Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 aug 2011 - Anul XVI, nr. 190 (4788)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Verdict judecători

I-au redus cinci ani din pedeapsă surdo-mutului care şi-a ucis soţia în cadă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vasile Pavăl (48 de ani), surdo-mutul din municipiul Suceava acuzat că şi-a omorât soţia în cadă şi condamnat în primăvară la 15 ani de închisoare de către judecătorii Tribunalului Suceava, a beneficiat ieri, la apel, de clemenţă din partea magistraţilor Curţii de Apel Suceava, care au decis să-i reducă pedeapsa. De la 15, la zece ani în spatele gratiilor.

Surdo-mutul este acuzat că şi-a omorât soţia, Luminiţa Pavăl, şi ea cu deficienţe de auz şi vorbire, în seara zilei de 28 aprilie 2010, în timp ce femeia făcea baie.

Vasile Pavăl a negat cu vehemenţă că şi-ar fi strâns de gât soţia, aşa cum au stabilit medicii legişti, însă în cele din urmă a fost prins cu minciuna, după ce a fost testat de două ori cu detectorul de minciuni.

Cei doi soţi erau căsătoriţi de aproximativ 25 de ani şi aveau împreună o fiică, Ramona Pavăl, dar în ultima perioadă certurile şi bătăile deveniseră o obişnuinţă.

Anchetatorii acestui caz fără precedent au găsit în arhiva Judecătoriei Suceava o cerere de divorţ depusă de Luminiţa Pavăl în 1997.

Judecătorii au declarat desfăcută căsătoria dintre cei doi soţi, încredinţând femeii spre creştere şi educare pe fiica lor, Ramona Pavăl. Sentinţa civilă nu a rămas definitivă, pentru că Luminiţa şi Vasile Pavăl au hotărât de comun acord să se împace, pentru a-şi salva căsnicia.

La dosar, anchetatorii au găsit numeroase certificate medico-legale depuse de Luminiţa Pavăl, acte conform cărora femeia voia să dovedească faptul că era bătută des de soţul ei.

“În repetate rânduri, mă lovea cu pumnii şi cu picioarele, mă călca în picioare, încerca să mă înece în cada de baie, mă lovea în zona capului, o lovea şi o strângea de gât pe copilă (n.r. – Ramona Pavăl)...”, e un fragment din cererea de divorţ înaintată Judecătoriei Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului I-au redus cinci ani din pedeapsă surdo-mutului care şi-a ucis soţia în cadă.
 Vizualizări articol: 1308 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
I-au redus cinci ani din pedeapsă surdo-mutului care şi-a ucis soţia în cadă1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei