Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 iul 2011 - Anul XVI, nr. 176 (4774)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă…

Perioada 28 iulie – 3 august

Târgul meşterilor populari

În Muzeul Satului Bucovinean de pe platoul Cetăţii de Scaun a Sucevei se desfăşoară, în intervalul 29 - 31 iulie, cea de-a XVI-a ediţie a Târgului meşterilor populari.

Târgul, organizat de Muzeul Bucovinei sub egida Consiliului Judeţean Suceava, va reuni artizani şi meşteri populari din mai multe zone ale ţării. Meşteri lemnari, ceramişti, ţesători şi pielari, iconari, argintari dar şi artizani care prelucrează osul vor veni cu produsele lor din Bistriţa, Corund, Marginea, Oboga sau Roşiorii de Vede.

Între produsele care vor atrage atenţia publicului vor fi miniaturile artizanale realizate în sticle, ceramica executată manual cu motive cucuteniene, icoanele pictate pe sticlă din Maramureş, dar şi dulciurile cu miere, şerbeturile, dulceaţa, turta dulce şi sucurile naturale.

În fiecare seară, de la ora 17:00, pe scena în aer liber din incinta Muzeului Satului Bucovinean vor fi prezentate programe artistice. Vineri, 29 iulie, vor evolua formaţii şi solişti de muzică populară din zonă, sâmbătă, 30 iulie, vor fi prezente pe scenă trupele Ro-Mania şi Etnic, iar duminică, 31 iulie, cântă Diana Bişinicu & Band.

 

Se poartă promoţiile,la Iulius Mall

Împătimiţii de shopping se bucură de preţurile cele mai mici din an. Ofertele verii sunt în magazinele Iulius Mall, dar şi la un click distanţă, pe site-ul www.iuliusmall.com. Toate lucrurile pentru o vacanţă reuşită vor fi postate zilnic şi pe Facebook Iulius Mall Suceava.

 

Expoziţie de artă plastică, la Iulius Mall

“Lumina Nordului”– expoziţie de artă plastică, la Iulius Mall, până pe 31 iulie, sub semnătura elevilor unor şcoli populare de artă din ţară. Sunt expuse 39 de lucrări realizate anul trecut la Poiana Negri, în Tabăra Internaţională de Artă Plastică „Lumina Nordului”.

 

Atelierul de vacanţă, ceainăria librăriei Cărtureşti

Până pe 11 septembrie, ceainăria librăriei Cărtureşti găzduieşte ateliere de vacanţă, unde timpul înseamnă altceva decât computer şi televizor. În fiecare marţi, de la ora 17.30, la Cărtureşti va avea loc Ora de joacă cu Simona Covaliu, în fiecare miercuri, de la18.00, Seara de poveşti cu Sorina Puiul, în fiecare vineri, de la 17.30, Atelier de creaţie cu Simona Covaliu şi în fiecare sâmbătă, de la ora 11.30, Atelier Origami cu Luana Popa.

 

Clovnul Bobo, la Galleria Suceava

În fiecare zi a lunii iulie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Suceava invită copii, bone, părinți și bunici la "Întâlnire cu clovnul Bobo". Un program special, în care micuții invitați se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative și de amuzament, activități de desen și modelat baloane, alături de prietenul lor, clovnul Bobo.

 

Circul Americano, în parcarea Shopping City Suceava

Cei mici, dar şi cei mari, sunt aşteptaţi în parcarea Shopping City Suceava, să se distreze într-un spectacol de două ore. Circul Americano va încânta spectatorii cu dresură de elefant indian, lei senegalezi, cămile din Sahara şi cu multe alte animale. În plus, veţi putea urmări acrobaţii, momente comice şi de iluzionism, dar şi momente cu clovni. Pe timpul pauzei, copiii se pot fotografia cu cele mai îndrăgite sau fioroase animale exotice.

Spectacolele au loc, în perioada 20 – 31 iulie, de miercuri până vineri, de la ora 20:00, şi în weekend, de două ori pe zi, de la orele 17:00 şi 20:00. Preţul biletelor este de 35 de lei pentru adulţi şi 25 de lei pentru copii.


Joi, 28 iulie

Sushi Bar

Superpetrecere la Hollywood! Free Fashion TV Vodka Party!

 

În Padrino este Student Party

Shot-uri din partea casei pentru toţi studenţii şi reducere 15% după ora 24:00. Nu rata cea mai tare petrecere studenţească Marca Padrino! Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro
 

Vineri, 29 iulie

Clubbing music, Hollywood

Cea mai variatămuzică,de la clubbing music pânăla retro music, la Hollywood.

 

Trupa Fără Zahăr, la Pub-ul Boem "La Fierărie"

La trei ani de când şi-a deschis porţile şi braţele, Pub-ul Boem "La Fierărie" şi-a găsit naşul în personificarea Regelui Berii în România Ursus, prin reprezentantul său Marius Vrabie.Botezul va avea loc la binecunoscuta locaţie de la o aruncătură de ciocan mai la deal de ProCredit Bank, din Suceava. Iar confirmările de participare tot la 0771 262 251, dacă nu mai sunt locuri nu vă speriaţi.

Petrecerea va fi susţinută cu alai şi strigături de trupa Fără Zahăr.

 Intrarea este liberă (de prejudecăţi), darul simbolic nu este refuzat ci recompensat cu ceva din partea casei, pentru că scăldăciunea se va oficia în bere Ursus, câte una pentru fiecare cadou primit.

 

DJ Verony, la Padrino

Padrino face cinste cu câte un cocktail din partea casei pentru primele 50 de doamne/domnişoare, începând cu ora 22.30. Petrecem pe hit-urile mixate de DJ Verony. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Sâmbătă, 30 iulie

Coyote party, la Hollywood

Cea mai hot servire! Dacă vreţi săfiţi din nou un coyote, doar la Hollywood puteţi fi. Rămâne valabilă superoferta marca Hollywood! La fiecare rezervare de minim şase persoane, cu patru fete la masă, primiţi o sticlă de votcă din partea casei! Rezervări: 0755 571 749.

 

Teatru, la Galleria Suceava

De la ora 11.30, Ansamblul Artistic Profesionist "Ciprian Porumbescu" va prezenta în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa "James şi piersica uriaşă". Din distribuţie vor face parte Adina Fărtăiş, Simona Saucă, Nicoleta Nădejde şi Cornelia Nicolaiciuc, sub îndrumarea lui Gonda Cojocariu, realizator, şi Ion Vizitiu, regie tehnică. Accesul este gratuit!

 

Dj Shadi, la Office`s Club

Nu cumva să uiţi de petrecerea de sâmbătă seara din Office`s Club. La platane special pentru voi Dj Shadi! Rezervări 0735 168 111.www.officesclub.ro

 

Distracţie la Padrino

Distracţie maximă pe hit-urile mixate de Dj Verony. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro.

 

Luni, 1 august

„Marea hoinăreală” , expoziţie itinerantă de fotografie

Shopping City Suceava şi Clubul Artelor Vizuale vă invită luni, ora 18:00, la vernisajul expoziţiei itinerante de fotografie „Marea Hoinăreală” dedicată 100% satului românesc. Expoziţia poate fi vizitată în perioada 1 – 14 august.

„Marea Hoinăreală” reprezintă selecţia celor mai bune fotografii realizate de un grup de fotografi tineri şi talentaţi, care au hoinărit prin ţară, călăuziţi fiind de către fotografii Sorin Onişor şi Ionel Onofraş. În cadrul expoziţiei itinerante îşi vor prezenta călătoriile fotografice prin satul românesc Sorin Onişor şi Ionel Onofraş, alături de hoinarii: Ionuţ Tabarcea, Gina Buliga, Dan Simoaica, Alex Popa, Cristian Dumitru, Ana Maria Tanasie, Daniel Penciuc, Camelia Grigor, Nurdangul Irving, Dana Constantinescu, Florin Bogasieru, Monica Simona Calfa, Roxana Terezia Sandu, Laurian Ghiniţoiu şi Ovidiu Cristian Covatariu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă….
 Vizualizări articol: 655 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Unde fugim de-acasă…4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei