Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 apr 2012 - Anul XVII, nr. 83 (4988)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Vineri şi sâmbătă

Poliţia, două zile de razii în Bazar şi în pieţele Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii au efectuat, la sfârşitul săptămânii trecute, mai multe razii în Bazar şi în pieţele din municipiul Suceava, descinzând în control atât vineri, cât şi sâmbătă.

Mai întâi vineri, pe 6 aprilie, poliţişti de la Serviciul de Investigare a Fraudelor, alături de colegi de la „Ordine Publică” şi Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sprijiniţi de un echipaj de la Garda Financiară şi de două grupe de „mascaţi” de la Serviciul de Intervenţie Rapidă al Poliţiei, au organizat controale în Bazarul Suceava, Piaţa angro şi Piaţa Agroalimentară din Burdujeni, verificând nu mai puţin de 112 societăţi, întreprinderi familiare sau persoane fizice autorizate.

Pentru diferite abateri au fost aplicate 49 de amenzi, în valoare de 53.500 de lei, confiscându-se produse industriale şi articole de îmbrăcăminte evaluate la peste 3.500 de lei.

Poliţiştii au întocmit şi un dosar penal pe numele unui femei din Galaţi, Violeta B., care oferea spre vânzare, în Bazar, haine contrafăcute inscripţionate cu mărci de renume. Comercianta s-a ales cu dosar penal la Legea 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice, bunurile fiind ridicate în vederea expertizării de către titularul de marcă.

Poliţia a mai dat ca exemplu cazul lui Florin I., din comuna Râmnicelu, judeţul Buzău, care oferea spre vânzare, în Piaţa angro, 2.200 de kilograme de usturoi, fără a putea dovedi că este producător agricol şi că marfa este licită. Bărbatul a fost amendat cu o mie de lei de către comisarii Gărzii Financiare Suceava, ancheta continuând pentru a se stabili provenienţa mărfii.  

A doua zi, sâmbătă, 7 aprilie, echipele de control, în aceeaşi formulă, au efectuat din nou controale în Bazar, precum şi în Piaţa Mare, Piaţa Mică şi Bazarul Auto „Severin” de la Cumpărătura.

Au fost aplicate 41 de amenzi, cu o valoare totală de 37.100 de lei. Printre altele, poliţiştii au confiscate articole de uz gospodăresc, parfumuri, încălţăminte, produse de uz fito-sanitar şi protecţia plantelor, precum şi suma de 500 de lei, în numerar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţia, două zile de razii în Bazar şi în pieţele Sucevei.
 Vizualizări articol: 1568 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 5 voturi
Poliţia, două zile de razii în Bazar şi în pieţele Sucevei3.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   LOL trimis de
( 9 apr 2012, 11:12:03
Aha. Sunt convins ca daca ma duc acum in Piata Mica sau Piata Mare mai gasesc indivizii care vand sau schimba telefoane. Sunt convins ca daca merg in Piata Mare sau Bazar inca pot schimba la valutisti niste euro sau dolari. Rezultatul actiunilor este nul. In toata tara au avut loc astfel de actiuni inainte de sarbatorile pascale si de aceea baietii au iesit putin pe teren si in orasul nostru drag. De cativa ani valutistii si vanzatorii de telefoane vand la negru desi s-au mai facut multe astfel de actiuni. Intotdeauna rezultatul a fost zero. Actiuni ... degeaba... Sa traiti bine, fraierilor !
2.   Comentariu trimis de
( 9 apr 2012, 11:49:57
Pe unul care are un magazin ,il calca astia (pe rand) cam in fiecare luna, dar in bazar de doua ori pe an - deci traiasca bazarul.
3.   Praf in ochi! trimis de
( 9 apr 2012, 12:11:07
In final se va simti tot in buzunarul nostru.Comerciantii pe langa amenzile de rigoare trebuie sa mai dea si taxa de "sarbatori" organelor de control si apoi ridica preturile ca sa si scoata banii.La fel e si cu controalele la en-gros urile de legume si cat de curand urmeaza ouale si mieii!
Vorba de mai sus.....Sa traiti bine ........!
4.   Sa traiasca bazarul trimis de
( 9 apr 2012, 15:13:02
daca el nu ar fi, am fi dat banii cu galeata in mall-uri si alte complexe comerciale vorba aia in bazar cu 3 milioane te imbraci din cap pana-n picioare la mall nici o pereche de adidasi nu iti ajung sa-ti iei asa ca nu mai faceti gura mare ca suceveanu din bazar traieste nu din alta parte ma refer clasa mica si mijlocieie ca aia mari isi permit sa dea o caruta de bani pe 3 bulendre din mall care pana la toata urma tot made in china, vitnam sau indonezia scrie dar fala e mare si prostia si mai marelaughing hai sa traiasca bazaru ca deacolo traieste toata lumea
5.   * trimis de
( 9 apr 2012, 15:13:49
Din prea mult ( sau prea puţin ) băsiştii
Se bagă-n cei ce lumea crede că au mult (dar au puţin )
Sunt populisme la 1 leu bucata . N-AU BAZARIŞTII !
Mulţi dintre ei n-au miel pt. sărbătortile ce vin

Dar ce campanie frumoasă la orizont se-ntrevede ?!?!
În care impotenţa-n erecţie a băsismului se-aruncă ?!
Nu ştiu cine va câştiga dar ştiu cine va pierde
Va pierde suceveanul ( care mai crede ... încă )

6.   Hopa? trimis de
( 9 apr 2012, 17:33:15
Cine a zis ca s-a spinzurat abcdar-ul? Iote-lai a aparut la scris prostii!
ma prostane, te crezi vreu MESIA a scrisului dobitocule..........ai inviat sarit-ar creierii in aer odata!
Dobitocule, ce treaba au controalele militenilor cu prostiile pe care le scrii, avortonule!
Stie mata ce a iesit din ea..................nu REGRETA????????
6.1  RE: Hopa? trimis de
( 9 apr 2012, 18:06:37
aolo licuta mai minte olecuta....esti cu sorcova licuta
7.   Duteee tu bai KORGO si te imbraca din bazar trimis de
(10 apr 2012, 08:49:14
Marfa e la fel de scumpa si proasta ca peste tot in Bazar, numai ca marlanilor de la tara le este rusine sa intre intr-un magazin si sa cumpere cu aceleasi preturi ca in bazar, marlanii sunt obisnuiti cu tarlaneala, sa incerce hainele in aer liber, sa stea in chiloti in ger cu vanzatoarea tinandu-le oglinda si spunandu-le ce bine le mai vin blugii. Lasati-ma cu Bazarul, daca vrei sa te imbraci ieftin gasesti marfa si in magazine si poate acolo capeti si un bon fiscal, o garantie ceva pe cand la bazar... Dumnezeu cu mila, auzi vreo tata de vanzatoare : Da ce ai cumparat asta de la mine?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei