Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 iun 2011 - Anul XVI, nr. 151 (4749)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

I s-a înfundat

Reţinut acum 12 zile, arestat ieri pentru contrabandă cu ţigări

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Unul dintre sucevenii reţinuţi în urmă cu aproape două săptămâni sub acuzaţiile de aderare la un grup infracţional organizat şi contrabandă cu ţigări a stat în libertate doar până luni după-amiază. Rareş Sergiu Onoi, din Suceava, a fost arestat ieri preventiv pentru o perioadă de 29 de zile într-un alt dosar desprins din cel care i-a adus o privare de libertate de 24 de ore, acum 12 zile.

Joi, 16 iunie, Rareş Sergiu Onoi a fost reţinut de procurorii Direcţiei pentru Investigarea Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava, iar a doua zi a ajuns în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă alături de alte nouă persoane. Tribunalul Suceava a respins cererea Parchetului, soluţia de lăsare în libertate fiind menţinută şi la Curtea de Apel Suceava, care a constatat că pentru persoanele respective s-a început urmărirea penală pentru o serie de fapte şi s-a cerut arestarea lor pentru alte fapte.

Alături de Onoi, judecătorii de la Tribunalul Suceava au mai emis ieri alte două mandate de arestare. Este vorba de George Pătrăucean, din Straja, şi Dimitrie Reuţ, din Vicovu de Sus. Pentru alte două persoane s-a dispus disjungerea cauzei şi judecarea într-o altă zi deoarece nu s-au îndeplinit toate procedurile legale. Este vorba de Georgel Reuţ, fratele lui Dimitrie, şi Aurel Cruţ, ambii din Vicovu de Sus, şi care nu au ajuns în faţa instanţei pentru că au dispărut de acasă.

Surse judiciare susţin că şirul arestărilor în cazul persoanelor acuzate de contrabandă cu ţigări va continua. Din cauza volumului mare de muncă, în urmă cu aproape două săptămâni, la sediul DIICOT Suceava au fost aduse 60 de persoane pentru audieri. Ulterior, au fost chemaţi şi alţi indivizi la audieri, iar pentru o parte dintre ei s-a cerut şi s-a obţinut arestarea preventivă.

Acuzaţiile care li se aduc atât celor trei persoane arestate ieri, cât şi celorlalţi care au legătură cu acest dosar, sunt de constituire, aderare sau sprijinire a unui grup infracţional organizat şi contrabandă cu ţigări. Marfa era adusă din Ucraina, pe fâşia verde sau prin Punctul de Trecere a Frontierei Siret, şi apoi revândută în România, în special în zona oraşului Roman.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reţinut acum 12 zile, arestat ieri pentru contrabandă cu ţigări.
 Vizualizări articol: 2491 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Reţinut acum 12 zile, arestat ieri pentru contrabandă cu ţigări4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei