Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 iul 2011 - Anul XVI, nr. 176 (4774)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Abandon

Sediul PC Suceava stă nefolosit de câteva luni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Una dintre cele trei formaţiuni politice care s-au aliat pentru a face o opoziţie mai puternică actualei guvernări democrat-liberale, respectiv Partidul Conservator, a dispărut complet de pe scena politică suceveană.

Dacă celelalte două partide de opoziţie, PSD şi PNL Suceava, au bătut palma şi au semnat încă din luna martie 2011 protocolul de colaborare în cadrul Uniunii Social Liberale, PC este inexistent şi în momentul de faţă.

Ultimul lider al conservatorilor suceveni a fost Camelia Ignătescu, cea care a ocupat funcţia după ce soţul ei, Costel Ignătescu, şi-a prezentat demisia în vara anului 2010.

La rândul ei, Camelia Ignătescu a renunţat la funcţie la începutul acestui an, moment din care de Partidul Conservator Suceava s-a ales praful.

 

Nimeni nu pare să mai ştie câţi membri are PC în judeţ

Asta nu înseamnă că şi înaintea demisiei ultimului lider, conservatorii se puteau mândri la Suceava cu performanţe politice excepţionale, rezultatele la ultimele alegeri fiind dezastruoase.

În momentul de faţă, nimeni nu pare să mai ştie câţi membri are PC în judeţul Suceava, cine le este liderul şi cine reprezintă partidul în cadrul Uniunii Social Liberale.

De asemenea, sediul Organizaţiei Judeţene Suceava a PC, aflat în clădirea fostei Administraţii a Pieţelor de lângă Piaţa Centrală, stă complet nefolosit, conservatorii nemaiavând în momentul de faţă nici un loc unde să se întâlnească.

 

478 de lei, factura la energie electrică

Mai mult, faptul că nici un membru al PC nu a mai trecut de mult timp pe la sediul din Suceava este demonstrat şi de o hârtie lăsată în uşă de conducerea Administraţiei Pieţelor, care îi înştiinţează pe conservatori că au de plătit 478 de lei, reprezentând contravaloarea consumului de energie termică pentru suprafaţa de aproape 45 de metri pătraţi, din perioada 2 martie – 30 aprilie 2011.

 

Gheorghe Băncescu: Vom reîncepe activitatea la Suceava

Aflat într-o situaţie în care pare să nu conteze pe scena politică suceveană, Partidul Conservator are totuşi un membru despre care se spune că a fost desemnat să refacă filiala judeţeană. Este vorba despre omul de afaceri Gheorghe Băncescu, care ne-a declarat că nu intenţionează să mai păstreze sediul oferit de Primăria Suceava în apropierea Pieţei Centrale.

Băncescu spune că intenţionează să mute sediul PC Suceava în cartierul Zamca. El a precizat că nu îl interesează ce au făcut foştii lideri ai PC Suceava, Costel şi Camelia Ignătescu.

„Ne vom interesa să vedem dacă sunt datorii la sediul din centrul Sucevei, după care îl vom muta în cartierul Zamca. Oricum, după 15 august vom avea o situaţie exactă a membrilor noştri de partid şi vom reîncepe activitatea la Suceava”, a spus Gheorghe Băncescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sediul PC Suceava stă nefolosit de câteva luni.
 Vizualizări articol: 703 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Sediul PC Suceava stă nefolosit de câteva luni3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Factura trimis de
(28 iul 2011, 11:48:39
Energie termica sau electrica nu e totuna. Nu ca ar avea vreo relevanta in cazul de fata, dar unui jurnalist care se respecta nu trebuie sa ii "scape" asemenea greseli.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei