Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 dec 2011 - Anul XVI, nr. 304 (4902)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Donaţii

Silvicultorii suceveni au fost ajutoarele lui Moş Crăciun pentru 34 de copii cu dizabilităţi de la Siret

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sărbătorile de iarnă sunt mai frumoase şi mai fericite pentru 34 de suflete de la Centrul de Plasament “Amadeus” din Siret, datorită angajaţilor Direcţiei Silvice Suceava, care au făcut o donaţie consistentă de produse alimentare, dar şi cadouri de Crăciun.

La fel ca în fiecare an, salariaţii de la sediul administrativ al Direcţiei Silvice Suceava au strâns bani pentru a oferi o bucurie, cât de mică, unor copii sau unor bătrâni care nu au cum să se bucure de sărbători în mijlocul unei familii.

Anul acesta, din banii adunaţi au fost cumpărate o mulţime de produse alimentare, precum carne de porc, carne de pui, ulei, mălai, făină, zahăr, orez, lapte, caşcaval şi brânză, care vor face parte din meniul zilnic al copilaşilor cu dizabilităţi de la “Amadeus”.

Angajaţii Ocolului Silvic Marginea s-au alăturat acţiunii umanitare organizate la iniţiativa conducerii Direcţiei Silvice Suceava, contribuind cu 34 de pachete - cadou pentru copilaşi, în care au pus atât fructe de sezon, cât şi produse utile, precum săpun, periuţe şi pastă de dinţi.

Cezar Tulbure, şeful serviciului de Pază a pădurilor, care s-a ocupat de realizarea acţiunii de ajutorare a micuţilor de la Siret, s-a arătat profund impresionat de cele văzute şi trăite acolo: “Trebuie să fii o fire foarte puternică să îţi poţi face meseria acolo, în acele condiţii. Nu e deloc uşor să ai grijă de acei copii care se confruntă cu probleme grave şi care trebuie supravegheaţi în permanenţă. Nu ai cum să nu plângi când mergi acolo, să-i vezi. Cu toţii ar trebui să ne gândim mai des la aceşti copii, nu doar de sărbători”.

Ajutorarea copiilor sau vârstnicilor care nu se bucură de condiţii prea bune de viaţă a devenit o tradiţie în rândul silvicultorilor suceveni, care organizează astfel de acţiuni umanitare cel puţin de două ori pe an.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Silvicultorii suceveni au fost ajutoarele lui Moş Crăciun pentru 34 de copii cu dizabilităţi de la Siret.
 Vizualizări articol: 1174 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 2 voturi
Silvicultorii suceveni au fost ajutoarele lui Moş Crăciun pentru 34 de copii cu dizabilităţi de la Siret3.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei