Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 mar 2011 - Anul XVI, nr. 61 (4659)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Control

Aurel Olărean, reclamat că a lipsit o săptămână din primărie şi nu şi-a delegat atribuţiile de serviciu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Corpul de Control al Prefecturii Suceava a demarat un control la Primăria Rădăuţi, în urma unei sesizări în care primarul PD-L al acestui municipiu, Aurel Olărean, este acuzat că ar fi lipsit o săptămână de la serviciu fără a-şi delega atribuţiile viceprimarului. Verificările vor fi efectuate în această perioadă, raportul final al Corpului de Control al Prefecturii urmând să fie prezentat zilele următoare.

Contactat telefonic, Aurel Olărean a precizat că nu ştie despre nici un control de la Prefectura Suceava, nefiind verificat de nimeni în această perioadă. „Nu ştiu despre vreun control la primărie. Nu a ajuns nimeni aici. Poate ştie secretarul primăriei”, a spus Olărean. Varianta primarului din Rădăuţi a fost confirmată şi de secretarul primăriei, acesta confirmând că în momentul de faţă nu a fost nici un control de la Prefectură. Aurel Olărean a recunoscut faptul că a lipsit o săptămână din primărie, fiind plecat la Bucureşti, însă nu au existat probleme ale municipalităţii care să nu fie rezolvate în această perioadă. El a spus că iniţial a plecat la Bucureşti pentru două sau trei zile, pentru unele probleme legate de proiecte pentru Rădăuţi. Olărean a spus că pentru rezolvarea problemelor respective a fost nevoit să-şi prelungească deplasarea la Bucureşti. În ceea ce-l priveşte pe viceprimarul din Rădăuţi, Simion Sticleţ, acesta a spus că nu vrea să comenteze această problemă.

Pe de altă parte, liderul PD-L din Rădăuţi, Petru Carcalete, a spus că nu comentează probleme ce ţin de administraţie. „Eu nu am treabă cu administraţia. Politic, pot să spun că mie nu îmi lipseşte nimeni din organizaţia pe care o conduc”, a declarat Carcalete.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aurel Olărean, reclamat că a lipsit o săptămână din primărie şi nu şi-a delegat atribuţiile de serviciu.
 Vizualizări articol: 628 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aurel Olărean, reclamat că a lipsit o săptămână din primărie şi nu şi-a delegat atribuţiile de serviciu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei