Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 aug 2011 - Anul XVI, nr. 204 (4802)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Drept la replică

Acest mesaj este “drept la replică”, reprezintă poziţia oficială a SC Aufbau SRL şi vine ca urmare a e-mail-ului pe care l-aţi primit de la d-nul G. Ostafi, şi a articolelor apărute în presa locală.

 

La începutul anului 2011, societatea noastră a închiriat un spaţiu, format din birouri şi hală producţie în comuna Şcheia, proprietarul fiind o persoană fizică domiciliată în comuna Gălăneşti, jud. Suceava.

Prin contract, proprietarul acestui spaţiu se obligă să ne asigure utilităţile (curent, gaz). La începutul lunii iulie, E.On a debranşat contoarele acestui spaţiu, dat fiind faptul ca proprietarul înregistrează datorii de circa 30.000 de lei la curent şi gaz. Având în vedere cele întâmplate, l-am somat pe proprietar, punându-i în vedere să rezolve situaţia şi să ne asigure curentul electric în cel mai scurt timp.

Totodată, după această somaţie l-am invitat pe acesta la conciliere, ţinând cont de faptul ca neavând curent societatea noastră nu îşi poate desfăşura activitatea, respectiv nu poate onora în timp util contractele pe care le are în derulare. Toate aceste demersuri pe care le-am făcut nu au dat nici un rezultat, motiv pentru care SC Aufbau SRL urmează să intre în litigiu cu proprietarul spaţiului.

Între timp, ca alternativă şi pentru a putea onora contractele, am încheiat un protocol cu o firmă din Neamţ, firmă la care au fost transmise toate comenzile pentru a fi executate.

Referitor la acuzaţiile aduse de acest domn Ostafi, nu pot spune decât că sunt răuvoitoare şi tendenţioase.

În încheiere, ţin să asigur toţi clienţii firmei că vom face tot ce este posibil pentru ca aceştia să beneficieze de lucrările comandate în timpul cel mai scurt, asigurându-i pe această cale că SC Aufbau SRL va suporta toate daunele prevăzute în contracte, chiar dacă neplăcerile actuale nu incumbă societăţii noastre.

Cu stimă,
Cristian COJOCARIU
Director general
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Drept la replică.
 Vizualizări articol: 1598 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Drept la replică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Contracte trimis de
(30 aug 2011, 13:53:18
Am pus si eu niste geamuri termopan, dar cu o alta societate. Asa-zisul contract nu are nici o prevedere legata de eventuale daune pe care cineva ar trebui sa le plateasca in cazul in care nu-si onoreaza obligatiile. "Contractul" este pe o pagina A4 scrisa la 2 randuri, fiind extrem de sumar. Daca ajungi cu el la instanta, nu valoareaza nici cat o ceapa degerata ... Si pe mine m-au purtat cu vorba vreo cateva saptamani, dar pana la urma au venit si au montat. Cum au montat ... asta e o alta poveste. Meseriasii erau niste copii, fara absolut nici o pregatire, fara scule si fara nici un echipament de protectie - totul se facea cu ciocanul (nu din plastic, din metal) cu care se lovea profilul pe toate partile pana intra si ajungea vertical. Foarte tari firmele astea din Suceava !
2.   Drept la replică pentru fraierii... trimis de
(30 aug 2011, 14:27:41
... care or să mai pună botul la aufbau. deja suntem în septembrie domnu director general. o să le pui la oameni geamuri iarna? foarte interesant, 24 de reclamaţii la OJPC SV în august şi mai deschizi pliscul. jenant.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei