Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 iul 2011 - Anul XVI, nr. 176 (4774)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cătuşe

Cei patru fraţi acuzaţi că terorizau un sat întreg, împreună în arest

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei patru fraţi din satul Feteşti, comuna Adâncata, care în urmă cu aproximativ trei săptămâni au provocat un scandal monstru printre consătenii lor, sunt împreună în arest.

La câteva zile după scandal, au fost arestaţi trei dintre fraţii Puşcaşu, Florin, de 27 de ani, Radu şi Tudor, ultimii doi în vârstă de 19 ani, iar ieri a fost încarcerat în celulele de la subsolul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava şi cel de-al patrulea frate, Sebastian, de 25 de ani.

Iniţial, acesta a fost internat la Secţia de Psihiatrie Burdujeni, întrucât existau indicii că ar suferi de afecţiuni psihice. Medicii psihiatri însă au stabilit că tânărul a comis faptele cu discernământ, Sebastian Puşcaşu primind ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, iar ieri mandat de arestare preventivă. Acuzaţiile: ultraj contra bunelor moravuri, violare de domiciliu, distrugere, lovire sau alte violenţe şi ameninţare.

Duminică, 10 iulie, trei dintre fraţi, Florin, Sebastian şi Radu, l-au agresat pe gestionarul unui bar din localitate. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliţiei municipiului Suceava, precum şi agenţi ai posturilor de poliţie Adâncata şi Hânţeşti, care au aplanat scandalul şi, pentru că suspecţii nu erau de găsit, le-au pus citaţii la poartă, chemându-i la audieri a doua zi.

În timp ce echipa operativă se întorcea spre Suceava, la ora 23:45, poliţiştii au fost anunţaţi prin 112 despre faptul că cei trei fraţi au atacat cu pietre casa paznicului comunal, distrugându-i geamurile şi acoperişul din azbest. Oamenii legii s-au dus la faţa locului, iar în timpul cercetărilor au fost sesizaţi că cei trei suspecţi, cărora li s-a alăturat şi cel de-al patrulea frate, Tudor Puşcaşu, au atacat cu pietre şi altă casă, distrugând geamul termopan de la o fereastră şi acoperişul din tablă.

Pentru a încerca să scape de acuzaţii, cei patru fraţi şi-au distrus ferestrele şi uşile de la casa lor, precum şi porţiuni din gard, vrând astfel să pară victime în toate aceste scandaluri. Poliţiştii au însă indicii clare că vina le aparţine în exclusivitate, mai mulţi localnici din Adâncata reclamând că au fost ameninţaţi sau agresaţi de aceştia. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cei patru fraţi acuzaţi că terorizau un sat întreg, împreună în arest.
 Vizualizări articol: 663 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Cei patru fraţi acuzaţi că terorizau un sat întreg, împreună în arest5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei