Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 feb 2011 - Anul XVI, nr. 34 (4632)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tratament pentru hemoroizi fără operaţie Clinica Laurus Medical Suceava

Hemoroizi? Fisuri anale? Ştiai că şi tu poţi avea o astfel de afecţiune?

Alimentaţia necorespunzătoare, stilul de viaţă sedentar şi lucrul îndelungat pe scaun sunt factori ce predispun la bolile hemoroidale, începând de la unele simple şi uşoare ce creează disconfort şi ajungând până la tumori maligne ce pot pune viaţa în pericol, dacă nu sunt tratate din timp.

Apărută din nevoia de a acorda servicii medicale la standarde occidentale, clinica Laurus Medical a ajuns un etalon al calităţii în cadrul medical românesc. Grija noastră pentru pacient, completată de prezenţa unei echipe cu experienţa a mii de tratamente reuşite, face ca orice intervenţie în cadrul clinicii să se desfăşoare cu cât mai puţină suferinţă din partea pacientului. Stabilirea unui diagnostic precoce şi precis este extrem de importantă înainte de începerea unui tratament. În clinicile din reţeaua Laurus Medical este evaluată cu profesio-nalism starea de sănătate, oferindu-se cele mai bune soluţii medicale existente, şi se utilizează metode de tratament neoperatorii, care nu necesită internare, concediu medical sau repaus la pat.

 

Ce tratăm?

Boala hemoroidală, tromboza şi fisura anală, abcesele perianale, mariscele hemoroidale şi alte afecţiuni benigne ale colonului îşi găsesc rezolvarea în cadrul cli-nicii Laurus Medical, obţinându-se prin procedee de tratament neope-ratorii rezultate net superioare celor prin metodele clasice chirurgicale.

 

Inovaţia tratamentui utilizat în cadrul clinicilor noastre?

Tehnicile abordate (fototermocoagularea în spectrul infraroşu sau  excizia şi cauterizarea cu unde radio de înaltă frecvenţă) reprezintă o alternativă modernă, nedureroasă şi eficientă la metodele operatorii clasice. Tratamentul pe care îl oferim evită disconfortul şi riscurile unei intervenţii chirurgicale şi elimină neplăcerile post operatorii, care, în cazul afecţiunilor anorectale, pot dura până la 6 luni!

 

Avantajele serviciilor noastre:

Toţi pacienţii veniţi cu probleme anorectale vor beneficia, în cadrul primului consult, de două investigaţii computerizate: videoanuscopia şi videorectoscopia, necesare stabilirii unui diagnostic corect. Tratamentul include şi alte două investigaţii: ecografia abdominală, ce vizualizează organele interne din regiunea abdominală, şi, respectiv, colonoscopia, ce permite inspectarea întregului colon.

În concluzie, afecţiunile canalului anorectal trebuie tratate cu seriozitate de fiecare dintre noi; netratate nu se vindecă de la sine, continuând să evolueze spre stadii mai avansate ce nu se mai pot trata decât prin operaţie!

 

Sediul clinicii se află pe strada Universităţii nr. 19, bl. B, în spatele Centrului Comercial Zimbru şi al magazinului Kaufland. Telefon programări: 0230-211.888 sau 0728-857.730, de luni până vineri 08 - 20, iar sâmbătă 08 - 12.

Vă aşteptăm cu încredere în clinica noastră!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tratament pentru hemoroizi fără operaţie Clinica Laurus Medical Suceava.
 Vizualizări articol: 3347 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Tratament pentru hemoroizi fără operaţie Clinica Laurus Medical Suceava4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei