Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 oct 2010 - Anul XV, nr. 251 (4542)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Potul” cel mare

Au furat aproape 100.000 de euro din casa unui afacerist din Dorneşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Familia unui om de afaceri din comuna Dorneşti a avut un weekend de pomină, după ce, sâmbătă seară, a sesizat că, în timpul absenţei lor de acasă, cineva le-a intrat în locuinţă şi le-a furat aproape 100.000 de euro şi mai multe bijuterii.

Potrivit lucrătorilor poliţiei, în intervalul orar 18.00-19.00, hoţii au spart gospodăria lui Adrian Florentin Frunză, pătrunzând mai întâi în garaj, după care au ajuns în bucătărie şi apoi în celelalte camere.

Dintr-un dulap, aceştia au furat 70 de mii de euro şi 17 mii de lire sterline, precum şi circa 20 de grame de bijuterii.

Norocul oamenilor legii a fost că una dintre camerele de supraveghere din centrul comunei Dorneşti a surprins, în intervalul în care se presupunea că s-ar fi comis furtul, un autoturism suspect, un BMW X5, cu numere de leasing.

Pentru că în momentul înregistrării video afară era încă lumină, poliţiştii au putut lua numărul BMW-ului, pe care l-au dat în urmărire în tot judeţul, precum şi în judeţele limitrofe, fiind organizate imediat zeci de filtre de poliţie la ieşirile din judeţ.

Informaţiile despre maşină le-au fost transmise şi oamenilor legii din Bistriţa, iar câteva ore mai târziu, anchetatorii sucevenii au fost anunţaţi că suspecţii lor, trei indivizi, au fost prinşi.

O patrulă de jandarmi i-a identificat, lângă maşină, în faţa unui hotel de lux din centrul Bistriţei, unde cei trei suspecţi au luat masa.

Asupra celor trei s-a găsit suma de 15.000 de euro şi 4.300 de lire sterline, iar, ulterior, în BMW-ul cu care se deplasau au fost identificaţi restul banilor.

Mai puţin câteva mii de euro, pe care cei trei suspecţi, Adrian Sabău, în vârstă de 29 de ani, Iulian Gordău, de 34 de ani, ambii din Timişoara, şi Gheorghe Rezmeriţă, de 34 de ani, din Oneşti-Bacău, i-au cheltuit, se pare, în cele câteva ore care au trecut de la furt.

Suspecţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar ieri după-amiază au fost prezentaţi Judecătoriei Rădăuţi. cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii susţin prejudiciul a fost recuperat în proporţie de circa 95 la sută.

Surse judiciare ne-au mărturisit că asupra celor trei s-au găsit mai multe dispozitive şi scule folosite la spargerile de locuinţe, astfel încât cei trei sunt suspecţi şi în alte fapte rămase cu autori necunoscuţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au furat aproape 100.000 de euro din casa unui afacerist din Dorneşti.
 Vizualizări articol: 6287 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.09/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 11 voturi
Au furat aproape 100.000 de euro din casa unui afacerist din Dorneşti4.1511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dornesti trimis de
(25 oct 2010, 11:45:41
beton ar fi fost daca nu ii prindea se bucurau oameni de ceva banuti.de unde avea ala atatia bani?facea ceva ce nu este curat banii se tin la banca.dar cred ca nu a putut sa justifice de unde ii are.si uite asa iau luoat oameni aia din timisoara.dar de unde au stiut oameni aia din timisoara ca omul asta e un afacerist si tine sume mari de bani in casa?eiiiiiiiiii de la un apropiat foarte bun de a afaceristului.si cred ca au facut bine ca pe timpuri cum faceau haiduci.luoau de la boieri si dadeau la saraci.
1.1  RE: Dornesti trimis de
(25 oct 2010, 12:20:21
te roade invidia pt ca afaceristul isi tinea banii in casa? e problema lui ce face cu banii sai.
2.   Mishoo trimis de
(25 oct 2010, 12:37:58
hot de la hot a furat,intr-un fel s-a facut dreptate.D-l frunza,fost vamist,poate dezvolta subiectul.
3.   Mda trimis de
(25 oct 2010, 13:03:54
Ce aveti mah cu omu? Fiecare isi tine banii unde vrea. Si in ziua de azi, duci banii la banca...si scoti mai putini decat ai dus, la cate taxe si comisioane sunt.
4.   Destepti hoti... trimis de
(25 oct 2010, 13:33:03
Baieti destepti hotii astia,vin la furat cu o masina care nu prea iese in evidenta ,un BMW X5 . Daca veneau cu personalul de Putna ,dadeau lovitura si plecau tot cu personalul nu-i mai prindea nimeni veci. Oricum bine ca i-au recuperat banii de paine acestui necajit .
Oare nu mai exista sesizarea din oficiu a Fiscului sa se intereseze de unde are are un om 100.000 euro in casa ,daca poate sa-i justifice??!!
5.   Ptr mishoo trimis de
(25 oct 2010, 14:29:42
nu ma roade ma invidia ma bucur ptr.ei cat mai tare ptr.hoti imi pare rau ca ia prins.si ma bucur si pentru domnu fost vamist ca ia recuperat bani de paine,fostului vamist.acu ar trebui fiscul sa il ia la intrebari sa justifice de unde are bani?
6.   Jumi-juma trimis de
(25 oct 2010, 15:39:14
Fiecare dintre cei care au postat aici au partea lor de adevar: pe de-o parte este bine ca hotii au fost prinsi iar pe de alta parte este drept ca fiecare om face ce vrea cu banii sai mai ales in ziua de astazi cand nu numai ca ai o gramada de taxe pe depozite si dobanzile sunt, cum sa zic, nu acopera nici macar inflatia, dar trebuie sa dai tot felul de justificari pt sumele mai mari de 10.000 euro mai ales daca-i depui intr-un cont personal, te mai trezesti ca poate ti i-a furat vreun angajat al bancii din cont ca deh, se poarta asta in ultima vreme mai ales, te mai trezesti poate ca stai dupa banca sau te trimite cine stie la ce sucursala pentru ca n-au suficiente lichiditati daca vrei sa scoti o suma mai mare, in cateva cuvinte esti la mana altora intr-un fel.

Insa ce-i drept, 100.000 euro tinuti in casa... frate, daca tot ai sume de astea mari ia un seif, fa o groapa mare in pamant si tine-i acolo protejati cu beton si alte chestii. Nu-i lasa in casa aiurea.
7.   Ciudat trimis de
(25 oct 2010, 16:01:46
Si eu sunt bugetar, ce-i drept nu lucrez la vama, dar 100000 de euro inca n-am avut, desi muncesc de 15ani. Abia reusesc sa intind salariul de la o luna la alta
8.   Totul aranjat trimis de
(25 oct 2010, 16:17:54
frate..nu aveau cum sa vina ei din timisoara sa vina direct in casa direct la banii,aici bate la ochii,totul a fost aranjat,a mers din mana in mana,a fost stabilit,urmarit cand pleaca si cand vine si pe langa cu ce masina au venit ei,BMW X5,doar puteau sa schimbe masina dar baieti prosti,nu au stiut cum sa actioneze si iau vazut numarul la masina camera de luat vederi din centrul Dornestiului,puteau sa actioneze si ei mai tarziu,nu de la 7 la 8,treaba lor,acum ii costa puscaria frate...bravo baieti..Romania mai cauta oameni ca voi..pace
8.1  RE: Totul aranjat trimis de
(25 oct 2010, 16:58:55
si eu cred ca totul a fost aranjat cu cineva ce il cunostea bine imi pare rau ca au dat gres baieti ca bani nu erau castigati cinstiti a castigat bine cat a fost vames A LUAT MULTA MITA
9.   Bani aduc necazuri trimis de
(25 oct 2010, 16:47:16
omu` asta, Frunza, a muncit toata viata lui ca un sclav, multi zic ca a furat, ca a fost vamist ca dracu` da sa recunoastem; oricine ar fi facut ca el daca ar fi avut oportunitatea ba el mai istet ca a profitat de orice ocazie si a investit cu cap. Toata ziua il vad numai pe drumuri cu telefonul lipit de ureche si nu cred ca a facut rau la oameni. A LUAT mult de la comuna Dornesti si ar trebui sa mai dea inapoi, sa mai ajute oameni sa mai faca ceva pentru comuna aia ca de acolo ii vin banii, si se pare ca ii vin multi.
Acu` sa va spun de ce nu e bine sa-l invidiati: in primul rand e un bou are 40 de ani si nu a iesit din Dornestiul ala, are o nevasta cat Caminul Cultural (l-as invidia daca da bani pe amante si cred ca da) iar in al trei-lea rand si cel mai important ganditi-va..... imaginati-va ce dusmani are asta incat a dat pont la baeti cu program cu casa cu locatie si cu cat vor gasi, cineva nu si-a luat procentul pentru ca l-a turnat si e cineva apropiat lui,ai grija Florentine!
10.   Mda trimis de
(25 oct 2010, 17:18:55
Unii sunt invidiosi pe altii care s-au descurcat. Cine v-a oprit pe voi frustratii ca dupa revolutie sa faceti si voi bani. Sa nu imi spuneti ca aveati mustrari de constiinta ca oricum nu va crede nimeni. Este o vorba de duh: " Cine nu fura e prost". Veti spune ca de asta s-a dus tara asta de rapa, da, aveti dreptate, dar credeti ca pe cei care s-au realizat ii mai intereseaza. In cazul de fata problema nu e justificarea banilor, si furtul lor.
11.   Intra in retzea ! trimis de
(26 oct 2010, 00:21:01
Vrei sa vinzi sau sa cumperi ceva ? fao pe INTERNET ! intra in retzea !!  ☭  !!!

www. ☭ 
12.   Intra in retzea ! trimis de
(26 oct 2010, 00:21:47
 ☭  . ro

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei