Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 mai 2011 - Anul XVI, nr. 110 (4708)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sex contra cost

Livra prostituate, printre care şi minore, în motelurile şi hotelurile din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din cartierul Burdujeni, a fost reţinut, aseară, pentru 24 de ore, fiind acuzat că, în ultimii trei-patru ani, a fost proxenetul mai multor prostituate, printre care şi minore, care îşi ofereau serviciile sexuale în hotelurile şi motelurile de pe raza municipiului Suceava.

Respectivul se numeşte D.A. şi este acuzat, de asemenea, şi că a vândut o tânără unui proxenet italian, individ care intenţiona să o ducă pe fată în Italia şi să o pună se prostitueze.

D.A şi-a petrecut noaptea în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, capetele de acuzare fiind: trafic de persoane, trafic de minori şi proxenetism.

 

Partide de sex contra 100-200 de lei ora

Potrivit unui comunicat al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Suceava, D.A. era monitorizat încă din luna iulie a anului trecut.

În perioada 2008-2011, suspectul, susţin anchetatorii, a racolat mai multe tinere de pe raza judeţului Suceava şi Botoşani, pe care le-a obligat să se prostitueze, majoritatea sumelor de bani intrând în buzunarele sale.

Ofiţerii BCCO, sub coordonarea unui procuror din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava, au audiat până în prezent cinci dintre victime, iar două dintre acestea sunt minore.

Fetele au povestit că proxenetul le oferea şi cazare, iar partidele de sex erau intermediate de către acesta, preţul pentru o oră de amor fiind între 100 şi 200 de lei, partidele de sex având loc în unităţi de cazare de pe raza municipiului Suceava sau a unor localităţilor limitrofe.

 

Proxenetul italian a rămas şi fără bani şi fără prostituată

Ofiţerii BCCO Suceava susţin, de asemenea, că în cursul lunii septembrie a anului trecut, D.A. a fost cooptat de către un cetăţean italian, D. V., care i-a cerut suceveanului să racoleze tinere pentru a fi duse în Italia şi folosite la prostituţie.

D.A. se arată în comunicatul anchetatorilor, a găsit o tânără, însă aceasta şi-a dat seama de intenţiile celor doi proxeneţi şi a refuzat să plece în Italia.

Suspectul nu a renunţat la ideea de a racola prostituate pentru Italia şi, la începutul lunii octombrie 2010, a găsit o altă fată, pe care a transportat-o cu un taxi în localitatea Turnu-Severin, judeţul Mehedinţi, unde s-a întâlnit cu proxenetul italian. D.A. a primit 2500 de euro de la D. V., care ulterior i-a spus victimei pentru ce are de gând să o ducă în Peninsulă, fata refuzând să mai meargă în Italia şi ameninţându-l pe italian că dacă nu o lasă să plece îl va denunţa la poliţie.

 

Percheziţie în locuinţa proxenetului

În cursul zilei de ieri, se arată în comunicatul BCCO Suceava, a fost făcută o percheziţie domiciliară la locuinţa lui D.A..

“Au fost identificate şi ridicate în vederea cercetărilor două telefoane mobile, două cartele SIM, sumele de 1.250 de euro şi 800 de lei, precum şi mai multe înscrisuri cu valoare probatorie. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţii infracţionale, identificarea şi tragerea la răspundere a tuturor participanţilor”, precizează anchetatorii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Livra prostituate, printre care şi minore, în motelurile şi hotelurile din Suceava.
 Vizualizări articol: 5809 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.14/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 14 voturi
Livra prostituate, printre care şi minore, în motelurile şi hotelurile din Suceava4.1514

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hmm...barguan asta e un jeg... trimis de
(12 mai 2011, 11:17:26
poate in paranie i-o dau si lui la fund pe 100 lei ora...
2.   Buna buna trimis de
(12 mai 2011, 11:37:42
Pe ce strada sta asta din fotografie ca o vreau si eu
3.   Realitatea trimis de
(12 mai 2011, 12:17:40
Ce-mi place mie cand aud ca politistii stiuau si il monitorizau de anul trecut, dar nu o intervenit sa le salveze pe minore, tipic politiei romane care ce cele mai multe ori, ei provoaca violuri si fac abuz de putere!
4.   Good guys bad gays trimis de
(12 mai 2011, 12:37:37
Asta este o știre despre acțiunile ofițerilor de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate. Bravo lor, asta le este fișa postului, vor fi premiați cu mulțumiri ministeriale și strîngeri de mână (în tocul de la ușă!)
Dar, MONITORULE, pe când un articole cu și despre ofițerii de la Crimă Organizată?
4.1  RE: Good guys bad gays trimis de
(12 mai 2011, 12:42:23
Bre, dar ce-am uitat: Tata Onea, hai să ne trăiești bădie 200 de ani ca cioara. Să-ți deie D-zeu sănătate la găini iar matale mai mult decât îți poți dori!
5.   MENTALITATE,,,,,,,,,,,,,,,,,, trimis de
(12 mai 2011, 12:50:41
Ce sa facem asta n e-a adus democratia somaj,,minciuna si prostitutie ,daca fetele nu au bani ce sa faca ,,sant si femei cu copi minori care se plimba cu camioanele ca sa faca un ban pt. o paine si o sticla de ulei asta am vrut asta avem ? putina rabdare o sa vina si mai greu cu asa alesi, guvernanti care neau adus la sapa de lemn .
5.1  RE: MENTALITATE,,,,,,,,,,,,,,,,,, trimis de
(12 mai 2011, 16:08:52
La ce se preteaza muicile astea cu ce-ai vrea sa se plimbe ? Cu pontiac-uri sau cu ferrari-uri ? Democratia e ca si scoala : pe prost il prosteste si pe destept il desteapta . Daca ti-e dor de socialism, lasa calculatorul, apuca-te sa stai de nebun la cozi (imaginare), plimba-te cu bicicleta, toarna-ti berea in peturi de la ulei, bea la micul dejun niste nechezol, mananca 1kg de carne pe luna, regleaza din soia si peste. Si pe 1 mai si pe 23 august baga 4 mici . Mici MICI .
5.2  RE: MENTALITATE,,,,,,,,,,,,,,,,,, trimis de
(12 mai 2011, 16:23:05
Mie mi se pare ca ai descris situatia de fapt actuala din Ro, yoyo1
5.3  RE: MENTALITATE,,,,,,,,,,,,,,,,,, trimis de
(12 mai 2011, 17:06:04
Îmi daț șî mii voi sî ma bag în șearta voastrî ca si li spun la feti și ar trebui sî facî?
6.   Prostituate trimis de
(12 mai 2011, 18:17:01
probabil ca PDL a terminat de livrat gălețile, mai așteptăm oferte
7.   VAI DOAMNA PISSDUTZA ... trimis de
(13 mai 2011, 09:20:52
DUPA CE CA V-ATI PUS UN NUME ATAT DE MARET , SI PREDESTINAT..MAI VRETI SA O FACETI SI PE-A IMPRESARUL SI INTREBATI :"voi sî ma bag în șearta voastrî ca si li spun la feti și ar trebui sî facî?"ATENTIE INSA ! PROXENETUL ..S-AR PUTEA SA SARA PE D-VOASTRA !
7.1  RE: VAI DOAMNA PISSDUTZA ... trimis de
(13 mai 2011, 10:26:04
Raspund dupa unșpi câ trebi sî-i scriu șî lu puiuțu. Sîmt eu cî o sî am o surprizî di la monitori so sîl văd pi pui!
8.   PT PISSDUTZA trimis de
(13 mai 2011, 11:03:47
POATE AUDE MONITORUL SI VA PUBLICA POZA PROXENETULUI ...SAU O FI VREUNUL ...DIN AIA CARE NU SE LASA POZAT ...ARE APLECARE DOAR SPRE" FAPTE MARETE"- SI -I RUSINE CA SI LA CAL CAND RASTOARNA CARUTA ...
8.1  RE: PT PISSDUTZA trimis de
(13 mai 2011, 11:33:29
Bini uăi cî ma strîgi pi mini sî vorbesti cu altu!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei