Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 dec 2011 - Anul XVI, nr. 304 (4902)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

După gratii

Tânărul care a comis două fapte de ultraj împotriva poliţiştilor, arestat 29 de zile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tânărul în vârstă de 23 de ani din comuna Cârlibaba care a comis două fapte de ultraj împotriva poliţiştilor a fost arestat preventiv, joi noapte, pentru 29 de zile, decizia fiind una aşteptată, în condiţiile în care individul fusese eliberat după prima faptă de agresare a unui om al legii, însă a recidivat.

Petru Damian Tironiac, din satul Cârlibaba Nouă, comuna Cârlibaba, este, la doar 23 de ani, un client fidel al poliţiei.   

Pe 17 martie 2011, Tironiac a fost condamnat de Judecătoria Vatra Dornei la trei luni de închisoare cu suspendare, după ce a fost prins la volanul unei maşini ce nu era înmatriculată în ţară şi a refuzat atât verificarea cu etilotestul, cât şi recoltarea de probe biologice.

Pe 23 iunie a.c. a fost prins pe raza comunei Ciocăneşti la volanul unei maşini neînmatriculate, cu plăcuţe false, aparţinând unei alte maşini. De asemenea, el avea permisul de conducere anulat şi era probabil şi băut, fugind şi abandonându-şi maşina după ce agentul de poliţie l-a tras pe dreapta. Tot pe 23 iunie, „supărat” pe poliţistul care l-a tras pe dreapta, Petru Damian Tironiac avea să comită prima sa infracţiune de ultraj.  

Conform anchetei poliţiei, aflat în stare avansată de ebrietate, tânărul din Cârlibaba a pus mâna pe un cuţit şi a plecat în căutarea agentului. Agresorul l-a căutat pe omul legii mai întâi acasă, apoi la postul de poliţie, unde a distrus o uşă, găsindu-l în cele din urmă într-o benzinărie, unde l-a ameninţat, l-a înjurat şi a sărit cu picioarele pe maşina poliţiei. 

Arestat preventiv şi eliberat în toamna lui 2011, Tironiac a recidivat acum trei zile.

Surprins de o patrulă de poliţie în timp ce încerca să sustragă material lemnos, tânărul de 23 de ani s-a îndreptat spre unul dintre agenţii din patrulă şi l-a lovit cu ambele mâini în zona pieptului, rupându-i uniforma. A încercat să-l lovească şi pe al doilea poliţist, după care a dispărut în pădure, fiind găsit două ore mai târziu.

Arestat preventiv pentru ultrajul de acum trei zile, Damian Tironiac este trimis în judecată în cazul primei infracţiuni de ultraj, procesul având deja mai multe termene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânărul care a comis două fapte de ultraj împotriva poliţiştilor, arestat 29 de zile.
 Vizualizări articol: 952 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 3 voturi
Tânărul care a comis două fapte de ultraj împotriva poliţiştilor, arestat 29 de zile3.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Puscarie... trimis de
(24 dec 2011, 12:11:27
..acest individ ..este un gunoi social.... a mai nenorocit o familie intr-un accident de circulatie(dumnezeu nu doarme)daca nu era eliberat cu pile...acum nu mai isparavea inca o nelegiuire asa ca adunati domnilor judecatori faptele si pedeapsa neexecutata + recidiva si pastratil la beci mult si bine!!
2.   Comentariu trimis de
(25 dec 2011, 12:22:00
La parnaie cu nemernicu' macar 10 ani, poate-i vine mintea la cap!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei