Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 ian 2011 - Anul XVI, nr. 17 (4615)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vinerea cu noroc

Lotul Iova s-a reunit în libertate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Al doilea lot „Iova” este liber în totalitate. Ultimele două persoane aflate în arestul Poliţiei Suceava au părăsit celulele în cursul zilei de ieri. Curtea de Apel Suceava a admis recursul formulat de Paul Iova, zis „Ion Petrişor”, şi a dispus punerea sa în libertate sub control judiciar. Soluţia de eliberare din arest a fost menţinută şi în cazul lui Gheorghe Plăcintă, zis „Ghiţă”, din Fălticeni. Practic, ultimele patru persoane din acest dosar au avut parte de acelaşi tratament din partea magistraţilor, ce-i drept nu în acelaşi timp. Mai exact, pe lângă regele manelelor „Ion Petrişor” şi Gheorghe Plăcintă au mai fost eliberaţi sub control judiciar Mihai Mihail, zis „Mişa”, din Siret, şi Ioan Sava, zis „Căsuţă”, din Fălticeni. Toţi trebuie să respecte anumite condiţii impuse de instanţă, în caz contrar urmând să fie readuşi după gratii.

În acelaşi dosar mai sunt cercetate şi alte persoane, care au petrecut după gratii mult mai puţin timp decât cei patru. Este vorba Mihai Vicovanu, de 39 de ani, din Fălticeni, Constantin Varga, de 58 de ani, din Bucureşti, Adrian Eftin Dumitru, de 51 de ani, din Sighişoara, Cristinel Şoitu, de 42 de ani, din Târgu Mureş şi Alexandru Nagy, de 51 de ani, din Turda, ultimul rearestat după câteva zile pentru că a introdus ilegal în România peste un kilogram de canabis, dar eliberat din nou acum o lună. 

Toţi cei nouă sunt acuzaţi că au pus bazele unui grup de crimă organizată care avea ca scop comercializarea pe piaţa neagră din România a ţigărilor de contrabandă aduse din Ucraina şi Moldova. De altfel, cu ocazia percheziţiilor efectuate oamenii legii au ridicat 1.957.360 bucăţi ţigarete (97.868 pachete de ţigări), în valoare de piaţă 880.812 de lei, au indisponibilizat cinci autoturisme, cu o valoare de piaţă de 210.000 euro, 30 telefoane mobile, 92.959 de lei şi 6.380 de euro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lotul Iova s-a reunit în libertate.
 Vizualizări articol: 736 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Lotul Iova s-a reunit în libertate5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei