Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 31 oct 2011 - Anul XVI, nr. 257 (4855)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Aniversare

Andriciuc îşi întăreşte poziţia de naş al naşilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul comunei Şcheia, Vasile Andriciuc, are nu mai puţin de 238 de fini de cununie, cupluri care au sărbătorit 50 de ani de căsătorie. Aceasta, după ce ieri încă 15 „cupluri de aur” au fost sărbătorite de copii, nepoţi şi strănepoţi, iar Vasile Andriciuc le-a fost naş de cununie. Cele 15 cupluri şi-au reînnoit jurămintele la Mănăstirea Sf. Ilie, ctitorie a domnitorului Ştefan cel Mare, acolo unde preoţii din comuna Şcheia au oficiat slujba religioasă şi le-au mulţumit pentru exemplul dat comunităţii.

Vizibil emoţionat, Vasile Andriciuc a spus la finalul slujbei că este datoria întregii comunităţi din Şcheia să le mulţumească şi să-i respecte pe cei care au convieţuit împreună timp de 50 de ani şi au dat un exemplu tuturor locuitorilor din comună. „Datorită lor suntem noi. Datorită lor a înflorit comuna şi datorită lor s-au păstrat tradiţiile şi s-a păstrat credinţa. Nu ne rămâne decât să vă mulţumim că existaţi. Să vă spunem mulţumim din suflet pentru tot ce aţi făcut pentru familiile dumneavoastră şi pentru comuna Şcheia. Şi nu în ultimul rând, avem obligaţia să vă respectăm, să vă iubim şi să vă cinstim”, a spus Vasile Andriciuc.

Cel mai în vârstă mire sărbătorit ieri este Gheorghe Domşa, de 79 de ani. De asemenea, Vasile Andriciuc l-a felicitat şi pe proaspătul său fin, Traian Popescu, acesta împlinind ieri 74 de ani. „Sunt emoţionat, pentru că şi pe cea care mi-a pus condeiul în mână, doamna Maria Pesclevei, o sărbătorim acum în semn de respect, alături de domnul Ioan Pesclevei, care a fost profesor în comuna noastră”, a spus Andriciuc cu lacrimi în ochi.

 

Andriciuc: „Aceste cupluri minunate sunt pentru noi toţi un model de convieţuire”

Cele 15 cupluri care au sărbătorit ieri 50 de ani de căsătorie au în total 25 de copii, 55 de nepoţi şi şapte strănepoţi. Împreună cu cei care au fost sărbătoriţi ieri, primarul Vasile Andriciuc a cununat în total 238 de cupluri, care şi-au reînnoit jurămintele la împlinirea a 50 de ani de căsătorie. În total, aceste cupluri au avut 565 de copii, 1.082 de nepoţi şi 213 strănepoţi.

„Ce bucurie mai mare putem avea când vedem că noi toţi cei care suntem aici nu am făcut umbră degeaba pământului şi rămâne ceva în urma noastră. Aceste cupluri minunate pe care le-am sărbătorit în aceşti ani sunt pentru noi toţi un model de convieţuire, un model de gospodari şi un model de oameni care au ştiut ce vor de la viaţă. Nu ne rămâne decât ca în numele meu personal, al conducerii primăriei, Consiliului Local şi al tuturor gospodarilor din comuna Şcheia să-i felicităm, să le urăm viaţă lungă, bătrâneţe frumoasă şi să ne întâlnim şi la aniversarea a 70 de ani de căsătorie”, a spus Vasile Andriciuc în faţa noilor săi fini.

După slujba religioasă, cele 15 cupluri, copiii şi nepoţii acestora au fost invitaţi la un restaurant din comună pentru a sărbători „nunta de aur” şi pentru a-şi aduce aminte de nunta de acum 50 de ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Andriciuc îşi întăreşte poziţia de naş al naşilor.
 Vizualizări articol: 1908 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Andriciuc îşi întăreşte poziţia de naş al naşilor5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei