Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 mar 2012 - Anul XVII, nr. 60 (4965)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cursuri

Asociaţia Sportivă Cumullus a organizat la Suceava campania „Învaţă să zbori”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociaţia Sportivă de Zbor „Cumullus” a organizat la Suceava campania „Învaţă să zbori”, aceasta desfăşurându-se în perioada 9-12 martie a.c., la Shopping City Suceava. Pe perioada campaniei, peste 2.000 de persoane au primit informaţii despre cursurile oferite de Asociaţia Cumullus, precum şi despre posibilităţile de a zbura în tandem. La standul amenajat în Shopping City Suceava, membrii Asociaţiei Cumullus au prezentat o parapantă, echipamentul complet pentru zbor, precum şi un paramotor.

Preşedintele asociaţiei Cumullus Suceava, Ciprian Paşcan, a ţinut să precizeze că în cele patru zile ale campaniei, peste 200 de persoane s-au înscris pentru a participa la zboruri în tandem cu parapanta, iar alţi zece suceveni s-au înscris pentru cursurile de zbor cu parapanta organizate de această asociaţie.

„Am vrut să organizăm această campanie din două motive. În primul rând am vrut ca oamenii să ia contact cu acest sport, cu ce înseamnă zborul cu parapanta şi cu activităţile out-door. De asemenea, campania a avut ca obiectiv şi promovarea acestei şcoli de zbor cu parapanta, dar şi a activităţilor asociaţiei noastre”, a spus preşedintele Asociaţiei Cumullus Suceava.

El a arătat că primele cursuri de zbor cu parapanta vor începe la sfârşitul acestei săptămâni. Ciprian Paşcan a precizat că şcoala de zbor a Asociaţiei Cumullus are deja trei promoţii de piloţi.

Cursurile şcolii de zbor se adresează tuturor persoanelor de peste 16 ani cu sănătate fizică şi psihică bună. De asemenea, cursul pentru începători se va finaliza în toamna acestui an cu un examen, în urma căruia piloţii absolvenţi vor primi o licenţă de zbor recunoscută pe plan internaţional.

Ciprian Paşcan a declarat: „Cursul poate fi organizat atât în regim de weekend, cât şi în regim intensiv, cuprinzând atât teorie, cât şi practică.  Partea teoretică se va desfăşura în sala de curs a şcolii, în timp ce la partea practică vor fi efectuate zboruri pe dealurile învecinate Sucevei, iar spre finalul cursului piloţii vor face zboruri în zone montane: Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, Obcinele Bucovinei sau Vatra Dornei. Pentru începători va fi organizată şi o tabără de zbor la Costineşti”.

El a adăugat că pentru cei care vor participa la acest curs, Asociaţia „Cumullus” va pune la dispoziţie un suport de curs teoretic, precum şi echipamentul de zbor complet.

Sucevenii interesaţi de aceste cursuri, dar şi de zborurile în tandem,  pot să se înscrie la sediul Asociaţiei Cumullus Suceava, str. Cernăuţi, nr. 11, la telefonul 0724-501.175, pe adresa de internet www.cumullus.ro sau la adresa de e-mail office@cumullus.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Asociaţia Sportivă Cumullus a organizat la Suceava campania „Învaţă să zbori”.
 Vizualizări articol: 1676 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Asociaţia Sportivă Cumullus a organizat la Suceava campania „Învaţă să zbori”3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei