Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 mai 2012 - Anul XVII, nr. 109 (5014)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Incidente în campanie

Amendaţi cu 1.000 de lei pentru un banner amplasat ilegal şi cu 500 de lei pentru ruperea a două afişe

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un banner furat, unul amplasat ilegal şi două afişe rupte de pe un gard, acestea sunt incidentele electorale înregistrate pe raza judeţului în a doua zi a campaniei electorale, a anunţat Centrul de Comunicare Judeţean Suceava.

Sâmbătă, ora 11:00, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că în noaptea de vineri spre sâmbătă, persoane necunoscute au sustras un banner electoral, ce era amplasat în centrul satului Pleșești, comuna Vulturești.  

„În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor”, au transmis autorităţile.

La Voitinel, a fost sesizată instalarea ilegală a unui banner electoral, fixat cu cabluri metalice de doi stâlpi ai rețelei electrice E.ON, de o parte și de alta a DN 2E, în imediata apropiere a sediului primăriei.

Bannerul a fost confiscat, iar persoana care l-a montat a primit o amendă de 1.000 de lei.

La Vama, un bărbat în vârstă de 40 de ani, Sorinel F., a fost amendat cu 500 de lei, după ce a rupt două afişe electorale de pe gardul unei consătene, deşi aceasta din urmă îşi dăduse acordul pentru amplasare. 

„Accentuăm recomandarea adresată cetăţenilor de a conştientiza riscurile pe care le presupune nerespectarea legii electorale, precum şi sancţiunile legale prevăzute pentru încălcarea legislaţiei în cauză. De asemenea, autorităţile de aplicare a legii atenţionează cetăţenii că orice faptă care încalcă prevederile legislaţiei electorale trebuie sesizată la numărul unic de urgenţă 112”, se arată într-un comunicat remis de Centrul de Comunicare Judeţean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amendaţi cu 1.000 de lei pentru un banner amplasat ilegal şi cu 500 de lei pentru ruperea a două afişe.
 Vizualizări articol: 2844 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.71/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 14 voturi
Amendaţi cu 1.000 de lei pentru un banner amplasat ilegal şi cu 500 de lei pentru ruperea a două afişe4.7514

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Anunt trimis de
(14 mai 2012, 11:14:37
pe sensul de mers Spital-Metro , acolo unde e semaforul nu numai ca s-a montat un banner chiar pe stalpul pe care-i amplasat semaforul dar stalpul (in sine) nu permite legarea de banner fiindca nu apartine TPL-ului , dar ce sa vezi !? e o zona care impune musai sa fie ! offf !!! sunt satul de voi basescienilor pana peste cap
2.   Comentariu trimis de
(14 mai 2012, 11:46:21
Păi oamenii nu mai rezistă să-i mai vadă pe toţi stâlpii.Nu mai au ce face cu banii furaţi de 4 ani şi murdăresc localităţile cu banerele lor portocalii, insultând populaţia acestora.
3.   CONCURS CU PREMIUL 1 MILION EURO trimis de
(14 mai 2012, 15:06:56
Tema concursului este:"Cine gaseste un stalp fara Lungu si Flutur"
La campania electorala prezidentiala in Suceava chipul lui Basescu era pe toti stalpii asa cum acum sunt acum lungu si Flutur.Se spune ca aceasta campanie a lui Basescu a costat cu totul(afisaj outdoor,aparitii televizate,pixuri,sepci etc)150 milioane euro.Un studiu facut in 14 orase pe strazile principale a aratat ca afisajul outdoor a costat 700.000 euro.Deci se cheltuie foarte multi bani.Intrebarea e de unde provin acesti bani???
4.   CINE E CASTIGATORUL CONCURSULUI??? trimis de
(14 mai 2012, 17:53:23
Castigatorul concursului :"Cine gaseste un stalp fara Lungu si Flutur" este d-nul Catalin Nechifor.Pe pasarela CFR ITCANI a gasit un stalp liber(I-a scapat lui Lungu din viteza).Ceilalti 40 de stalpi au fost impodobiti cu fetele photoshopate ale lui Lungu si Flutur.La fel s-a intamplat pe b-dul George Enescu si la iesirea spre Falticeni.Tinand cont ca un panou cu tot cu rama costa 100 euro faceti calculele singuri.

5.   BENNERE PDListe trimis de
(14 mai 2012, 22:23:44
Toate aceste bennere (am inteles ca o bucata costa intre 300 - 400 de lei si fiecare localitate are aproximativ 4 sau 5 bucati, asta la sate, ca la orase nu le mai stie nimeni numarul) sunt din partea PDL-ului, doar banii nostri au fost pe mana lor.In toate localitatile sunt doar Flutur cu gasca lor de PDListi, pentru ca ceilalti sunt mai modesti.
6.   DEMONSTRATIE DE FORTA SI OPULENTA trimis de
(14 mai 2012, 23:19:01
Cam asa s-ar caracteriza campania PDL.Se aduna cu panouri,bannere,mashuri,pixuri zeci de milioane de euro.Vor sa ne arate ca sunt puternici,ca au bani in prostie,ca sunt stapanii lumii.Ca fac ce vor cu noi,sclavii lor supusi.Incerc sa inteleg mentalitatea lor.Ai o strada cu 40 de stalpi .Apropiati unul de altul.Ce te poate determina sa-ti pui chipul pe toti stalpii ?Ai putea sa pui panoul pe primul,intermediarul si ultimul.De ce pui panouri pe toti?Pentru ca ai fonduri nelimitate.Si pentru ca vrei sa demonstrezi ca esti un Cezar,ca esti un imperator,ca te pogori din zei.Sau poate e frica ca vei pierde tot.
7.   Intradevar... trimis de
(15 mai 2012, 00:08:50
Bine ca au fost amendati pt benner amplasat ilegal si pt afise rupte! Dar totusi ,in Suceava se intampla fapte si mai grave care ar trebui sanctionate urgent.. macar acum in an electoral- EX;mafia mansardelor' si disciplina in constructii ...Cand vorbesc de mansardare..nu ma refer la mansardarea propiu-zisa,adica ii pui unui bloc cu 4 etaje un acoperis ci desprea amplasarea deasupra etajului 4 a inca a unui etaj si apoi ...mansardarea .Consecinte;incalcarea dreptul la proprietate, si respectul pt interesul mafiei imobiliare si a celor implicati in incalcarea prevederilor constitutiei si a normativelor in constructii ;un etaj in plus inseamna un mod in plus de vibratie la cutremur..tornade,catastrofe etc: se modifica pereti de rezistentza din interiorul apartamentelor inferioare etajului 5:gomot, mizerie in timpul constructiei efective, iar dupa ce se muta noii proprietari e nevoie de inca 3-4 locuri de parcare pentru fiecare familie in partetongueroblema cedarii spatiului ar fi chiar vanzarea lui la pretul unui teren in zona respectiva si nu inselarea propietarului ! De regula un bloc P+4E are o terasa de circa 300mp, impartit la 20 familii sau mai putine pretul-costa enorm in raport cu cat ar face'spoiala cu polistiren'? O termoizolatie costa in jur de 1000 euro/apartament, insemnand ca "dezvoltatorul imobiliar" se alege cu o suprafata de 300 mp intr-o zona ok la un pret de zeci de mii de euroa! Locatarii ar trebui sa calculeze pretul tinand cont de utilitatile existente, de locurile de parcade ,de zona etc., fara sa se limiteze doar acceptarea montarii de polistiren pe fatada. Sunt pacaliti intradevar! In alte tari s-au construit mansarde dar de catre locatari in interesul lor, adica si-au facut spatii anexe sau pentru petrecerea timpului liber..Unele institutiin de resort, dau pt o oarecare suma avize si autorizatii fara mustrari de constiinta . prin fals, abuz si inselaciune, fara despagubire pt propietari si fara o verificare corecta a rezistentei cladir

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei