Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 iul 2011 - Anul XVI, nr. 166 (4764)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Şofer pericol public

Beat şi fără permis, la volanul unei maşini furate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din municipiul Vatra Dornei, a fost prins de poliţie beat şi fără permis la volanul unei autoutilitare pe care tocmai o furase din incinta unei societăţi la care a lucrat o scurtă perioadă de timp. El a fost depistat în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 2.30.

La acea oră, un echipaj mixt din cadrul poliţiei locale, aflat în serviciu de patrulare pe strada Dornelor, a observat o autoutilitară care circula cu farurile stinse, mai mult, şoferul evitând în ultimul moment coliziunea cu un autoturism parcat.

S-a plecat imediat în urmărirea maşinii suspecte, şoferul autoutilitarei trăgând pe dreapta. La volanul maşinii se afla un tânăr în vizibilă stare de ebrietate, ulterior stabilindu-se că este vorba de Andrei Gheorghică, în vârstă de 20 de ani, din municipiul Vatra Dornei, care nu are permis de conducere. El a fost verificat pe loc cu etilotestul, acesta indicând o valoare de 0,99 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, echivalentul unei stări avansate de ebrietate. Acesta a fost condus imediat la Spitalul Municipal Vatra Dornei, unde i s-au recoltat două probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

Continuând cercetările, poliţiştii din Vatra Dornei au stabilit că autoutilitara a fost furată din incinta depozitului unei societăţi locale, acolo unde tânărul în vârstă de 20 de ani a lucrat timp de circa o lună de zile.

Şoferul de 20 de ani va fi cercetat pentru comiterea a trei infracţiuni: furt, conducerea unui autovehicul fără permis şi conducerea unui autovehicul cu o îmbibaţie de peste 0,80 grame alcool per litru în sânge.

Având în vedere toate aceste aspecte, poliţiştii au decis, ieri, să-l reţină pe şofer. Introdus în arest pe baza ordonanţei pentru 24 de ore, Andrei Gheorghică urma să fie audiat de procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, pentru a se stabili dacă se impune prezentarea acestuia în faţa instanţei, cu propunere de arestare preventivă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Beat şi fără permis, la volanul unei maşini furate.
 Vizualizări articol: 1919 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Beat şi fără permis, la volanul unei maşini furate5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bizonul cu ca[pul de gaina a lovit din nou trimis de
(17 iul 2011, 21:39:10
Noroc ... ca masina de gunoi era in garaj...
2.   Si cati o sa mai fie trimis de
(17 iul 2011, 21:40:03
buna ziua. dupa parerea mea.. acest tanar nu va patiti nimic...deoarece..cateodata legea...ii protejeaza...si nu inteleg de ce.?? Oare ii incurajeaza??.Sincer dupa parerea mea o sa ii dea probabil o suspendare..si atat ca masari nu se vor lua niciodata..daca nu sau luat acum trei ani..cand un tanar..la fel era beat,masina a furat-o si a si omorat o fata de 20 de ani... si a luat 3 ani si 6 luni cu suspendare...Si acum e liber ca pasarea cerului, iar fata e moarta si el nu a platit..de ce mai se spune ca exista JUSTITIE...????? E un cuvant in care multa lumea nu mai crede, eu una in justitia din Romania nu am increderea ..si mai mult daca e vorba de Vatra Dornei.Va multumesc

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei