Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 oct 2011 - Anul XVI, nr. 238 (4836)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Eveniment

Întâlnire de nivel înalt a Clubului Rotary la Gura Humorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerile Cluburilor Rotary din mai multe judeţe ale ţării se vor întâlni la sfârşitul acestei săptămâni la Gura Humorului, la şedinţă urmând să fie prezent şi guvernatorul Districtului Rotary 2241 – România şi Republica Moldova, prof.dr. Ioan Sbârciu. Preşedintele Clubului Rotary din Suceava, Vasile Mocanu, a precizat că întâlnirea de la Gura Humorului deschide seria de evenimente organizate cu prilejul împlinirii a zece ani de prezenţă în judeţul Suceava a acestui club.

Mocanu a precizat că Forumul Regional Rotary 2241 are loc în perioada 7 – 9 octombrie 2011, la eveniment fiind prezenţi reprezentanţi din conducerile a zece cluburi Rotary din regiune, respectiv cele din Suceava, Iaşi, Botoşani, Bistriţa-Năsăud, Târgu Mureş, Vatra Dornei, Neamţ, Bacău şi Vaslui.

 

Acţiuni aniversare „10 ani de activitate Rotary la Suceava”

„Scopul acestui Forum este de a analiza acţiunile desfăşurate anterior de către aceste cluburi sau care au fost demarate în acest an rotarian în sprijinul comunităţii. De asemenea, în cadrul întâlnirii toate aceste acţiuni vor fi analizate astfel încât să stabilim un mecanism de promovare şi finanţare al proiectelor relevante la nivel regional şi interregional”, a spus preşedintele Clubului Rotary Suceava. Vasile Mocanu a precizat că, având în vedere că întâlnirea conducerilor celor zece cluburi are loc la Gura Humorului, Rotary a decis să acorde o sponsorizare pentru Festivalul Internaţional de Film, Diaporamă şi Fotografie „Toamnă la Voroneţ”, acordând marele premiu de 1.000 de euro. Premiul ar urma să fie înmânat câştigătorului festivalului de către guvernatorul Districtului Rotary 2241 – România şi Republica Moldova, prof.dr. Ioan Sbârciu.

Pe de altă parte, Vasile Mocanu a precizat că, în condiţiile în care Clubul Rotary Suceava a intrat în al zecelea an de activitate, în perioada următoare vor fi organizate mai multe acţiuni aniversare, acestea culminând cu acţiunea „10 ani de activitate Rotary la Suceava”, care va avea loc în perioada 5 – 9 iunie 2012.

 

Anul viitor vor fi organizate „Zilele Rotary în serviciul comunităţii”

El a arătat că printre aceste acţiuni se numără şi campania „Dăruieşte un zâmbet”, în cadrul căreia membrii clubului vor oferi cadouri copiilor cu nevoi speciale din judeţ, precum şi acţiuni în cadrul cărora vor fi acordate burse olimpicilor suceveni şi burse de merit tinerilor muzicieni din judeţ. Vasile Mocanu a mai spus că Rotary Suceava va continua proiectul derulat pentru susţinerea Centrului de îngrijire a copiilor cu nevoi speciale Blijdorp.

El a subliniat că acest proiect este derulat în parteneriat cu două Cluburi Rotary din Europa, Rotary Club Geldern D-1870 din Germania şi Rotary Club Aalst Noord din Belgia. „Nu în ultimul rând, trebuie spus că în luna iunie a anului viitor vom avea mai multe manifestări aniversare, concerte de caritate, premii pentru olimpici şi pentru tinerii muzicieni. De subliniat faptul că tot în luna iunie vom organiza şi acţiunea <Zilele Rotary în serviciul comunităţii>, pe care dorim să o repetăm în fiecare an”, a spus preşedintele Clubului Rotary Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Întâlnire de nivel înalt a Clubului Rotary la Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 2772 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Întâlnire de nivel înalt a Clubului Rotary la Gura Humorului5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(17 oct 2011, 15:35:32
sa nu-ti mai pui compas si echer pe sigla Geosit, ca nu bagi pe nimeni in boale cu aberatiile tale oculte, nu faci decat sa starnesti greata si scarba, stiu toti care ti-e adevarata valoare si caracterul.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei