Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 ian 2012 - Anul XVII, nr. 15 (4920)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Calendar

USV a finalizat înscrierile pentru alegerile în Senatul şi consiliile instituţiei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava a finalizat înscrierile candidaţilor care doresc să facă parte din Senatul USV, consiliile facultăţilor şi Consiliul studiilor de doctorat.
Astfel, în „lupta”  pentru un loc în  Senatul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava s-au înscris 61 de candidaţi de la toate facultăţile instituţiei. Numărul cel mai mare de cadre didactice care vor să facă parte din Senatul USV sunt de la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică, de unde s-au depus 15 candidaturi.
Lista electorilor pentru Senatul USV conţine 339 de nume ale cadrelor didactice care vor vota pentru formarea noului Senat.
Pentru un loc în consiliile facultăţilor s-au depus 105 doare de înscriere. Şi aici, Facultatea de Administraţie Publică are cei mai mulţi candidaţi, şi anume 21 de nume. Şapte profesori universitari doresc să facă parte din Consiliul studiilor de doctorat din cadrul USV şi patru candidaţi s-au înscris pentru un loc în Consiliul şcolii doctorale.
Alegerile pentru mandatele de membru în consiliile facultăţilor vor avea loc pe 1 februarie. O zi mai târziu, pe 2 februarie, vor avea loc alegerile pentru mandatele de membru în Senat şi pe 3 februarie alegerile pentru Consiliul studiilor de doctorat.
Anunţarea rezultatelor alegerilor pentru mandatele de membru în consiliile facultăţilor, în Consiliul pentru studii universitare de doctorat şi pentru mandatele de membru în Senatul Universităţii „Ştefan cel Mare” vor avea loc pe 6 februarie.

 

Nici un candidat oficial pentru funcţia de rector

În ceea ce priveşte depunerea candidaturilor pentru funcţia de rector, acestea se pot înregistra până pe 3 februarie. Până la ora actuală, pe site-ul USV nu a fost publicat nici un nume al vreunui profesor universitar care candidează la funcţia de rector al Universităţii „Ştefan cel Mare”.
Până acum, la acest capitol se vehiculează cel puţin trei nume. Este vorba de profesorul universitar doctor Valentin Popa, de la Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor, profesor univ. dr. Sanda-Maria Ardeleanu, de la Facultatea de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării, şi profesorul universitar doctor Aurel Burciu, de la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică, actualmente prorector. Actualul rector, profesorul universitar doctor inginer Adrian Graur, nu mai poate candida. Numele noului rector al USV va fi cunoscut la sfârşitul lunii februarie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului USV a finalizat înscrierile pentru alegerile în Senatul şi consiliile instituţiei.
 Vizualizări articol: 1020 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
USV a finalizat înscrierile pentru alegerile în Senatul şi consiliile instituţiei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Greva generala trimis de
(20 ian 2012, 22:19:36
Unul dintre posibilii candidati la functia de rector, actualul prorector Burciu, propunea astazi ca solutie de rezolvare a problemelor pe care le are USV cu ministerul, ca toate cadrele didactice 600 si toti studentii peste 12.000 sa intre in greva generala. Cu asa program managerial nu stiu daca universitatea va avea vreo sansa in viitor. Si asa Suceava e la un capat de tara, trenurile si vestile ajung mai greu ... Sa votati bine !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei