Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 mar 2011 - Anul XVI, nr. 74 (4672)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rădăuţi

Campanie de curăţenie de primăvară

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Campania de curăţenie de primăvară a debutat încă din urmă cu câteva zile în municipiul Rădăuţi. De la primele ore ale dimineţilor localnicii au putut să observe echipe de la serviciul specializat din primăria locală care acţionau pe principalele arte de circulaţie din municipiu şi pe spaţiile verzi din cartierele urbei, echipe care curăţau copacii, igienizau parcurile şi refăceau aleile.

Campania de curăţenie va acoperi întreaga localitate, atât centrul municipiului, cât şi zonele mărginaşe, şi se va derula pe parcursul săptămânilor următoare pentru ca sărbătorile de Paşti să găsească aşezarea cu peste 30 de mii de suflete în curăţenie şi ordine.

Ieri după-amiază, l-am găsit pe primarul municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean, în mijlocul unei echipe de igienizare care acţiona pe o arteră din zona centrală.    

„Am început în urmă cu câteva zile un program de curăţenie, de igienizare, pe suprafaţa întregului municipiu. Am angrenat în acest program şi asociaţiile de proprietari din localitate, mai precis, am pus la dispoziţia asociaţilor unelte pentru curăţenie şi fiecare cetăţean va pune umărul la curăţenia de primăvară în zona în care locuieşte. Ne-am propus ca în următoarele săptămâni să finalizăm această campanie pentru ca, până în ajunul sărbătorilor pascale, municipiul nostru să arate impecabil. Mai mult, pentru Paşte le-am pregătit o surpriză rădăuţenilor, mi-am propus ca municipiul să fie iluminat festiv, dar mai multe amănunte vă voi oferi la momentul oportun”, a declarat Aurel Olărean.

 

Apel către rădăuţeni pentru a efectua lucrări de reparare, igienizare, curăţare

Primăria locală a distribuit pliante în care se face apel la simţul civic al rădăuţenilor, pentru participarea la această campanie, în aşteptarea sărbătorilor pascale.

„Din dorinţa ca spiritul nostru să poată intra în concordanţă cu sărbătoarea, natura şi esteticul, vă adresăm invitaţia de a participa la curăţenia şi întreţinerea spaţiilor verzi, grădinilor, imobilelor”, se arată în îndemnul lansat de administraţia locală.

Gabriel Flutur, directorul Direcţiei Tehnice din Primăria municipiului Rădăuţi, a precizat: „Cu mâna de oameni pe care o avem la dispoziţie am efectuat lucrări specifice sezonului, mă refer la lucrări de curăţire, greblare, toaletare şi întreţinere a spaţiilor verzi de pe principalele artere de circulaţie din municipiu şi în cartierele Mihai Viteazul, Hipodrom, Bogdan Vodă, Obor, precum şi în alte zone. La fel ca şi în anii precedenţi, primăria rădăuţeană face un apel către locuitorii municipiului pentru a primi cum se cuvine sărbătorile de Paşti. În acest sens facem un apel către rădăuţeni pentru a efectua lucrări de reparare, igienizare, curăţare a imobilelor proprietate, dar şi pe domeniul public, în zonele unde locuiesc”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campanie de curăţenie de primăvară.
 Vizualizări articol: 1061 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Campanie de curăţenie de primăvară0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ff bine trimis de
(30 mar 2011, 11:21:32
aveti grija sa faceti curat si la curtea domneasca unde ati pus gard in centru
.......ca se vede oribil zidurile neingrijite.........
dupa grupul scolar pe dealu din partea dreapta poti vedea o priveliste oribila..... cei care locuiesc acolo ar trebui amendati ...........e mare dezordine,,,,,,,,,,,,,,,,,e urit o intrare in oras oribila,,,,,,,,,,,
2.   Comentariu trimis de
(30 mar 2011, 15:08:49
va poftesc si in strada Oituz, neasfaltata de 3-4 ani, mizerie, gropi, in jurul buncarelor de gunoi vin tigani cu caruta, scot gunoiul din tomberon pentru triere, de miros nu mai spun, ciinii il imprastie si va inchipuiti cam ce iese; haite de ciini vagabonzi, la jocul de copii din fata Bl. H6 - daca se poate numi joc de copii - tot pietrisul pus ( pus fara cap ) s-a imprastiat in strada, acolo noaptea vin tineri, betivi, care tipa, petrec pina tirziu in noapte.....si noi ,locatarii, trebuie sa-i ascultam.........s-au taiat copacii din jurul blocurilor, de pe marginea strazii, dar in loc nimeni nu mai pune nimic........ce sa mai spun de praf, se stie cit este............oribil si de nesuportat toata mizeria asta . Parca ne dezumanizeaza, nu credeti? tot griul din jurul nostru....... dar cu toate astea, nimeni nu iese la curatenie, pe ici pe colo doar cei de la parter......iar cei de sus au grija sa inlocuiasca mizeria imediat.......Ce-i de facut, oare?
3.   Pt ILONA trimis de
(30 mar 2011, 22:56:02
te sfatuiesc sa iei legatura cu politia pentru tinerii betivi care tipa...sau cu domnul Rautu...poate o sa se rezolve ceva ...daca nu se duce cineva sa reclame.. ei nu au cum sa afle ce se intampla in zona....iar cu mizeria ...eu cred usor usor ca se rezolva...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei