Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 ian 2011 - Anul XVI, nr. 17 (4615)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fonduri

Ministerul Transporturilor a alocat două milioane de euro pentru lucrări suplimentare la centura ocolitoare a Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ministerul Transporturilor a alocat în urma şedinţei de ieri a Consiliului Tehnico-Economic suma de două milioane de euro pentru lucrările suplimentare la ruta ocolitoare a municipiului Suceava, a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur.

Flutur a spus că banii vor fi cheltuiţi pentru consolidarea zonei Hagigadar care în prezent este puternic afectată de alunecări de teren. Şeful administraţiei judeţene a menţionat că ieri a avut o întâlnire cu reprezentanţii firmei care execută lucrările la ruta ocolitoare a Sucevei, SCCF Iaşi-Grup Colas, cu cei ai Companiei Naţionale de Drumuri Naţionale şi Autostrăzi prin care este finanţată investiţia, cu cei ai firmei de consultanţă şi cu primarii localităţilor Şcheia, Moara şi Pătrăuţi pentru a stabili calendarul lucrărilor pentru perioada următoare.

 

Investiţia ar putea fi finalizată în acest an

Potrivit lui Flutur, constructorul a dat asigurări că investiţia ar putea fi finalizată în acest an cu condiţia ca alunecările de teren din zona mănăstirii Hagigadar să poată fi stopate.

„Promisiunea constructorului şi a Companiei de Drumuri Naţionale a fost ca tronsonul de la Pătrăuţi până la drumul de Moara să fie finalizat în acest an şi dacă vor stopa alunecările de teren în zona Hagigadar să termine şi celălalt tronson de la Moara spre mănăstirea Hagigadar. Deja se lucrează la podul de peste râul Suceava. De asemenea s-a început un front de lucru spre şoseaua DN17 de la Şcheia, iar marţi i-am convocat pe toţi din nou în teren pentru a discuta cu proprietarii de terenuri procedura de expropriere rapidă, pentru că dorim să eliberăm terenurile şi oamenii să intre cât mai repede la lucru. În perioada următoare vom avea o mare concentrare de forţe din partea constructorului în zona Sucevei pentru că este obiectivul cu prioritate de grad zero”, a declarat Flutur.

El a adăugat că, în acest an, pentru ruta ocolitoare a Sucevei Ministerul Transporturilor are alocate 140 de milioane de lei.

Ruta ocolitoare a municipiului Suceava care însumează 13,2 kilometri reprezintă o investiţie de 67 de milioane de euro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ministerul Transporturilor a alocat două milioane de euro pentru lucrări suplimentare la centura ocolitoare a Sucevei.
 Vizualizări articol: 1313 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ministerul Transporturilor a alocat două milioane de euro pentru lucrări suplimentare la centura ocolitoare a Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitari trimis de
(22 ian 2011, 16:25:53
Felicitari Domnule Presedinte pentru stradania de a aduce bani pentru investitii in judetul Suceava,dar halul in care se lucreaza la aceste investitii este risul plinsul!!!Unde s-a mai pomenit ca peste pamint viu sa se toarne asfalt,ca intr-o lun a asfaltul sa devina acordeon ?In c e parte a lumii se fac lucrari de proasa calitate ca cele de la centura Sucevei?Ce medici vterinari au proiectat aceasta lucrare ?Are dreptate domnul Presedinte ca scoala romaneasca la unele discipline produce timpiti.Ma refer la proiectari,constructii,amenajari peisagiste.\De asta sunt alunecari de teren ca soseaua nu are fundatie,iar podurile,viductele sunt ca niste cutii de chibrituri pe 2 popice.Domnule presedinte!!!Intrebaiti-va consilierii,ce fac ????
2.   Sunteti josnici domnilor..conducatori trimis de
(22 ian 2011, 22:43:59
5 milioane de euro kilometrul de strada...hmmm..nici nu mai am cuvinte.La jocurile olimpice din Atena am lucrat la drumurile NOI care s-au facut atunci.Se sapa in granit 24/24 si pretul final nu depasea 1,2 mil euro.Si pionierii astia de constructori auzi ce afirma"Potrivit lui Flutur, constructorul a dat asigurări că investiţia ar putea fi finalizată în acest an cu condiţia ca alunecările de teren din zona mănăstirii Hagigadar să poată fi stopate."Pai la banii astia,(daca nu ia flutur,lungu si marza din ei),mojicii astia tre sa foreze piloni de sustinere pana la apele termale.
Onoarea e la indemana oricui dar nu toti o au.
Rusine !
Am zis.

3.   ... trimis de
(23 ian 2011, 00:23:59
iar apare firma colas din iasi ?
astia chiar i-au cumparat pe toti ?
3.1  RE: ... trimis de
(23 ian 2011, 17:41:28
Pt informare : firma mama este in Franta , iar la Iasi este un sediu central , siiii....la Suceava o sucursala....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei