Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 sep 2011 - Anul XVI, nr. 211 (4809)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Învăţământ

Şcolile sucevene au 220 de posturi de directori vacante

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La data de 1 septembrie, la nivelul judeţului Suceava erau înregistrate 220 de posturi de conducere vacante de directori şi directori adjuncţi. Şeful Inspectoratului Şcolar Suceava, Petru Carcalete, a spus că „dintre acestea, 163 de posturi sunt de directori generali, 27 de directori în unităţi de nivel liceal, 118 directori în unităţi gimnaziale, cluburi şcolare şi cluburi sportive şi 18 directori de unităţi de învăţământ preprimar. 57 de posturi sunt de directori adjuncţi”. Pentru toate posturile vacante au fost emise decizii de numire pe funcţii de conducere prin detaşare în interesul învăţământului, valabile până la sfârşitul anului şcolar în curs. Numărul mare de posturi de conducere vacante în şcolile din judeţ este rezultatul faptului că de trei ani de zile nu s-au mai organizat concursuri pentru ocuparea acestor locuri libere.   

 

14 directori schimbaţi

În acest an au fost făcute numiri noi pentru zece directori şi patru directori adjuncţi, în urma pensionării titularilor posturilor, transferului în alte unităţi şcolare sau revenirii în unităţile în care erau titulari, în calitate de cadre didactice.

Astfel, au fost numiţi directori noi la unităţile de învăţământ: Colegiul Tehnic „Al. I. Cuza” - director adjunct, Colegiul Naţional „Dragoş Vodă” Câmpulung Moldovenesc - director şi director adjunct, Colegiul Silvic „Bucovina” Câmpulung Moldovenesc - director, Grupul Şcolar Nr. 1 Câmpulung Moldovenesc - director adjunct, Şcoala Arbore - director, Şcoala Nr. 3 Baia - director, Şcoala Boroaia - director, Şcoala Breaza - director, Şcoala Cârlibaba - director, Şcoala Şcheia - director, Şcoala Vama - director, Grupul Şcolar Vicov - director adjunct şi Grădiniţa Obcini - director.   

Totodată, în urma restructurării a 11 unităţi şcolare, în acest an, în reţea există 217 posturi de director, 163 ocupate prin detaşare în interesul învăţământului şi 54 ocupate prin concurs, precum şi 650 de posturi de director adjunct, 57 ocupate prin detaşare în interesul învăţământului şi opt ocupate prin concurs.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şcolile sucevene au 220 de posturi de directori vacante.
 Vizualizări articol: 1756 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Şcolile sucevene au 220 de posturi de directori vacante5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei