Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 iun 2011 - Anul XVI, nr. 143 (4741)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Atenţie!

Dispozitiv pus la un bancomat din Suceava, pentru a fura banii clienţilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi indivizi rămaşi neidentificaţi au montat un dispozitiv la un bancomat din municipiul Suceava, cu intenţia de a bloca banii pe care clienţii doreau să-i scoată din aparat, informează Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

Vineri, în jurul prânzului, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de reprezentantul unei unităţi bancare cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras o sumă de bani dintr-un bancomat.

Agenţia bancară cu pricina este situată în municipiul Suceava, pe Calea Obcinilor, iar bancomatul este amplasat în interior, cu interfaţa de utilizare în exterior, la stradă.

Din verificările poliţiei a reieşit că în seara zilei de joi, 16 iunie a.c., în jurul orei 19:30, persoane necunoscute au lipit în faţa fantei de eliberare a numerarului de la bancomat un dispozitiv care bloca banii ce urmau a fi eliberaţi clienţilor de aparat.

Ulterior, au aşteptat până la sosirea unui client, care a introdus cardul în bancomat, solicitând suma de 3.000 de lei. Văzând că nu reuşeşte să scoată banii, clientul a plecat, însă, imediat, au apărut aceleaşi persoane care au demontat dispozitivul aplicat şi au sustras doar suma de 910 lei din cei 3.000 de lei blocaţi.

„Cu ocazia cercetării la faţa locului a fost identificată, în spatele clapetei de asigurare a fantei, suma de 2.090 lei”, a declarat, ieri, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul principal Gabriel Panţiru, precizând că ancheta continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dispozitiv pus la un bancomat din Suceava, pentru a fura banii clienţilor.
 Vizualizări articol: 4621 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.14/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.1 din 7 voturi
Dispozitiv pus la un bancomat din Suceava, pentru a fura banii clienţilor3.157

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hehe trimis de
(20 iun 2011, 11:44:28
Teoretic, treaba ar trebui sa fie rezolvata. Orice banca are o camera video ce are in cadru si bancomatul. Ar fi ciudat ca acum sa fie stricata camera sau, de ce nu, aceasta sa nu existe. Deci, spor la treaba !
2.   Naiv trimis de
(20 iun 2011, 18:44:57
Purtatorul acesta de cuvant al Politiei este de o naivitate cretina: cum sa spui tu unde erau banii de nu i-au putut sustrage hotii pe toti - ca sa stie unde sa caute data viitoare?winking
3.   Camera video ce spune... trimis de
(21 iun 2011, 08:58:53
Camera video ce spune...Poliţia trebuia deja să-i aresteze...Instituţia ,acţionează oare in funcţie de salariile mici pe care le are , păstrând relaţia : statul se face că ne plăteşte - noi ne facem că accţionăm si prindem faptaşii la Sf Aşteaptă !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei