor de apă şi canalizare, care trebuie făcute pe aceleaşi străzi, dar încă nu au fost contractate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucrările de asfaltare a bulevardului principal al Sucevei, sistate luni seara din cauza calităţii îndoielnice a asfaltului.
 Vizualizări articol: 2430 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 8 voturi
Lucrările de asfaltare a bulevardului principal al Sucevei, sistate luni seara din cauza calităţii îndoielnice a asfaltului4.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Batae de joc trimis de
(16 mai 2012, 11:33:09
oare oameni acestia se uita din elicopter la asfalt , acesta se numeste asfalt , vai samar ,daca acum iti clantane dinti in gura darmite peste cateva luni.
2.   Un lucru bun. trimis de
(16 mai 2012, 11:51:11
Bravo primarului pentru acest lucru. Dar prin George Enescu de ce nu puneti covor asfaltic? este facuta doar o peticeala de 2 lei. Verficati si pe acest Bulebard G.E. calitatea.
3.   Sistat sau amanat? trimis de
(16 mai 2012, 13:28:59
Imi vine sa rad in hohote cand citesc articolul si si nu pot sa nu remarc "fermitatea" cu care a actionat acest Cheleneagra - are si un nume predestinat - si care probabil nu si-a primit "dreptu' " la timp si a facut un pic de gargara pe la porcusoru' sef doar doar va obtine o promovare si o prima...la dreapta... Cert este ca orasul de 8 ani incoace arata ca o ruina. Strazile mai laturalnice de abia acum au inceput sa fie bagate in seama...la fel si oamenii care locuiesc acolo. Parcurile largi si pline de vegetatie lipsesc cu desavarsire. De asemeni si pistele de biciclisti promise in campania electorala anterioara. Daca vreti sa vedeti fata adevarata a comunei Suceava mergeti la pas prin cartierele mai marginase. Pavelele si asfaltul sunt doar pentru cei care stau la soseaua principala. Daca e sa facem o recapitulare a datoriilor cu care a reusit acest prelipcar sa ne procopseasca pe noi si copii nostri pe vreo 20 de ani, vom ajunge la concluzia ca nu avem niciun viitor luminos, daramite prezent cum incearca politicienii sa ni-l insufle. Moda cu spalatul creierelor a apus demult.
4.   Circ pentru fraieri! trimis de
(16 mai 2012, 14:13:37
De ce zic asta? Pai e simplu de inteles. Pana acuma, Lungu a zacut ca .... stiti voi ce in pausoi, cand a fost vorba de calitatealucrarilor. A urlat presa de mizeria de la cinema moder, de jaful de pe marasesti, etc. Deci, Lungu tipa numai in campania electorala. De ce nu a guitat pana acuma? De ce a cheltuit multe miliarde pe pseudo sensuri giratotorii semaforizate de cateii de casa LOIAL? E nasol de fraierii care pun botul cum se zice in popor.
5.   Doar gura de Lungu! trimis de
(16 mai 2012, 14:45:07
De ce nu sa verificat calitatea asfaltului care sa turnat asta toamna pe strada Gheorghe Doja? De ce nu raspunde nimeni pentru gropile care sunt acum in asfalt la nici 8 luni de la turnarea accelui covor? Hotie la drumul mare, e praf in ochi ceea ce se face acum! Sta d-nul Florescu seara de seara cu d-nul Lungu in sediul primariei pana tarziu si vreti sa fie tras la raspundere???
6.   Grosimea asfaltului trimis de
(16 mai 2012, 16:19:14
Daca va uitati bine puteti observa ca grosimea asfaltului pus nu depaseste grosimea stratului de fond de ten de pe obrajii multor adolescente din ziua de azihee hee. E proiectat sa tina pana la alegerilaughing .
7.   CHELENEAGRA EROU NATIONAL trimis de
(16 mai 2012, 19:30:20
Ce a facut pana acuma celebrul Cheleneagra?Tot asfaltul ce se toarna in Suceava de patru ani este la fel de prost in sensul ca nu intruneste calitatea.Lungu nu trebuia sa-l felicite ci sa-l dea afara ca pana acuma nu a verificat asfaltul.Acuma s-a trezit de cand Dontu a fost numit cu controlul la prefectura.Incep sa tremure micutii.Cat despre lucrarile de carpoceala de pe george Enescu ce sa mai zic.In loc sa se puna covor asfaltic se carpoceste la greu .S-au decapat niste bucatele doar pentru impresia artistica in sensul ca lumea trebuie sa vada miscare.VREM COVOR ASFALTIC NU CARPACELI DE DOI LEI
8.   VERIFICAREA DEVIZELOR trimis de
(16 mai 2012, 20:03:37
O megaechipă de control a fost prezentă ieri în Suceava. Ofiţeri de la Inspectoratul General al Poliţiei, comisari ai Gărzii Financiare şi reprezentanţi ai ANAF, partea vamală, au descins pe meleagurile noastre. Una din firmele vizate ar fi fost şi Dagida, din Marginea, aparţinând fratelui senatorului PD-L Orest Onofrei.
Solicitam domnului Dontu verificarea tuturor devizelor de executie asa zise asfaltari(carpoceli)precum si a devizelor cu borduri Symetrica mutate dintr-o parte in alta.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei