Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 aug 2010 - Anul XV, nr. 193 (4484)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tragic

Fetiţă de 7 ani, accidentată mortal în timp ce trecea strada

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O fetiţă în vârstă de 7 ani a sfârşit în condiţii tragice, omorâtă de o maşină, în timp ce traversa strada. Accidentul s-a petrecut ieri, în jurul orei 14.00, pe DJ 209G, în comuna Straja.

Şoferiţa implicată în accident, Liliana J., din Brodina, aflată la volanul unui autoturism Opel Astra, deşi aflată pe o porţiune de drum drept, cu vizibilitate bună, nu a putut opri la timp atunci când minora de 7 ani, localnică din Straja, s-a angajat în traversarea drumului. Din ancheta preliminară a oamenilor legii de la Poliţia municipiului Rădăuţi rezultă că micuţa, care locuia în zonă, s-a angajat brusc în trecerea drumului, fără să se asigure şi prin loc nepermis, astfel că impactul nu a mai putut fi evitat. Acroşată din lateral, fetiţa a fost proiectată în şanţul de la marginea drumului, unde a fost găsită de personalul medical ajuns la faţa locului. Medicii au încercat să o salveze însă nu s-a mai putut face nimic, decesul survenind la 45 de minute de la producerea impactului.

 

Accidentul, la puţin timp după ce o altă fetiţă de şapte ani a fost rănită grav

Acest accident vine la mai puţin de 24 de ore de la un altul, al căruia victimă a fost tot o fetiţă în vârstă de 7 ani. Luni noapte, în jurul orei 22.00, pe un drum de ţară din Horodnic de Jos, o fetiţă de 7 ani a fost lovită violent de o maşină, şoferul fugind de la faţa locului. Micuţa a fost accidentată grav, din ancheta poliţiei rezultând că aceasta s-a angajat în traversarea străzii brusc şi fără să se asigure, prin spatele unui autoturism staţionat. Deşi nu are culpă în producerea evenimentului rutier şoferul a fugit, fiind depistat de poliţie după scurt timp, la domiciliu. Cel în cauză, Costică O., în vârstă de 26 de ani, localnic din Horodnic de Jos, a motivat fuga prin faptul că s-ar fi panicat. El a fost verificat cu etilotestul, rezultatul fiind 0.

În ambele cazuri accidentele au plecat de la traversările imprudente ale copiilor, apărute pe fondul nesupravegherii acestora, pe şoselele judeţului, din păcate, fiind foarte mari probleme din acest punct de vedere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fetiţă de 7 ani, accidentată mortal în timp ce trecea strada.
 Vizualizări articol: 3608 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Fetiţă de 7 ani, accidentată mortal în timp ce trecea strada3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nu-i chiar asa...! trimis de
(18 aug 2010, 18:29:36
sau, altfel spus, tragedii care puteau fi evitate!!!
pai daca drumul e drept si vizibilitatea maxima, orice sofer cu capul pe umeri (chiar daca e in localitate sau in afara ei), reduce drastic viteza daca vede pe marginea strazii copii, oi, vaci, cai etc., pentru oricare dintre "mentionati" pot avea reactii imprevizibile. in plus, mai bagi si cateva claxoane de la distanta, ca sa-ti faci simtita prezenta.
dar pe strazile Romaniei nu trebuie sa ne mai mire nimic...
2.   ... trimis de
(18 aug 2010, 23:39:41
cand vezi copii prin sate, incetinesti sa mai dai cate un claxon (mai ales la biciclete), pentru ca... nu se stie.
3.   Pentru ALEXX si CRITICUL trimis de
(19 aug 2010, 09:47:58
Mai baieti, daca stati cu fundurile in scaun toata ziua si conduceti cate 30 km pe saptamana ciocul mic!!! Ce vina avea biata femeie ca fetita i'a iesit in fata? ce sa mai eviti cand sare brusc in fata masinii? Toata problema aici sta in educatia rutiera a copilei si din pacate si a parintilor. Sunt multe drumuri judetene in tara asta in care soseaua a devenit spatiu de joaca pentru copii. Am trecut prin pre multe situatii de genul asta si stiu cum e sa eviti pe cineva in ultimul moment, chiar cu riscul sa ai tu accident. Lasati vrajeala, bine???

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei