Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 apr 2011 - Anul XVI, nr. 91 (4689)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

De ieri

Ginecologii de la Spitalul Suceava nu mai fac chiuretaje la cerere până după Paşte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pentru a primi cum se cuvine cel mai important moment al trăirii creştine, Învierea, în Săptămâna Mare, medicii de la Spitalul Suceava şi de la cabinetele particulare din municipiu nu mai fac întreruperi de sarcină. Ca în fiecare an, ginecologii au decis să nu efectueze avorturi, intervenţiile de acest gen fiind amânate, de comun acord cu pacientele, până după Paşte.

Medicul Dumitru Drăgoi a declarat că, din această săptămână, la Spitalul Suceava nu se rezolvă decât urgenţele, ceea ce înseamnă că întreruperile de sarcină vor fi făcute doar în cazuri extreme, respectiv gravide a căror viaţă este pusă în pericol din cauza apariţiei unor complicaţii, cum ar fi hemoragiile.

Astfel, femeile care în zilele ce marchează suferinţele lui Iisus se vor prezenta la Spitalul Suceava în vederea efectuării unui chiuretaj vor fi refuzate, ele fiind obligate să aştepte până după sărbători. În ultima săptămână a postului Paştelui, nu se vor face avorturi la cerere nici în cabinetele particulare.

Ieri, doctorul Dumitru Drăgoi a arătat că în fiecare an există femei care vin la spital sau la cabinetele particulare hotărâte să renunţe la sarcină inclusiv în zilele de Paşte.

„Ai crede că femeile de la ţară sunt mai credincioase decât cele de la oraş, dar nu este aşa. În perioada asta avem solicitări atât de la femei din mediul rural, cât şi din cel urban, dar noi le refuzăm pe toate. Avem dreptul să amânăm o asemenea intervenţie, dacă nu reprezintă o urgenţă”, a arătat medicul.

La Spitalul Suceava, un chiuretaj costă 100 de lei. Lunar, la această unitate sanitară se efectuează, în medie, 50 de avorturi la cerere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ginecologii de la Spitalul Suceava nu mai fac chiuretaje la cerere până după Paşte.
 Vizualizări articol: 1799 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Ginecologii de la Spitalul Suceava nu mai fac chiuretaje la cerere până după Paşte3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ruleta ruseasca! trimis de
(19 apr 2011, 11:23:44
"Ai crede că femeile de la ţară sunt mai credincioase decât cele de la oraş ..." Ce gandire de b_ou cu cabina! De parca daca omori saptamana viitoare si nu asta, esti mai putin criminal! Crima e tot crima, indiferent daca in calendar e zi cu cruce rosie, neagra sau albastra!
2.   ?! trimis de
(19 apr 2011, 11:27:54
Cea mai tampita masura pe care am auzit-o! Daca is asa credinciosi, ar trebui sa nu mai faca deloc avorturi, ca toate sunt crime, fara exceptie de perioada a anului sau zi de sarbatoare.
3.   Aţi luat-o razna trimis de
(19 apr 2011, 11:43:39
dacă era o ştire de ex. că se ia apa într-un cartier mai înţelegeam. adică prin intermediul acestui ziar aflăm că nu se curăţă curul bagaboandelor în săptămâna mare. pe cine interesează acest lucru dacă nu tot pe bagaboande, care aflau că nu pot cotiza 100 de lei când veneau la desf*tut.
4.   Ce animale trimis de
(19 apr 2011, 15:17:17
ce animale de oameni in saptamana mare nu se fac avorturi.bo.....ule doctor crima e crima in orice zi nu numai in saptamana asta.sa se dea o lege pentru putorile care fac acest lucru si pentru doctorasul care le ajuta cativa ani de bulau.f,u.t,u.i in gura de prosti si vagaboande ce sant criminali in serie
5.   Mentalitate trimis de
(19 apr 2011, 15:40:08
Daca la un nebun ai dai o arma ucide si ...e "criminal" o femeie are atite metode de a nu ramine insarcinata si le ignora ,atunci chiar ca e "criminala" si de aici ajungem la aceiasi ideie ..SINTEM RETRASATI SI INAPOIATI chiar daca nu recunoastem.
6.   Cine arunca primul cu piatra trimis de
(19 apr 2011, 23:16:45
Comentati toti si aruncati cu pietre in femei ,dar oare nu e si vina voastra !o sarcina nu vine fara ''ajutorul'' vostrul multe din femeile de care vorbiti nu sunt bagaboante si nici putori sunt femei care asculta de soti iubiti care dupa distractie ce urmeaza nu mai vor :e prea devreme sa avem un copil ! nu avem cu ce sa-l intretinem sau sunt parasite . Judecati si apoi aruncati cu pietre si apoi fiecare i-si duce crucea ! Vor fi judecate de dumnezeu nu de voi !Rusine !
6.1  RE: Cine arunca primul cu piatra trimis de
(20 apr 2011, 00:52:53
tocmai asta e. judeci cu dosul!
7.   :/ :/ trimis de
(20 apr 2011, 05:43:27
foarte .....ETIC din partea lor
:/ :/
serios,maimutelor??
religia asta......
anuntati ma cand Moare!
8.   Pentru anumiti imbecili... trimis de
(20 apr 2011, 10:56:32
Imbecilii care spun ca avortul este o crima trebuie sa raspunda la un lucru : care e crima ?
Sa faci un copil pe care sa nu ai cu ce-l hrani,care sa sufere de cate ori se uita intr-o vitrina , care sa nu vada o ciocolata decat la televizor ,care sta si cerseste ,care este bolnav si tarat de la nastere fiindca mama nu a avut bani de vitamine si calciu sau sa faci un avort si sa nu mai lasi sa apara pe lume un suflet chinuit care sa se adauge la chinurile parintilor ? Este usor de judecat , intradevar este o crima din anumite puncte de vedere dar sa-l faci si sa nu ai nimic sa i oferi e mai mare crima. Femeile nu prea sunt vinovate ca au un bou la ☭ caruia nu-i place prezervativul . Iar masura luata de medici e de bun-simt fiindca macar in Saptamana Mare se pot amana avorturile .
Desi nu prea inteleg la ce ajuta !
9.   De-o parte si alta a frontierei, plans si ras...! trimis de
(25 apr 2011, 00:40:02
,, hristoforii'' medici amana sentinta la moarte a unui copil? Oare dumneavoastra nu stiti de Antropologie? Ceea ce declarati dvs. are mai multe conotatii si este interpretabil pe doua laturi... sunt uimita de gandirea anticipativa si acest simt al selectivitatii ..... Stiti care este alternativa diavolului? o cruce de gheata, iar ,, proiectul divin'' aflat la limita imposibilului, intre doua lumi, descopera ,, dubla personalitate'' a ,, ingerilor de otel'' care aud soapte in ,, ziua tacerii'' . Aceasta imagine a damnatilor va fi reversul medaliei pentru cei care face aceste lucruri , domnilor medici, va spune o studenta!!!!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei