Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 aug 2011 - Anul XVI, nr. 204 (4802)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cătuşe pe mâini

La arest, pentru o tentativă de omor în faţa postului de poliţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost reţinut, ieri după-amiază, de procurorii criminalişti pentru 24 de ore, fiind acuzat de o tentativă de omor calificat petrecută chiar în faţa Postului de Poliţie din comuna Slatina.

Incidentul s-a petrecut în seara zilei de 21 august a.c., când Florin Durlihac, în vârstă de 32 de ani, şi Dănuţ Dumitrache, de 23 de ani, s-au întâlnit în centrul comunei, chiar lângă postul de poliţie, şi pe fondul unor conflicte mai vechi s-au luat la bătaie.

Potrivit procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, Dumitrache l-ar fi lovit pe Durlihac cu o furcă în cap şi l-ar fi înjunghiat, iar acesta a ripostat şi l-a lovit şi el cu cuţitul pe celălalt tânăr.

Amândoi au fost preluaţi de ambulanţe şi duşi la spital. Dumitrache a ajuns la spitalul din Fălticeni cu plăgi înjunghiate pe fesa şi membrul inferior stâng, iar Durlihac, în stare gravă, la Spitalul Judeţean Suceava, cu plagă înjunghiată hemitorace drept şi braţ stâng, insuficienţă respiratorie, fiind supus de urgenţă unei intervenţii chirurgicale.

Medicii au stabilit că viaţa lui Florin Durlihac a fost pusă în pericol, ancheta fiind preluată de ofiţeri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror criminalist, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor calificat.

Chemat la audieri, ieri, Dănuţ Dumitrache a intrat în clădirea Parchetului cu mâinile în buzunare şi a ieşit cu cătuşe, fiind încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava. Tânărul acuzat de tentativă de omor calificat susţine că el a fost victimă şi nu agresor, urmând a fi supus cel mai probabil şi testului cu detectorul de minciuni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La arest, pentru o tentativă de omor în faţa postului de poliţie.
 Vizualizări articol: 744 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
La arest, pentru o tentativă de omor în faţa postului de poliţie1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :)) trimis de
(30 aug 2011, 20:34:40
sigur avea mainile in buzunare?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei