Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 aug 2011 - Anul XVI, nr. 181 (4779)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La judecată

Agresorul bărbatului omorât dintr-un pumn, în boxa acuzaţilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

A vrut să-şi ajute un prieten care s-a simţit ofensat la băutură şi acum plăteşte scump. Este rezumatul unei poveşti de vară din cartierul sucevean Burdujeni şi care a avut drept urmare moartea lui Gabriel Buburuzan, un bărbat în vârstă de 58 de ani. Aflat la un pahar de vodcă împreună cu colegii de serviciu, bărbatul a fost lovit cu pumnul în plină figură de Alexandru Stoica, un tânăr de 19 ani, din Suceava. Rezultatul a fost unul tragic: Buburuzan a căzut cu capul de asfalt şi a murit la scurt timp, deşi echipajul medical pe ambulanţa chemată la faţa locului a încercat să-l readucă la viaţă mai bine de 50 de minute.

Un gest necugetat care a distrus practic două familii, cea a lui Gabriel Buburuzan, dar şi cea a lui Alexandru Stoica. Tânărul a fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte, iar procesul său va începe în curând la Tribunalul Suceava.

Altercaţia care l-a trimis în arest preventiv pe Alexandru Stoica s-a petrecut pe 22 iunie, iar cercetările s-au prelungit pentru că anchetatorii nu erau siguri de cauzele morţii lui Gabriel Buburuzan.

După audierea mai multor martori şi studierea raportului de necropsie, procurorii criminalişti au reuşit să creioneze scenariul unei morţi stupide. În ziua amintită, Gabriel Buburuzan, de 58 de ani, s-a întâlnit cu mai mulţi amici pe o bancă din faţa unui bloc de garsoniere situat pe strada Eroilor nr. 64, bărbaţii jucând table şi consumând bere şi vodcă. La un moment dat, victima ar fi intrat în conflict cu un minor în vârstă de 17 ani care locuieşte în zonă. Supărat că bărbatul de 58 de ani l-ar fi înjurat, acesta şi-ar fi chemat în ajutor un amic, să se răzbune. A urmat o altercaţie în care au fost implicate mai multe persoane. Lovit o singură dată, bărbatul de 58 de ani a căzut pe spate, cu capul de beton. La autopsie medicii au stabilit că moartea victimei a fost violentă şi s-a datorat unui traumatism cranian, însă au mai apreciat că la deces ar fi putut contribui şi problemele cardiace ale bărbatului, obezitatea, precum şi o posibilă hipertensiune arterială.

Totuşi, procurorii au considerat că principalul vinovat este Alexandru Stoica, tânărul de 19 ani fiind şi arestat în urmă cu scurt timp.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Agresorul bărbatului omorât dintr-un pumn, în boxa acuzaţilor.
 Vizualizări articol: 2049 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Agresorul bărbatului omorât dintr-un pumn, în boxa acuzaţilor4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
( 3 aug 2011, 11:37:25
Sandrinio, moartea nu este stupida.
2.   Stupid e ziaristul trimis de
( 3 aug 2011, 14:31:19
e clar ca stupid e ziaristul si nu moartea unui om.....acest ´´ ziarist´´ cred ca s-a uitat prea mult la tv si i se pare totul luat dintr-un reality penal de la MTV si nu o moarte , trista poate a unui concetatean care probabil a citit de multe ori reportaje ´´periodistice´´ ale acestui Sandrinio
3.   Trist trimis de
( 7 aug 2011, 15:53:03
nu trebuia sa se ajunga pana aicisad

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei