Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 nov 2011 - Anul XVI, nr. 258 (4856)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lansare

Festivalul Şanselor Tale, ediţia a VIII-a, la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociaţia Regională de Educare a Adulţilor Suceava (AREAS) lansează astăzi, în sala „Ciprian Porumbescu” din cadrul Consiliului Judeţean Suceava, începând cu ora 11:00, Festivalul Şanselor Tale (FST), ediţia a VIII-a la nivel judeţean şi a XI-a la nivel naţional.

După cum ne-a spus Alina Stredie, manager comunicare AREAS, scopul Festivalului Şanselor Tale este dezvoltarea comunitară, prin promovarea educaţiei permanente şi a învăţării interculturale, „sprijinirea adulţilor din mediul rural în vederea asigurării accesului la toate formele de educaţie, facilitarea dialogului şi colaborării transfrontaliere privind educaţia adulţilor; organizarea unor cursuri de calificare, recalificare, perfecţionare şi specializare având acces fără discriminare toate categoriile sociale; derularea unor activităţi specifice pentru reintegrarea socio-profesională a persoanelor cu deficienţe psihiatrice”.

 

Săptămâna Educaţiei Permanente, 1-6 noiembrie

În acest an, Săptămâna Educaţiei Permanente, din cadrul Festivalului Şanselor Tale, se va desfăşura în perioada 1-6 noiembrie, perioadă în care numeroase instituţii şi organizaţii partenere, păstrând tradiţia, vor organiza în judeţul Suceava acţiuni şi evenimente care se înscriu în obiectivul general al festivalului: promovarea, recunoaşterea oficială şi implementarea conceptului european de „învăţare pe tot parcursul vieţii”.

Ediţia din acest an se va desfăşura sub egida Anului European al Voluntariatului, toate acţiunile care se vor derula în cadrul festivalului purtând semnătura „Voluntar pentru Educaţie”.

Festivalul Şanselor Tale este organizat de AREAS, în parteneriat cu Instituţia Prefectului Judeţul Suceava, Consiliul Judeţean Suceava, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Suceava, Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava, Societatea Filantropică Diana, Asociaţia Consultanţilor în Dezvoltare Comunitară ACDC, Centrul Regional de Resurse pentru ONG-uri CENRES Suceava, Organizaţia KULT-ART, Clubul Ecologic Origini Verzi, Institutul Pentru Parteneriat Social Bucovina, centrele PAPI din comunităţile EBC din Bucovina.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Festivalul Şanselor Tale, ediţia a VIII-a, la Suceava.
 Vizualizări articol: 1168 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Festivalul Şanselor Tale, ediţia a VIII-a, la Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei