Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 apr 2011 - Anul XVI, nr. 98 (4696)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 28 aprilie – 4 mai

Campania „Redirecţionează 2% către SMURD” 

Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor interesaţi de această campanie şi care doresc să sprijine acţiunea, se vor organiza, în fiecare sfârşit de săptămână, până pe 8 mai, două puncte de lucru şi de informare în incinta Shopping City Suceava (vineri, între orele 16:00 – 19:00, sâmbătă şi duminică, între orele 10:00 – 13:00). Aceste puncte de lucru vor fi deservite, pe bază de voluntariat, de echipe mixte de paramedici de la ISU Suceava şi de voluntari de la Şcoala Postliceală Sanitară din municipiul reşedinţă de judeţ.

 

Extrem Monster Truck Show

În perioada 28 aprilie – 1 mai, sucevenii, şi nu numai, au ocazia să vadă în parcarea Shopping City Suceava un show automobilistic de excepţie, prezentat de Extrem Cascaders Team din Ungaria. În cele 70 de minute de show, se pot vedea reprezentaţii de Monster Truck, BMW Drift, Gladiator, Fire Show, Pirotehnist Show, cascadorii pe două roţi cu maşina şi multe alte surprize. Program: joi, 28 aprilie, şi vineri, 29 aprilie, ora 18:30, sâmbătă, 30 aprilie, şi duminică, 1 mai, ora 15:00. Preţ bilet: adulţi 25 de lei, copii 20 de lei. 

 

“Dumnezeul răbdării şi al mângâierii”

Până pe 1 mai, puteţi vizita la City Gallery (Shopping City Suceava) expoziţia de icoane “Dumnezeul răbdării şi al mângâierii”.

Expoziţia doreşte să dezvăluie atât frumuseţea icoanelor pictate pe sticlă sau lemn, fragmente de mărturisire prin culoare, linie, semn, simbol, tradiţie şi, mai presus de toate, credinţă.

 

Joi, 28 aprilie

Superconcert Anda Adam

Începând cu ora 19:00, Galleria Suceava vă invită la superconcertul marca Anda Adam, în cadrul căruia se vor acorda şi marile premii ale campaniei "Tombola marilor premii", ce constau în trei sejururi de cinci zile la Mamaia, la hotelul Tomis.

La Suceava, Anda Adam va prezenta publicului din Galleria atât piesele consacrate, dar şi ultimele sale noutăţi în materie de muzică de pe albumul "Queen of Hearts", inclusiv superhiturile "Love on you" şi "Show me" (feat. DDY).

 

Cetina, în Padrino

În Padrino, se încinge o horă mare pe ritmurile deja cunoscute ale formaţiei Cetina, la Seara Bucovineană, începând cu ora 22.30. Pentru că este seară studenţească, Padrino oferă o reducere de 15% după ora 24.00. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Vodka party, la Hollywood

Cei care fac o rezervare de minim şase persoane la masă şi, neapărat, patru fete petrecăreţe primesc o sticlă de votcă din partea casei!


Vineri, 29 aprilie

Lansare de carte, “Forţa politică a femeilor”

De la ora 17:00, vă invităm la City Gallery, din incinta Shopping City Suceava, la lansarea volumului „Forţa politică a femeilor”, în prezenţa unora dintre coautori.Evenimentul face parte din proiectul de promovare la nivel naţional a cărţii şi a mesajului de implicare a femeilor în viaţa politică, demarat pe 14 aprilie, la Bucureşti.Va lua cuvântul Andreea Paul (Vass), alături de invitaţii săi speciali: Florin Cîntic, Sanda-Maria Ardeleanu, Angela Zarojanu şi Marta Timofeiov.

 

Latino Party, la Padrino

Distracţie pe ritmuri de salsa, samba, merengue... Lasă-te purtat de latino marca Padrino. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Petrecere românească, la Hollywood

Cei care fac o rezervare de minim şase persoane la masă şi, neapărat, patru fete petrecăreţe primesc o sticlă de votcă din partea casei. Te aşteaptă cele mai bune hituri româneşti!

          

Sâmbătă, 30 aprilie

Sport

Handbal, Liga Naţională, sala LPS, ora 11.00

CS Universitatea Suceava – HC Odorhei

Rugby, Divizia Naţională, teren Unirea, ora 11.00

CSM Bucovina Suceava – Poli Iaşi

 

Teatru pentru copii, la Galleria Suceava
De la ora 11:30, Teatrul pentru Copii şi Tineret "New Talents" va prezenta în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj) piesa "Păcală în satul lui". Accesul este gratuit!

 

Distracţie la Padrino

Distracţie în stil Padrino, pe cea mai bună muzică de pub şi cea mai cool atmosferă din oraş.

 

Petrecere la Office Club

Dacă vreţi să simţiţi atmosfera de club şi să vă număraţi printre cei care fac parte din ea, sunteţi aşteptaţi la Office Club, să petreceţi până în zori. Atmosferă întreţinută de Michael Keptter. Rezervări: 0735 168 111.

 

Bracelet party, la Hollywood

Fiecare persoană primeşte, după preferinţă, câte o brăţară: roşie - du-te şi deranjează pe altcineva!; albastră: sunt cu prietenul/prietena; galbenă: sunt timid(a), fă tu primul pas; verde: la mine sau la tine???… iar fiecare masă de cel puţin şase persoane, cu minim patru fete, primeşte din partea casei o sticlă de votcă.Rezervări: 0755 571 749.

 

Duminică, 1 mai

Finala Miss Bucovina, Shopping City Suceava

Pe 1 mai, Shopping City Suceava vă propune un spectacol de frumuseţe, muzică şi dans. Începând cu ora 16:00, veţi cunoaşte concurentele la titlul de „Cea mai frumoasă fată din Bucovina”. În urma preselecţiilor organizate de către Shopping City Suceava şi Just Models, în perioada 16-17 aprilie, în Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului, Fălticeni, Rădăuţi şi Suceava, au fost alese candidatele care au şansa de a câştiga titlul de Miss Bucovina şi premii în valoare totală de 3.000 de euro. 

Tot atunci, veţi afla şi cine este posesorul unui autoturism Volkswagen Polo, marele premiu al Tombolei Aniversare „3 ani Shopping City Suceava”, oferit de Shopping City Suceava şi AutoMitric Suceava, dealer autorizat Volkswagen, precum şi ultimii câştigători ai premiilor săptămânale asigurate de Carrefour Suceava şi Baumax Suceava. 

Invitaţi: Andreea Bălan şi Petrişor Ruge, cu un show special, care cuprinde stiluri de dans diferite şi multe costume.

 

Luni, 2 mai

Maestrul Radu Beligan, pe scena suceveană

Maestrul Radu Beligan va fi prezent la Suceava, la Casa de Cultură a Sindicatelor, începând cu ora 19:00, în spectacolul „Egoistul” de Jean Anouilh. Alături de maestrul Beligan, pe scena Casei de Cultură vor mai juca actorii Simona Bondoc, Sanda Toma, Lamia Beligan (fiica maestrului Beligan), Medeea Marinescu, Ileana Olteanu, Cesonia Postelnicu, Damian Crâşmaru, Mihai Niculescu, Tomi Cristin, Silviu Biriş. Biletele costă 80 de lei (60 de lei – elevi, studenţi şi pensionari, în limita a 200 de bilete) şi se pot procura de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava (intrare B, etaj 1).


Marţi, 3 mai

Expoziţie de artă plastică, La Galeria Auditorium

Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava şi Asociaţia de Artă „Nicolae Tonitza” (TAG - Tonitza Art Group) organizează, la ora 18:00, la Galeria Auditorium, expoziţia de artă plastică „Static & Dinamic”.

Alături de cei doi invitaţi de la Universitatea de Arte „George Enescu” Iaşi, Alexandru Racu şi Olga Godovaniuc, expun membrii TAG: Angelica Mirela Pagu, Alina Elena Lăzăreanu, Andreea Alexandra Juduc, Ana-Maria Ovadiuc, Cristina Lauric, David Croitor, Gabriela Popoveniuc, George Şpaiuc, Ionela Cezara Olaru, Ioana Poiată, Mihai Pînzaru PIM şi Rodica Postolache.

 

Recital vocal susţinut de soprana Georgeta Stoleriu

Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava şi Studioul de Muzică Veche Bucureşti organizează, la ora 19:00, la Auditorium „Joseph Schmidt” (str. Universităţii, nr. 13, Corpul F), un recital vocal susţinut de soprana Georgeta Stoleriu, acompaniată de Verona Maier (pian) şi Anca Iarosevici (viola da gamba).

Vor fi prezentate lucrări muzicale medievale, baroce, clasice şi moderne. Informaţii pentru bilete se pot obţine apelând numerele de telefon 0742-242.281 şi 0745-304.871.

 

Fuego, la Suceava

Fuego va susţine la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava concertul extraordinar „Rugă pentru flori”. Spectacolul va începe la ora 19:00. Biletele costă 35 de lei (25 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari, în limita a 100 de bilete).

 

Marţea veselă, la Padrino

Mişcare maximă la Marţea Veselă, în Padrino. Pe la ora 19:00, începe distracţia. Dacă eşti curioasă/curios, treci să vezi cum evoluăm. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1212 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei