Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 aug 2010 - Anul XV, nr. 184 (4475)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Distracţie

Concert Alb Negru şi prezentare de costume de baie la Summer Fashion Party

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fete frumoase, îmbrăcate doar în costume de baie, muzică electro-house, dar şi un concert al simpaticilor solişti ai trupei Alb Negru, Andrei şi Kamara, sunt ingredientele unei petreceri reuşite, în aer liber, în parcarea Shopping City Suceava, în seara zilei de sâmbătă.

Începând cu ora 19.00, Dj Vlado şi Dance Generation vor încălzi atmosfera pentru prezentarea de costume de baie oferită de Insense, Jolidon, Gatta, Ani’s Lingerie,  House of Art,  Fox şi Carrefour.

După ce frumoasele manechine vor prezenta cele mai noi colecţii pentru plajă, pe scenă vor urca Andrei şi Kamara, membrii trupei Alb Negru, care vor oferi sucevenilor un concert incendiar.

Cei doi tineri care se diferenţiază în primul rând prin culoarea pielii vin pe piaţa muzicală cu un curent nou, îmbinând mai multe stiluri, aparent contrastante. Ceea ce este uşor de remarcat, în afara imaginii alb-negru, este faptul că versurile pieselor sunt cântate în limba română, franceză şi engleză,  suprapuse ingenios peste ritmuri dance alerte, dar şi melodioase, cu influenţe din muzica R&B sau reggae. Îmbinarea dintre culturi este un mod interesant de a transmite un mesaj de dragoste.

Piesa „Charisma”, lansată la începutul anului 2010, este compusă de Connect-R şi Chris Mayer, iar textul a fost scris de Connert-R.  Noul single înseamnă pentru ALB NEGRU şi o nouă direcţie în cariera lor muzicală.

Dance Generation, care cântă în deschiderea Summer Fashion Party, reprezintă comunitatea internaţională a dansatorilor de electro-dance, un nou stil de dans originar din Franţa, care a cucerit Europa. În România, Dance Generation a organizat constant concursuri la nivel naţional, ultimul având loc acum două săptămâni în Suceava, în urma cărora campionii desemnaţi ne reprezintă ţara în competiţiile internaţionale. Printre aceştia se numără CriZZa (Bistriţa) şi CelZiDor (Galaţi), doi dintre membrii Dance Generation invitaţi să danseze pe şapte august 2010,  în deschiderea concertului Alb Negru la Shopping City Suceava.

Ilustraţia muzicală (electro-house) este asigurată de DJ Vlado din Suceava, un tânăr axat pe promovarea curentelor moderne inedite, atât în oraşul său natal, cât şi în alte judeţe.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concert Alb Negru şi prezentare de costume de baie la Summer Fashion Party.
 Vizualizări articol: 1492 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Concert Alb Negru şi prezentare de costume de baie la Summer Fashion Party5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei