Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 mai 2012 - Anul XVII, nr. 107 (5012)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Voluntari

Sucevenii, invitaţi să se înscrie în campania de curăţenie “Let’s Do It, Romania”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sute de suceveni sunt aşteptaţi să se implice în campania naţională de ecologizare “Let’s Do It, Romania”. Anul acesta, acţiunea de voluntariat prin care se doreşte o Românie mai curată, într-o singură zi, va avea loc sâmbătă, 12 mai.

În municipiul Suceava, punctul de adunare şi pornire pe teren este parcarea Shopping City Suceava, în faţa magazinului Baumax, unde, începând cu ora 08.00, voluntarii sunt aşteptaţi să se înregistreze.

Ajuns la cea de-a treia ediţie, evenimentul se va desfăşura simultan în Bulgaria, Republica Moldova şi Turcia.

Noutatea din acest an este că zonele în care se va face curăţenie vor fi alese de fiecare locuitor care doreşte să participe activ la campania de ecologizare.

Instituţia Prefectului Judeţului Suceava şi Ministerul Mediul şi Pădurilor – Garda Naţională de Mediu, ca parteneri strategici în cadrul proiectului “Let`s Do It, Romania!”, invită instituţiile publice, autorităţile publice locale, instituţiile de învăţământ, societatea civilă şi companiile private să se implice activ în această acţiune de anvergură naţională, care are ca obiectiv ecologizarea şi schimbarea mentalităţii în ceea ce priveşte păstrarea unui mediu curat.

Anul acesta, în judeţul Suceava, organizatorul acestei acţiuni este Asociaţia Grupul Ecologic de Colaborare - GEC Bucovina, înscrierea voluntarilor care doresc să ia parte la acest eveniment putând fi făcută la adresa de mail gecbucovina@rdslink.ro sau la nr. de telefon 0230 532 810.

Detalii cu privire la desfăşurarea acţiunii pot fi obţinute şi la Instituţia Prefectului (afacerieuropene@prefecturasuceava.ro, tel. 0230 218 020) sau la Comisariatului Regional Suceava (crsuceava@gnm.ro, tel.0230 894 490).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii, invitaţi să se înscrie în campania de curăţenie “Let’s Do It, Romania”.
 Vizualizări articol: 1345 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Sucevenii, invitaţi să se înscrie în campania de curăţenie “Let’s Do It, Romania”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asa da - asa nu! trimis de
(11 mai 2012, 12:02:05
Nu inteleg o problema! Daca eu platesc taxa de ecologizare (destul de piperata la 4 persoane) de ce trebuie sa ma duc sa strang gunoaie? Daca Suceava are cea mai mare taxa la Rosal, de ce trebuie sa trimit copiii mei la aceasta actiune? Sunt de acord cu actiunile de voluntariat; chiar implic copiii in asemenea actiuni, sa stie si ei cum se da o mana de ajutor la nevoie. Ar trebui sa se implice si autoritatile si sa nu mai lase totul pe spatele cetateanului.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei