Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 nov 2011 - Anul XVI, nr. 269 (4867)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   17 imagini |   ø fişiere video

Putna

Au din nou casă, după ce un incendiu le-a omorât un copil şi le-a ars toată agoniseala

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O familie din comuna Putna, care a trecut printr-o mare nenorocire în luna iunie a acestui an, când şi-au pierdut un copil de 6 ani într-un incendiu devastator, care i-a lăsat pe drumuri, s-a mutat ieri în casă nouă.

Cu ajutorul oamenilor de bine, familia Nicoară, împreună cu cei patru copii, au participat sâmbătă, la ora 15:00, la momentul sfinţirii casei, slujbă oficiată de un sobor numeros de preoţi. Prin efortul comun al consătenilor, al unor oameni de afaceri din judeţ şi din ţară, al Consiliului Judeţean Suceava, care a acordat familiei un ajutor în valoare de 5.000 de lei, al debutatului PD-L Gheorghe Coroamă, al Primăriei Putna, casa familie Nicoară a fost refăcută din temelie şi utilată cu toate cele necesare.

Preotul Ionel-Constantin Maloş, de la Parohia „Sf. Gheorghe” Vicovu de Sus –Laura, care s-a implicat în această acţiune umanitară de strângere de fonduri şi atragerea de oameni de afaceri care pot să dea o mână de ajutor familiilor lovite de astfel de nenorociri, ne-a spus că reconstrucţia casei şi utilarea ei a costat 200.000 de lei. Preotul Maloş a fost impresionat de modul în care oamenii s-au dovedit a fi solidari cu familie Nicoară, oameni care nu au fost indiferenţi la durerea unei familii care şi-a pierdut un copil în incendiu şi, în acelaşi timp, a rămas fără un adăpost deasupra capului.

„Mai avem un caz social. O familie din Vicovu de Sus – Laura, care are un copil şi care, de asemenea, a trecut printr-un necaz asemănător. Încercăm să ajutăm şi această familie, dar mai avem nevoie de sprijinul oamenilor cu suflet mare”, a spus preotul Maloş.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au din nou casă, după ce un incendiu le-a omorât un copil şi le-a ars toată agoniseala.
 Vizualizări articol: 2266 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 7 voturi
Au din nou casă, după ce un incendiu le-a omorât un copil şi le-a ars toată agoniseala5.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei