Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 aug 2011 - Anul XVI, nr. 195 (4793)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Infrastructură

CJ alocă 3,6 milioane de lei pentru modernizarea drumurilor judeţene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consiliul Judeţean Suceava a alocat o sumă de 3,6 milioane de lei (36 de miliarde de lei vechi) pentru lucrări de modernizare şi întreţinere a drumurilor judeţene. Aceasta după ce consilierii judeţeni suceveni au aprobat cu unanimitate de voturi rectificarea bugetului judeţului, cea mai mare sumă de bani fiind alocată pentru drumuri.

Potrivit spuselor preşedintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, în cursul anului 2011 au fost realizate lucrări de întreţinere şi modernizare pe circa 100 de kilometri de drumuri judeţene.

„Nevoia de fonduri pentru întreţinerea drumurilor este mult mai mare pentru perioada următoare. Şi vreau să spun că am pus accent în special pe trasele care duc spre obiective turistice mari. Sperăm ca în partea a doua a anului să găsim soluţii pentru modernizarea unor drumuri pe care le-am început încă din luna mai a acestui an”, a spus Flutur.

 

249.000 de lei pentru Aşezământul Social „Sf. Ierarh Leontie” din Rădăuţi

Pe de altă parte, tot în urma rectificării bugetare care a fost aprobată ieri, Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică din Sasca Mică a primit o sumă de aproape 66.500 de lei (665 de milioane de lei vechi) pentru realizarea unei instalaţii de alimentare cu GPL a blocului alimentar şi pentru montarea unei conducte de abur la spălătoria instituţiei. Flutur a spus că cele două investiţii sunt necesare pentru punerea în funcţiune şi exploatarea investiţiei realizate din fonduri europene pentru modernizarea cantinei centrului din Sasca Mică.

Nu în ultimul rând, consilierii judeţeni au aprobat alocarea sumei de 249.000 de lei Mănăstirii Bogdana în vederea realizării unor lucrări necesare pentru obţinerea avizului de funcţionare a Aşezământului Social „Sf. Ierarh Leontie” din Rădăuţi.

Gheorghe Flutur a spus că alocarea de fonduri s-a făcut în baza contractului de parteneriat pe care CJ Suceava l-a încheiat cu Fundaţia „Sfinţii Ierarhi Leontie şi Teodosie”, în baza căruia 104 copii instituţionalizaţi, aflaţi în prezent în grija statului, vor fi transferaţi începând cu luna septembrie a.c. la Aşezământul Social „Sf. Ierarh Leontie”. Flutur a spus că în urma acestui parteneriat vor fi disponibilizaţi doi manageri de caz, în timp ce personalul caselor de tip familial care vor fi închise va lucra în cadrul noului aşezământ din Rădăuţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CJ alocă 3,6 milioane de lei pentru modernizarea drumurilor judeţene.
 Vizualizări articol: 852 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
CJ alocă 3,6 milioane de lei pentru modernizarea drumurilor judeţene5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Un votant trimis de
(19 aug 2011, 12:28:26
Dl.Flutur sperati ca veti gasi fonduri pentru terminarea lucrarilor de asfaltare a drumurilor judetene incepute in 2011.Cetatenii din satul Maneuti inca mai spera Dl Flutur ca veti gasi fonduri pentru terminarea DJ 17F incepute in 2008 .Va mutumim pentru ajutorul acordat.
1.1  RE: Un votant trimis de
(19 aug 2011, 20:02:33
Poti sa postezi pe site-ul CJ Suceava,acolo sigur citeste cineva.Pesemne ca l-ar putea interesa pe Flutur voturile celor din Maneuti si Fratautii Vechi.Sunt interesat sa fie asfalt pe acel drum si eu,dar nu cred ca o sa-l vad in urmatorii 2 ani asfaltat.Doar 1 km pana la pod si 1 km din centru spre cimitir....,este foarte putin,o batjocura !Oare ce face doctorul Irimie in functia pe care o detine ?Promisiuni ?
2.   Vasile trimis de
(19 aug 2011, 14:33:13
SI pt DJ 209A Horodniceni - Mihaiesti - Falticeni...
3.   Comentariu trimis de
(19 aug 2011, 14:43:26
Dar pentru DJ 208 C in special portiunea de la iesirea din Hartop spre Liteni, oare vom avea ceva sperante pana la sfarsitul anului ?
4.   Intrebare intrebatoare anti- somn trimis de
(19 aug 2011, 21:09:54
LA MODERNIZARE,MAI INTRA SI O DECONTAMINARE A TRASEULUI,PTR CA AR FI PACAT ,SA AI ATATIA BANI SI SA NU-I CHELTUIESTI.
VINE CAMPANIA,IAR LA TRAISTA MILOGULUI,SUNT DESTUI ABONATI.
5.   Sunt din Cucuietii din Deal unde intoarce uliul trimis de
(19 aug 2011, 22:59:39
Deci fiecare de unde este si ce durere are:Marinaru din Maneuti,un votant din zona Maneuti-Fratauti,Danone din Horodniceni,Rustic din Hartop.Măi da prosti mai sunteti nu mai aveti ce cauta pe acest forum, ati dat cu bâta-n baltă.Schimbati-va nickul ca ati devenit arhicunoscuti.Fraieri!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei