Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 apr 2011 - Anul XVI, nr. 92 (4690)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Înfiorător

Şi-a scos fiica strivită de sub roţile autocamionului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şi-a scos fiica în vârstă de doi ani de sub roţile autocamionului, sperând că mai este în viaţă, însă trupul acesteia fusese strivit sub roţile colosului. Aceasta este imensa dramă a tatălui care şi-a călcat din greşeală fetiţa, într-un accident de un tragism înfiorător.

După cum a relatat Monitorul de Suceava în ediţia de ieri, cumplitul accident s-a petrecut luni, în jurul orei 15.30, pe un drum neclasificat din satul Reuseni, comuna Udeşti.

Gheorghe Struţ, în vârstă de 34 de ani, care lucrează ca şofer la o firmă de construcţii din Suceava, venise acasă, la Reuseni, pentru a lua masa. Aşa cum obişnuia, a făcut câteva manevre în faţa porţii, pentru a-şi parca maşina. Din păcate, unica sa fiică, ieşită din curte pentru a-l întâmpina, a ajuns în spatele colosului. Bărbatul nu a observat-o şi, în timp ce parca, a trecut peste trupul ei.

Micuţa era singura fiică a cuplului, soţia bărbatului fiind plecată la muncă în Spania. Din punctul de vedere al poliţiei lucrurile sunt clare. Accidentul s-a produs din cauza nesupravegherii corespunzătoare a copilului în vârstă de doi ani. Totodată, poliţia a sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă şi Autoritatea Rutieră pentru efectuarea cercetărilor, întrucât conducătorul auto se afla în timpul orelor de program. Trecând peste aceste aspecte care ţin de proceduri, surse judiciare precizează  că din punct de vedere legal şoferului în vârstă de 34 de ani nu-i poate fi imputat mare lucru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şi-a scos fiica strivită de sub roţile autocamionului.
 Vizualizări articol: 866 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Şi-a scos fiica strivită de sub roţile autocamionului4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Doamne fereste ... trimis de
(20 apr 2011, 12:15:37
Ce sa-i mai impute bietului om ? Asa o nenorocire il marcheaza toata viata . Cine trebuia sa aiba grija de copil de ce nu l-a supravegheat ? Fereasca Dumnezeu pe toata lumea de asa ceva !
1.1  RE: Doamne fereste ... trimis de
(20 apr 2011, 16:12:11
..bunicasad
2.   * trimis de
(20 apr 2011, 12:19:08
Viaţa îmbracă atât de multe forme
Încât neprevăzutul .. nu-i prevăzut
În final moartea vine să confirme
Un colţ de viaţă ce niciodată n-ai văzut

Nu s-au inventat ( încă ) cuvinte
Să poată cuprinde’n descriere aşa ceva
Fiindcă astfel de accidente
Niciodată NICIODATĂ nu se pot uita

Condoleanţe pentru tine şi familia ta !
3.   Ingrozitor trimis de
(20 apr 2011, 14:18:59
ingrozitor... ce cruce va duce omul asta toata viata...
4.   Comentariu trimis de
(20 apr 2011, 15:13:03
DUMNEZEU SA II IERTE.
5.   ... trimis de
(20 apr 2011, 15:14:57
Cine nu este parinte nu are cum sa isi inchipuie ce durere poate fi in sufletul acelui om. Am auzit stirea ieri, la televizor si, instinctiv, m-am uitat la fetita mea care are tot 2 anisori.
Cunosc personal un caz in care tatal si-a omorat copilul (tot fetita) cand i-a luat foc apartamentul si a intrat prin fum si foc sa o salveze. Fiind incaltat in bocanci (era militar) nu a observat ca cea mica era pe podea si a calcat-o pe cap. A apucat doar sa auda paraitul craniului.
Nu a mai fost om de atunci si numai parintii lui stiu de cate ori l-au salvat de la sinucidere. Nevasta l-a parasit, copilul mort, si-a pierdut locul de munca pentru ca a clacat psihic... e o cruce foarte grea.
6.   ? trimis de
(20 apr 2011, 17:12:47
cred ca si iadul arata mai bine decit viata nefericitului:(
7.   Jale mare trimis de
(21 apr 2011, 11:08:59
Numai cine trece prin asa momente ,si nu numai ,este durere mare ,greu moment,dificil sa nu se intample nici sarpelui din groapa,dar cand copii si nu numai ei nu sant supravegheati si nu esti atent o fractiune de secunda ,apar lucruri si necazuri greu de trecut si raman urmari toata viata pe care o ai de la D-zeu. Condoleante familei.PS. In viata asta grea si pacatoasa si grea pe care o ducem fiecare dintre noi,in lumea asta ai o soarta de la bunul D-zeu si ce ai de patit si destinul la fiecare o ai de patit si de tras .Condoleante fam ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei