Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 iun 2011 - Anul XVI, nr. 142 (4740)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Astăzi

Sucevenii, premiaţi de municipalitate pentru că renunţă la deşeurile electrice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii care vor renunţa astăzi la deşeurile electrice vor fi premiaţi de municipalitatea suceveană. Viceprimarul Sucevei Lucian Harşovschi a declarat ieri, într-o conferinţă de presă, că toţi sucevenii care vor renunţa la orice aparat electric vechi sau defect, pe care îl vor putea depune la unul dintre cele şapte punte de colectare amenajate în Suceava, vor participa automat la tombola cu premii.

„Primăria municipiului Suceava este interesată de debarasarea selectivă de toate felurile, fie că este vorba de colectarea deşeurilor de hârtie, plastic sau carton, fie că se colectează echipamente electrice şi electronice. Faţă de alte campanii, cum a fost <Marea debarasare>, de această dată oferim şi premii sucevenilor care renunţă la echipamentele electrice vechi sau defecte. Premierea va avea loc sâmbătă, la ora 18:00, în parcul Florea Vladimir, vizavi de primărie”, a declarat viceprimarul Harşovschi.

 

„Stimularea populaţiei să colecteze selectiv”

El a mai completat că, oferind premii sucevenilor, se urmăreşte „stimularea populaţiei să colecteze selectiv”. La ultimele trei campanii de colectare a deşeurilor electrice <Marea debarasare>, din lunile decembrie, martie şi mai, s-au adunat circa 2,2 tone de deşeuri electrice, electro-casnice şi electronice, printre care 62 au fost doar monitoare. Trebuie să le mulţumesc şi celor 25 de elevi voluntari de la Şcoala Filadelfia şi Colegiul de Artă <Ciprian Porumbescu> Suceava care au împărţit flyere prin oraş, au lipit afişe cu campania <Locul deşeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare!>. Sâmbătă ei vor fi printre suceveni, îmbrăcaţi în tricouri inscripţionate cu campania de debarasare, pentru a oferi informaţii utile”, a mai completat Harşovschi.

 

Punctul central de colectare, vizavi de primărie

Punctul central de colectare a deşeurilor va fi amenajat în parcul Florea Vladimir (vizavi de primărie). Vor fi amenajate şi câteva puncte de colectare provizorii, în Piaţa Centrală – în parcare (str. Petru Rareş), str. Staţiunii, supermarket Premier, str. Calea Burdujeni, vizavi de intrarea în Piaţa Agroalimentară, b-dul George Enescu, vizavi de fostul magazin Curcubeul, str. Gării, în parcul din faţa Gării, cartier Zamca - lângă Radio As.

Campania de reciclare a deşeurilor electronice - “Locul deşeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare!”, care se desfăşoară astăzi în Suceava, a fost iniţiată de Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec, împreună cu Primăria Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii, premiaţi de municipalitate pentru că renunţă la deşeurile electrice.
 Vizualizări articol: 992 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Sucevenii, premiaţi de municipalitate pentru că renunţă la deşeurile electrice5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei