Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 mar 2011 - Anul XVI, nr. 58 (4656)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rezultate analize

Alcoolemii de până la 2,7 la mie, la angajaţi de la Spitalul Fălticeni, aflaţi la serviciu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei dintre cei patru angajaţi ai Spitalului Municipal Fălticeni, bănuiţi de managerul Mircea Lupu că au consumat alcool în timpul programului de lucru, şi care au fost testaţi, cu acordul lor, la laboratorul de analize medicale al unităţii sanitare, unde li s-au recoltat probe de sânge, erau băuţi, au arătat rezultatele investigaţiilor.

Salariaţii respectivi au fost daţi pe mâna comisiei de disciplină a spitalului, care se va întruni săptămâna viitoare şi va dispune sancţiunile. Cel de-al patrulea angajat, în cazul căruia consumul de alcool la serviciu nu a putut fi probat, a primit scuzele managerului Mircea Lupu pentru situaţia neplăcută în care a fost pus.

 

Şi-ar putea pierde locul de muncă

Şeful Spitalului Fălticeni a declarat ieri că salariaţii care au intrat în atenţia comisiei de disciplină aveau alcoolemii de 0,6 la mie, 2 şi respectiv 2,7 la mie. Doi dintre angajaţi lucrează la spital din 1988, respectiv 2008, şi se aflau la prima abatere. Cel de-al treilea este angajat la unitatea sanitară din 1994, a fost sancţionat de nenumărate ori pentru diferite abateri şi riscă acum desfacerea contractului de muncă.

Amintim că patru salariaţi ai Spitalului Fălticeni, muncitori necalificaţi, care se ocupau, printre altele, de curăţenia din curte, au fost testaţi, marţi, 8 martie, pentru consum de alcool în timpul programului de lucru, după ce comportamentul lor a atras atenţia managerului Mircea Lupu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alcoolemii de până la 2,7 la mie, la angajaţi de la Spitalul Fălticeni, aflaţi la serviciu.
 Vizualizări articol: 859 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Alcoolemii de până la 2,7 la mie, la angajaţi de la Spitalul Fălticeni, aflaţi la serviciu5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Corect sau incorect? trimis de
(11 mar 2011, 11:56:25
Imi aduc aminte de o intamplare asemanatoare de la CFR, unde era un revizor de la Regionala Iasi care se "lupta" cu cei care mai ciupeau un paharel si care, intr-un exces de zel, a dat afara doi sobari care scoteau teracota dintr-o soba aflata intr-o cladire dezafectata (era iarna, frig si muncitorii trasesera cate o dusca ca sa se-ncalzeasca);nu aveau nici o treaba cu siguranta circulatiei si culmea, erau singurii sobari din Regionala CFR Iasi.
Acum, in cazul de fata, nu stii daca sa-i dai dreptate sau nu managerului, nenorocitii astia cu salariu de muncitor necalificat si ala diminuat cu 25 % mai trag si ei la masea, dar si ala cu alcoolemie de 2.7 la mie a sarit prea tare calul,cred ca era aproape de coma alcoolica...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei